Gospodar_samoce 68 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, ако некоме треба, могу да му купим, па ћемо се већ некако наћи да вам то предам: Феродо диск плочице предње 35KM (18евра) и задње 45KM (23 евра); Мотул 10-50 4 литра 50КМ (26 евра); Филтер за уље 15КМ (8 евра). Овај сервис гдје се снабдјевамо даје попусте од 15-40% на разне врсте робе, па ако коме нешто треба, нека ми се јави, да провјерим цијену, па му се јављам... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,a koje su originalne prednje kocione plocice na KLE-u,ima li ih kod nas,i naravno,koliko kostaju? Treba da ih menjam,a stvarno ne znam koje bi kupio,ne moraju uopste da budu original,samo da sto bolje koce i jos kad ne bi skripale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4436 Napisano Februar 27, 2014 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Nissin plocicama bio zadovoljan. Oko 30 eura kostaju (ista cena za prednje i zadnje) u Motoland-u. Ne skripe a koce k'o i sve druge. Posle njih sam uzeo Ferodo i Lucas TRW (ne secam se vise koje su bile prednje a koje zadnje). Nesto su jeftinije od Nissin-a ali zato skripe na malim brzinama, neposredno pred stajanje. Jako iritantna pojava na pesackim prelazima i semaforima. Ne primetim neku razliku u kocenju mada nikada nisam ni trazio previse od kocnica. Kupio ih jer su mi bas hitno trebale a Nissin sam morao porucivati i cekati. Necu ponoviti gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Februar 27, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Lucasove nikad nisu skripale,4 godine ih koristim,zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče pločica pored marke proizvođača mene interesuju vaša iskustva sa vrstom pločica, organske, semi sinter, sinter? Neko se hvali organskim dok drugi sinter tako da su iskustva dijametralno različita. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 28, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Organske ili keramičko/kevlarne napred a sinter nazad . Keramičko/kevlarne su inače Brembo. Konkretno organske ti imaju momentalno reagovanje jer se odmah greju ali se brže i troše . Sinter treba veću temperaturu i duže traje ali ima veći efekat na disk u vidu trošenja zato se uglavnom koristi za jače motore. Semi sinter je dobar odnos jednog i drugog Keramičko/kevlarne oce da zaskripe ali jako dobro koče, slabije se troše ,ne utiču toliko na disk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Check- in! Vidimo se na putu! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99899-pozdrav/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, puno lepih i bezbednih kilometara izvozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nađo malko slobodnog vremena pa poseti majstor Saleta. Zamenjene prednje pločice,ulje i filter ulja. Mislim da je dobra cena-pločice sa zamenom 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako znate nekog koga zanima mazen i pazen KLEmpa,moj je na prodaju,mislim da je jako dobar primerak.Prodajem ga jer bih kupio malo veci (širi) motor najverovatnije Hondu Transalp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izdao si sektu,sram te bilo. da znaš da nismo razočarani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe,izdao sam samo ako ga prodam inace jedan sam od retkih koji su isti motor vozili 6 godina a to je samo zato sto sam veliki poštovalac i zadovoljni vlasnik ove mašine.Bice mi zao kada (ako) ga prodam i zato bih voleo da ode u ruke iskrenog ljubitelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se naravno! Samo sam mislio da ti se sviđa nešto jače, bolje, brže, udobnije itd.nego trans alp.koji i nije onakak kakvim ga predstavljaju.Mislim dobar je ali ne toliko koliko je izvikan.Ima ga moj kolega i ponekad razmenimo motore i provozamo se nije mi baš neka velika razlika u odnosu na KLE.On ima isto takvo mišljenje in nevidi veliku razliku ,a daleko je skuplji trans- alpu u svemu od KLE-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa "SAVA"enduro gumama?Trebao bih na svom Kle-u.da zamenim obe gume, našao sam na jednom sajtu da su Sava gume povoljne 14.500 din set.u Ustaničkoj ul.189.BGD.Iste posedujem na kolima i zimske i letnje koje su se pokazale više nego dobre ali ove za motor neznam koliko bi bile dobre.Ako neko ima iskustva neka javi jer uskoro će sajam automobila tamo bih otišao i kupio neke gume,možda bi mi odgovarale najviše HAIDENAU k60.za moje potrebe jer retko sam van puta ,osim kad idem na pecanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 9, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je bolje uzeti proverenu gumu K60 a cena seta za KLE je neznatno skuplja ako ne i ista kao Sava . K60 vozim na XT-u i K76 na Pegasu i generalno odlicna guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su vec drugu sezonu INVIDER MC24,sidjem sa njima i sa asvalta na makadam i blazi off,i ne odstupaju od drugih.Nisu lose ni po mokrom,dobro leze u krivinama i fino zaustavljaju.Imao i malo jace stiskanje na kocnicu i nisu proklizale.Prije njih sam imao MITAS 08 koji je bio star i za razliku od njih su za klasu bolje. http://www.savatech.eu/tyres/motorcycle-tyres/enduro.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je bolje uzeti proverenu gumu K60 a cena seta za KLE je neznatno skuplja ako ne i ista kao Sava . K60 vozim na XT-u i K76 na Pegasu i generalno odlicna guma. Ma, ja to znam druže ali pitam, imali neko iskustva sa Sava gumama? Da li ih neko ima na motoru pa da mi kaže kakve su? Privlači me što su dosta jeftinije od ostalih,i daju ih na tri mesečne rate.Kažem da ih na kolima imam i zimske i letnje i vozim ih već šesta godina naizmenićno i izgledaju još uvek odlično bez naroćitog habanja a prelazim godišnje po 7-8.000km.Ne bi trebalo da su za motor loše ako li su upola kao ove za auto onda se isplate.U svakom slučaju ako ih uzmem obavezno javljam o utiscima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 10, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto hoces rizikovati uzmi Heidenau koje uveliko koriste i USA bajkeri. Realno K76 ili K60 su jako hvaljene gume. Pogotovo K76,a cena je jako dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 10, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ako Hidenau drže STenere i Afrike onda Kle500 ima samo da peva sa njima i da se lepi za asfalt k'o žvaka za đon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ma čovek pita za iskustva sa Sava gumom ukoliko je neko već imao. S obzirom na Vaše potrebe koje nisu ekstremne,sa povoljnim načinom kupovine,verovatno bićete prvi koji će preneti iskustva sa ovim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 158 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan k76....95% sam na asfaltu,ostalo otpada na pecanje,,sto bi rekao jedan moj drug,,"nemam zabeleske"...mozda malo klizavije na mokrom,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 11, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već u temi: ima li ikog da preporuči neke dobre gume isključivo za asfalt? (Kad se/ako se uželim blata i prašine, u to neću zalaziti KLE-om). Još i podpitanje: da li je glupo/opasno ili sl. montirati gume 2 različita proizvodjača ili istog ali da zadnja bude baš za asfalt, (prednja mi nije kritična, češće proklizam zadnjim delom) jer, kontam, naći 21 u takvoj šari i nije baš lako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 11, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Btw, na pecanje idem kolima, nema šanse da sve što nosim stane na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dve razlicite pola sezone, nikakvih problema nemam. Doduse, menjacu na kraju ili polovinom ove i zadnju. Nazad je continental a napred Heidnenau. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 11, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Otkad sam ih montirao presao sam oko 700kilometara sa njima, na mene su ostavile vise nego dobar utisaki preporucio bi ti Continetal Trail Attack 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...