Marphi 1138 Napisano Februar 22, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan da te sluzi jos 1000 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Februar 22, 2012 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad moram i ja da se prijavim u društvo vlasnika paKLEne makine, takva su pravila, valjda 2005.g., solidno očuvan, kupljen od člana foruma pre 2 meseca. Bez slika nis' ne verujemo Neka de dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 22, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sad moram i ja da se prijavim u društvo vlasnika paKLEne makine, takva su pravila, valjda 2005.g., solidno očuvan, kupljen od člana foruma pre 2 meseca. Bez slika nis' ne verujemo Neka de dobro sluzi. Sa' ću bacim fotke, ali samo ono što sam menjao (sitnice neke), jel motor k'o motor, bzv Zato sam ga i kupio, što ne valja i što je ružan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 22, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da bez slika to nije to, al' ne mogu a da se ne pohvalim . Dva popodneva rada u garazi i KLE pre(spreman) za sezonu... Stavljena pancirna crijeva i nove plocice naprijed/nazad, nove svjecice, filter vazduha ociscen. Svi sarafi na motoru pregledani, oni koji su bili labavi zamazani loctite-om i dotegnuti, one koje nisam nasao tamo gdje trebaju biti su zamijenjeni . Posto sam u decembru imao "epizodu" sa totalnom blokadom prednjeg tocka uzrokovanom blatom prednji blatobran sam modifikovao, tj. podigao da ima vise prostora izmedju tocka i blatobrana (posao od 10 minuta). Pregledani emulatori u prednjim vilama, stanje uredno . Ali to nije sve ... Ugradjena kontrolna LED-ica za nadzor voltaze na motoru, montirane nove poluge prednje kocnice i kvacila (podesive aluminijumske), ugradjen nosac GPS-a na guvernalu i spojen na struju, zamijenjena fabricka sirena sa dvije trube preko releja, da se bolje cujemo . A stavio sam i poviseni vizir, Ivanovih ruku djelo . Slike cu dodati cim izvezem motor iz 'prostorije za cuvanje' . Ostalo da se uradi: Ulje i filter ulja Vratiti natrag crash barove Nove gume, jos se dvoumim izmedju Michelin T63 i AjdeSad K60 Scout... Oprati motor, da makar u sezonu udje cist I naravno, cim se ovo bijelo stagod pomakne sa ceste.... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 22, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ipak nekih sličkica, uz obrazloženje. Ne svidja mi se kako je rešeno kačenje štitnika za ruke, nešto mi to klimavo, pa sam ih malo pričvrstio i ojačao. Plus, izgleda malo lepše (meni, bar) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i neka te sluzi. Jel to onaj primerak iz oglasa sa sportskim izduvom? Sto se tice tih stitnika...mislm da ce sve biti ok do nekog, ne daj Boze, eventualnog pada.Plastika ce puci ali metal nece...Ne zelis da znas sta sve vrh vijka moze da izgrebe/rasece,pocevsi od rukavica pa na dalje(gore). Mali dobronameran savet:...ako planiras da ostavis to tako bar stavi ovako neke matice...ili dobro izbrusi te postojece... http://image.made-in-china.com/2f0j00bBjTYzJEYoul/Hexagon-Cap-Nuts-DIN-1587-.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo ipak nekih sličkica, uz obrazloženje. Ne svidja mi se kako je rešeno kačenje štitnika za ruke, nešto mi to klimavo, pa sam ih malo pričvrstio i ojačao. Plus, izgleda malo lepše (meni, bar) Cestitam na kupovini. Stvarno lep primerak i od dobrog vlasnika clana foruma. Neka te sluzi dugo, dugo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 23, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @ hvala, hvala @ indjinma - potpuno si u pravu šta bi šrafovi mogli da urade u slučaju (pu, pu, daleko bilo) nekog pada ili sl, ali ovde su mali šrafovi m4, matica je sa unutrašnje strane a navoj ne izlazi iz matice, potpuno je ravan sa njom, pa sam, valjda, miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Imam par pitanja za iskusnije: 1. Da li je neko na Kle stavljao xenone i da li je uopste to izvodljivo? Ako nije izvodljivo koju sijalicu preporucujete? Ovo sto imam je kao sveca 2. Gde je najbolje da se montira uticnica za upaljac, a da nije na volanu? 3. Gde moze da se nabavi onaj hromirani deo sto ide oko auspuha? 4. Gde mogu da se kupe gumice koje idu u rupe na ramu a u njih ulaze pipci sa maske? (vidim da fali par komada) Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 25, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam par pitanja za iskusnije: 2. Gde je najbolje da se montira uticnica za upaljac, a da nije na volanu? Na pitanje 2 odgovaram slikom br.2 iz ovog posta #1730 (na ovoj strani), vidi se pri dnu slike, na samoj ivici plastike kod otvora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Imam par pitanja za iskusnije: 2. Gde je najbolje da se montira uticnica za upaljac, a da nije na volanu? Na pitanje 2 odgovaram slikom br.2 iz ovog posta #1730 (na ovoj strani), vidi se pri dnu slike, na samoj ivici plastike kod otvora Nije lose...ja bih probao bez da busim plastiku...mozda negde na ram... Bice kao sto neki kolega sa foruma kaze "sednes ispred motora, gledas ga i razmisljas..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 26, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam par pitanja za iskusnije: 1. Da li je neko na Kle stavljao xenone i da li je uopste to izvodljivo? Ako nije izvodljivo koju sijalicu preporucujete? Ovo sto imam je kao sveca 2. Gde je najbolje da se montira uticnica za upaljac, a da nije na volanu? 3. Gde moze da se nabavi onaj hromirani deo sto ide oko auspuha? 4. Gde mogu da se kupe gumice koje idu u rupe na ramu a u njih ulaze pipci sa maske? (vidim da fali par komada) Hvala... 1.ja sam razmisljao da kupim ovako nesto, kazu da sija lepo i da su dugotrajnije nego obicne sijalice,ne znam dal je to istina... 3.nisam siguran na sta mislis,ali mozda mozes da pitas ovog,mozda on ima posebno pik.ba/artikal/2018004/kle-500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 26, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan 1.ja sam razmisljao da kupim ovako nesto, kazu da sija lepo i da su dugotrajnije nego obicne sijalice,ne znam dal je to istina... 3.nisam siguran na sta mislis,ali mozda mozes da pitas ovog,mozda on ima posebno pik.ba/artikal/2018004/kle-500/ Slabo je ovo za glavni far. Generaln LED diode su dobre u pokazivacima smjera, stop lampama, pozicijama, gabaritnim svjetlima i malo jaci modeli su ok za maglenke, ali u glavni far nikako, ne rasipa se svjetlost kako treba. Za glavni far Xenon rulez . Sto se KLE tice, ne bi trebao biti problem da se uradi xenon kit, mada je bolja opcija zamjena fara za projektorom koji je projektovan za xenone, zbog boljeg rasipanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovore...poslao sam sms liku sa pik.ba pa cemo videti. I meni su rekli da xsenoni na postojeci far nisu najbolje resenje zbog sociva i da bi trebalo kupiti dugaciji far...sad me interesuje koja je najjaca sijalica koja ide u postojeci kle far...tj koja sijalica najvise osvetljava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 26, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovore...poslao sam sms liku sa pik.ba pa cemo videti. I meni su rekli da xsenoni na postojeci far nisu najbolje resenje zbog sociva i da bi trebalo kupiti dugaciji far...sad me interesuje koja je najjaca sijalica koja ide u postojeci kle far...tj koja sijalica najvise osvetljava... ovaj sa pik.ba ima i far koliko mi se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 27, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sa pik.ba ima i far koliko mi se cini Ima, ali mislim da je rekao da je far blago slomljen prilikom pada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je far sa novijeg modela...2005 i mladji... Da se pozalim...izgleda da mi od hladnoce nesto puklo na motoru.... Primetio sam da mi curi antifriz, sliva se niz sirenu sa copave strane...samo da nije nesto ozbiljno...jbm ti minus!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 27, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 3 puta merio antifriz da budem siguran da nece da zamrzne...nadajmo se da nije nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 28, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo igrao i razmišljam da dodam ove mrežice, kao na slici, samo sam ukrojio, još nisam pričvrstio. Šta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja... Ko ti je radio crash-bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 29, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je far sa novijeg modela...2005 i mladji... Da se pozalim...izgleda da mi od hladnoce nesto puklo na motoru.... Primetio sam da mi curi antifriz, sliva se niz sirenu sa copave strane...samo da nije nesto ozbiljno...jbm ti minus!!!! jesi ustanovio gde ti je cureo antifriz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Februar 29, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo igrao i razmišljam da dodam ove mrežice, kao na slici, samo sam ukrojio, još nisam pričvrstio. Šta mislite? Do sada sam mislio, štaviše niko ne bi mogao da mi ospori da je moj KLE najlepši u Srbiji. Sada mi se čini da je tvoj KLE još lepši. Jedino što imaš tu foru kao velike svetske kuće koje kao najavu, pred veliku premijeru, lansiraju samo parcijalne sličice modela, dok se ne otkrije čaršaf zvanično pred zainteresovanima. Meni se svidja... Ko ti je radio crash-bar? Na ovo pitanje sam ti ja već dao opširan odgovor pre više meseci. Rekao sam ti da ga je radio Marko iz Banatskog novog sela, zatim te uputio na Skubu ako ti je to zgodnije kod njega, a evo sad se i Seba pojavio na forumu sa svojim proizvodima. Vidim da još ništa nisi uradio od svih informacija koje prikupljaš. Mism Srbija nije toliko velika da možeš da nađeš 200 ljudi koji će to da ti urade, a naročito cena neće biti u rasponu 50 evra između najjeftinijeg i naskupljeg. Uradi to više i vozaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 29, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo igrao i razmišljam da dodam ove mrežice, kao na slici, samo sam ukrojio, još nisam pričvrstio. Šta mislite? Do sada sam mislio, štaviše niko ne bi mogao da mi ospori da je moj KLE najlepši u Srbiji. Sada mi se čini da je tvoj KLE još lepši. Jedino što imaš tu foru kao velike svetske kuće koje kao najavu, pred veliku premijeru, lansiraju samo parcijalne sličice modela, dok se ne otkrije čaršaf zvanično pred zainteresovanima. Meni se svidja... Ko ti je radio crash-bar? Na ovo pitanje sam ti ja već dao opširan odgovor pre više meseci. Rekao sam ti da ga je radio Marko iz Banatskog novog sela, zatim te uputio na Skubu ako ti je to zgodnije kod njega, a evo sad se i Seba pojavio na forumu sa svojim proizvodima. Vidim da još ništa nisi uradio od svih informacija koje prikupljaš. Mism Srbija nije toliko velika da možeš da nađeš 200 ljudi koji će to da ti urade, a naročito cena neće biti u rasponu 50 evra između najjeftinijeg i naskupljeg. Uradi to više i vozaj se. @ s_dakić drvodelja ti je odgovorio @ drvodelja Ti bar znaš kako izgleda "u celini i celosti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vislje vlasnike koji voze off. Naime posto sam relativno visok (192cm) kad vozim off i ustanem na fuzastere da bih mogao lepo da drzim volan,i pored blago savijenih kolena moram dosta da se pogrbim sto nikako nije preporucljiv polozaj za taj tip voznje. Kako ste vi resili taj problem? Video sam u par tema da postoje distanceri za volan u Louis-u link ali oni podizu najvise 3,5cm. Mozda probati sa drugim volanom? Kakva su vaša iskustva? Da li se uopste bakcati sa tim ili mi je jednostavno za taj tip voznje motor premali kao sto mi je par sektasa reklo(da ne spominjemo cijih, zna se vec na forumu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 29, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slične visine kao i Ti, tačnije 190 cm. Nemam tu vrstu problema, i na mom motoru ništa nisam menjao po pitanju visine kormana. Bez obzira na visinu i dužinu udova, kolenima držiš motor (stežeš rezervoar) čime bitno utičeš na stabilnost motora. Ako primenjuješ ovakav način vožnje, možeš da voziš jednom rukom stojeći na fuzasterima, bez problema, naravno ako situacija na terenu to dozvoljava. Inače za korman , držanje ruku i off vožnju, laktove treba držati podignute u vis. Koristi youtube, ima puno klipova sa savetima za off... Visina nije prepreka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...