Nimmin 6734 Napisano April 29, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Poštovana PaKLEna družino, zaljubljenik sam u vaš izbor, iako vozim singl cilindar. Od skora moj dobar prijatelj ima lep primerak KLE 500, doduše punoletan, ali u jako lepo stanju. Ono što me interesuje je nabavka delova za KLE. Neophodna nam je desna plastika koja ide ispod sedišta. Na ebay.de ima levih koliko hoćeš a desne nema ni za lek. Molim za pomoć, gde, kad, kako i za koliko. Hvala Vam do neba! Ovo je, vidim, postala učestala pojava, u okviru teme bi se dalo pobrojati desetak vlasnika kojima ista plastika nedostaje (da ne zalazimo u to kako je do toga došlo, osim loše fabričke izvedbe zaključavanja koje je, srećom, lako rešivo) pa ne bi bilo loše da se naprave po originalu od stakloplastike ili nečeg sličnog, upućeniji u problematiku bi svakako dali merodavnije rešenje. Ako treba da, privremeno, doniram plastiku sa moje makine zarad pravljenja kalupa, tu sam (moj model je 2005.g. ali mislim da se može primeniti i za starije modele). :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 29, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Nimmin Hvala puno, ostaviću tvoju ponudu kao otvorenu. Da li imaš neku fotku desne strane motora, na kojoj se vidi "fatalna plastika"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano April 29, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Nimmin Hvala puno, ostaviću tvoju ponudu kao otvorenu. Da li imaš neku fotku desne strane motora, na kojoj se vidi "fatalna plastika"? Imam, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 29, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svetla koja sam stavio lepo sijaju ali ne osvetljavaju put mnogo,tako da sam poceo da razmisljam da ugradim bixenon posto nisam zadovoljan kako far osvetljava nocu put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 2, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 28.,29.i 30.04.2012 1100 km ... Iznad grada... Durmitor Durmitor Durmitor Kotor Boka Kanjon Morače Kanjon Morače Crkvine ...'Ooćuuu joooš! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gosn.Nikolicu, zainteresovan sam za kopiranje tog manuala. Samo nisam bas razumeo gde da ga nadjem, imas li ti mozda? Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chiptuning013 16 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem! Pazario sam KLE-a od kolege Rashe sa foruma pre dve nedelje, polozio pre neki dan za A i vec presao nekih 500km. Za sada sam prezadovoljan, navikao sam se i na malo slabije kocnice i sada sve ide kao po loju. Odoh da se vozikam! Evo jedne slicice posle ciscenja, pranja i podmazivanja lanca... Ostale su u predstavljanju. image upload 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo nema sta, u zdravlje da se ti vozas i da te lepo i dugo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ugradio sam bixenon i led diode na koferu, ispod katadioptera sijamo sad kao svemirski brod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo slike, tog svemirskog broda i opisi postupak ugradnje. Da ukrademo neku ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan bice ovih dana slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 13, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12.05.12 - pRašINaRenJe TarOm gORom - link 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobre fotografije Velika je šteta ne upotrebiti ih u verujem jako zanimljivom putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u aprilu bilo je diskutovanja o okupljanju KLEeaša(vidi 71stranu ovog foruma), da li je neko raspoložen da se ove godine sretnemo negde i provozamo malo zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas koji nemamo facebook, okaci fotke ovde, ili otkljucaj galeriju da mogu svi da vide tnx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 14, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12.05.12 - pRašINaRenJe TarOm gORom - link (Google) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chiptuning013 16 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za da se okupe KLEovci ajde da se organizujemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sada si uzeo kle pa bi odmah da se okupljas +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo da napravimo okupljanje. + 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 16, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRATIM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan uih cetvorica, puna kapa ajmo ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 16, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle zainteresovani su : 1.chiptuning 2.burdjan 3.Sremac 4.Gale 5.acazikic 6.marphi 7.Rille Dajte neki okvirni datum i lokaciju pa da se dogovaramo. Takođe predlažite i neku rutu za vožnju. Bitno je da kritična masa postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 18, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan svi junaci nikom ponikose i u crnu tastaturu pogledase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...