ralekle 1 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitajte me šta i kako, blam me da priznam , uglavnom - izgubio sam sajlu brzinomera, samo sajlu, bužir ostao. Hteo bih da kod Bobana napravim novu ali nemam uzorak, LM, molim nekog kolegu da premeri sve relevantne mere (dužina, presek) da bih naručio. @Gliga: ti si najsvežiji u naručivanju, valjda nisi bacio staru, pomagaj. http://www.motobikeshop.rs/product/sajla-km-sata-kawasaki-kle-500(91-07)-vicma_VC220SP.aspx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Avgust 29, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitajte me šta i kako, blam me da priznam , uglavnom - izgubio sam sajlu brzinomera, samo sajlu, bužir ostao. Hteo bih da kod Bobana napravim novu ali nemam uzorak, LM, molim nekog kolegu da premeri sve relevantne mere (dužina, presek) da bih naručio. @Gliga: ti si najsvežiji u naručivanju, valjda nisi bacio staru, pomagaj. Niste je zavrnuli kada sam bio pa ispala tokom vožnje? Ja sutra idem po moju novonapravljenu sajlu pa mogu izmeriti staru. Ali, treba imati u vidu da je i ta stara već bila duža nego fabrička a ja se ne sećam za koliko sam produžio... Čini mi se da je ovo sa linka koji je ralekle postavio dobra kupovina. I sebi bih rado kupio gotovu sajlu da sam znao da ih ima za male pare. Pravljenje će skuplje doći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Avgust 29, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @ralekle: hvala puno za link, bolja varijanta @Gliga: provalio si me, tako je i bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Avgust 30, 2016 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu za akumulator,pokusacu prvo to. U svakom slucaju nije na odmet da ga dopunim malo.A ako na kraju ipak bude da se mora reparira ima li kod nas onih rolnica za frajlauf ili mora preko interneta iz inostranstva? Da li je vec neko narucivao preko ebay delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Направио данас поподне круг до Смедеревске тврђаве. Дуго ме копка да је обиђем. Пењао сам се на бедеме Малог града, направио неколико фотографија мобом и уживао. Величанствена грађевина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Septembar 5, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ovih dana porucivati set semeringa i ostalih gumenih delova za zadnju kocionu celjust (wemoto.com) Zadnja kocnica koristi neke specificne semeringe koji se bas i ne mogu naci u prodaji... Ako je jos neko zainteresovan za ovo, ili nesto drugo od tih sitnih delova, neka se javi pa da podelimo postarinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 8, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je imao saobracajku u Pancevu kod Petrohemije,rekao bih da je u pitanju noviji,plavi KLE,bio sam u prolazu sa zenom i klincem pa nisam mogao da stanem...Zna neko nesto o tome?Koliko sam video vozac je setao oko motora koji je izleteo van puta u travu,vozac je nizi,oko 50ak god,prosed.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам кренуо из Омољице око18.30.У центру села је био паркиран плави КЛЕ 2005-2007. годиште. Има и рађене бочне носаче кофера. Често га виђам код прве кафане из прваца ПА. Некидан предвече код рафинерије поред мене је прошао плави КЛЕ са возачем око 50+ година. Возач је на себи имао радно одјело. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 9, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto je imao cukanje je imao moto jaknu..sve mi se cini da sam taj motor vidjao na prvoj kapiji rafinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da je dobro prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Septembar 9, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoć za nabavku dela za KLE: Moj brat je od skoro u posedu jednog KLE-a i potreban mu je ublaživač udara koji se nalazi u zadnjem točku, između lančanika i zadnjeg točka. Deo koji je trenutno u točku nije za reparaciju, niti za nekakvo akcijašenje, jednostavno, raspada se i kruni, pa je potrebna zamena. Biću zahvalan za informaciju o mogućnosti nabavke, ili ako neko ima na prodaju neka javi na pp, ili ovde. Hvala unapred. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napravljena je grupa KLE Srbija na Facebooku https://www.facebook.com/groups/kle.serbia/193093887779159/?notif_t=group_activity¬if_id=1473968444909643 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Немам Фејсбук. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Немам Фејсбук. Takodje... Tako da ako budu neke zanimljive informacije prenesite ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 16, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Немам Фејсбук. Јок ја, такође Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Septembar 16, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoć za nabavku dela za KLE: Moj brat je od skoro u posedu jednog KLE-a i potreban mu je ublaživač udara koji se nalazi u zadnjem točku, između lančanika i zadnjeg točka. Deo koji je trenutno u točku nije za reparaciju, niti za nekakvo akcijašenje, jednostavno, raspada se i kruni, pa je potrebna zamena. Biću zahvalan za informaciju o mogućnosti nabavke, ili ako neko ima na prodaju neka javi na pp, ili ovde. Hvala unapred. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 16, 2016 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Tinovim caletom,ako ne nadjes mozda moze da odlije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 17, 2016 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Немам Фејсбук. Takodje... Tako da ako budu neke zanimljive informacije prenesite ovde... Dogovorene, za sve one koji nemaju Facebook prenećemo dogovore za grupne vožnje i druženja tako da nas bude što više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 17, 2016 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Немам Фејсбук. Takodje... Tako da ako budu neke zanimljive informacije prenesite ovde... Dogovorene, za sve one koji nemaju Facebook prenećemo dogovore za grupne vožnje i druženja tako da nas bude što više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 17, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno staklo migavca za novijeg KLE-a,nisam siguran koje je u pitanju,da li nekom treeba? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno staklo migavca za novijeg KLE-a,nisam siguran koje je u pitanju,da li nekom treeba? Treba meni,prednje levo,malo je napuklo,mada mislim da su sva ista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Od skoro imam KLE-a 95 god. Prvi ozbiljan mitor i prezadovoljan sa njim. Vozikao sam se par dana sa njim i istekla registracija. Posto ga nisam servisirao i pregledao kako treba, ostavio sam voznju za prolece. To ne znaci da se necemo druziti, vec sam mu poskidao plastike i bacio oko sta bi sve trebalo da se radi na njemu. Imam 1000 pitanja ali cekam malo vise slobodnog vremena i slobodne finasije pa da odmah krenem u akciju. Za sada ima na par mesta malo vlazi ulje, nadam se da zsmenom bakarnih poloski mogu da resim taj problem. Takodje trebam da sredjujem prednju viljusku, pokrpim plastike i prefarbam motor. Boju jos nisam definisao ali ima vremena. Planiram i cresh bar, nosace bocnih kofera, centralni stenter... Danas sam poceo da secem neko gvozdje za centralni zadnji nosac.. Bice tu svega i svacega. Evo i par slicica za zadnjeg druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 20, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda migavac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 20, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ode eurokremu onda ide rilletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...