Boriša 241 Napisano April 14, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste crni metalik, sve živo je rastavio i ofarbao ali vrhunski i sa mnogo ukusa, svaki detalj, žbice, felne ispolirano do maksimuma...jedino preterivanje su možda monster energy motivi....ali je pažljivo odabrao i sjajno uklopio...baš mi se svideo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 15, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari juce sam se jedan deo puta vozio sa Gligom i neprijatno iznenadio...Naravno,ne sa tom voznjom niti sa njim nego sa potrosnjom goriva ...ranije sam imao prednji zubcanik od 16,a zadnji od 47 zubaca,neke starije gume,i fabricki kratak vizir (model iz 1996), i u tom izdanju mi je trosio oko 5 litara u zavisnosti od toga kako ga vozim...preko zime sam malo caprkao oko motora i stavio sam mu nove gume,prednji zubcanik povecao na 17 a zadnji je ostao od 47 (kako bih ustedeo na gorivu malo),stavio vislji vizir(kucne izrade),majstor nastelovao karburatore i ventile...i naravno ocekivao da cu smanjiti potrosnju,ali se povecala i to ni manje ni vise nego na 6,5 litre...offroad voznja od najvise 20ak km ne verujem da bi bas toliko mogla da utice...jedino sto nisam gledao je to u kakvom stanju je filter vazduha...da li se nekom desilo slicno? sta da probam da uradim kako bi vratio potrosnju bar onako kako je bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan oprao sam mog "Scarface-a" na Dangerovo insistiranje. isprva smo se i Scar i ja protivili ali posle tuširanja obojca smo progledali A i ne mogu da vozim žensko sa belom jaknom na prljavom motoru pa makar to bio i enduro Ne smeta joj ali opet, mi muški moramo biti i mlo obzirni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano April 15, 2013 (promenjeno) Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Marphi-a Jahasmo u zalazak sunca, negde izmedju Vladimirovca i Padine EDIT: Poceo sam da gubim delove sa motora; ne znam ni ja kada ali ispala mi je jedna od onih guma u koje se uglave zabice bocnih plastika. Ne pravi nikakav problem sto je nema ali me sama ta cinjenica mnogo nervira. Juce kada sam se sreo sa Marphijem covek iskusnim okom primeti da mi se izvlaci osovina iz suvozackog nogostupa. Kako bih ga sprecio da ispadne skroz skinuo sam nogostup i stavio u torbu. Zajeb je sto sam 20 km kasnije otkrio da bas i nisam najbolje zatvorio dzep od torbe... Sad ostaje da se nadam kako odgovaraju vozacki nogostupi jer njih imam viska (jesenas zamenio za "reckave" pa mi originalni ostali). Ovo vec pravi problem jer se cesto vozam sa suvozacem... Promenio April 15, 2013 član Gliga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUSAN 111 4 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: beograd Motocikl: Bmw r1150gs honda fireblade suzuki dr650 Prijavi odgovor kao problematičan narode ako neko prodaje kle-a javljaj te, budzet mi je oko soma ipo evra,al da bude 1995 god. i mladje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan narode ako neko prodaje kle-a javljaj te, budzet mi je oko soma ipo evra,al da bude 1995 god. i mladje. Prodao bih ja, ali ti fali jos soma + eura 2004 godiste, 2005 prva reg, 20000km..itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUSAN 111 4 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: beograd Motocikl: Bmw r1150gs honda fireblade suzuki dr650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti majstore, al ne vredi,nemam ja te novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 17, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Montiran štitnik diska, pre toga ofarban crnim bamper sprejem da se lepo uklopi (bio beli), bacam se u potragu za štitnicima ručki i ručicom kvačila. Gligo vidim da si skinuo levi crash bar, ako si osmislio komplet novi mogli bi da se dogovorimo pa zajedno kod Sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kad nadjes stitnike reci gde si ih kupio, po kojoj ceni, da li si imao problema sa montažom i kako ti se svidja kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano April 17, 2013 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Montiran štitnik diska, pre toga ofarban crnim bamper sprejem da se lepo uklopi (bio beli), bacam se u potragu za štitnicima ručki i ručicom kvačila. Gligo vidim da si skinuo levi crash bar, ako si osmislio komplet novi mogli bi da se dogovorimo pa zajedno kod Sebe. Osmislio jesam, bice istog ovog oblika ali sa dodatnim ukrucenjem i malo drugacijim kacenjem. Ne znam kada cu se iskombinovati sa parama za izradu jer me ovih dana ocekuje servis na 24000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 17, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motomax.r...?productID=2165 http://www.motobikes...rs/Default.aspx Evo ovde imaš, ove sa prvog linka sam video i dolaze komplet sa adapterima i šarafima, a i u Sm je radnja....za te novce nije loše. Pitanje jedno,nabasah na ovu polugu kvačila, cena je smešna, e sad ne znam da li odgovara pošto nema onaj točkić za podešavanje ili to i treba da ide odvojeno da li mogu skinuti taj deo sa postojeće ručice i napakovati na ovu? http://www.motobikes...0%2891-07%20... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje jedno,nabasah na ovu polugu kvačila, cena je smešna, e sad ne znam da li odgovara pošto nema onaj točkić za podešavanje ili to i treba da ide odvojeno da li mogu skinuti taj deo sa postojeće ručice i napakovati na ovu? http://www.motobikes...0%2891-07%20... Odgovara sigurno, na slici je ista kao i na louis.de: http://www.louis.de/...0019300〈=en , za kle ide 10019312 pa klikni na slicicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan moj Kle je otišao u ruke kolegi sa foruma, samo redovni mali servisi i lepo ćeš se navozati, pun rezervoar isprazni odmah - za dobar put. nek je sa srećom i da se dobro služite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 17, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi testovi novog ogibljenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas zvao majstora za stelovanje ventila i vakumiranje karburatora, Za to dvoje mi je rekao sumu od 150e. sto je za mene previse, recite ako gresim i preporucite mi nekog drugog ako moze u blizini Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 17, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Aleksandar Sh preporucivao neke likove iz Temerina...kaze da extra rade...a to ti nije daleko...Kontaktiraj Aleksandra ako si zainteresovan pa ce ti on dati broj,a inace,pominjao je da su mu uzeli skoro duplo manje para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 17, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Okreni par telefona, raspitaj se malo, čini mi se da je malo jača cena. Majstor koga bih ti preporučio, sa razumnim cenama ti ne igra ako je iz Beograda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo upravo sam poslao poruku Bokilicu iz pazove da vidim sa njim cenu za karburatore a za ventile cu se snaci nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan moj Kle je otišao u ruke kolegi sa foruma, samo redovni mali servisi i lepo ćeš se navozati, pun rezervoar isprazni odmah - za dobar put. nek je sa srećom i da se dobro služite. kolega penzioner me je danas posetio sa novom masinom...on je prezadovoljan agregat je odlican a vizuelno ima da se ulozi malo ali nije to problem,vec je covek poceo polako da ga sredjuje! poznavajuci kolegu penzionera ima da bude kao iz fabrike da je izasao KLEjcina njemu srecno i puno kilometara a starom vlasniku brzu kupovinu novog motora zelim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 17, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro bre Penzioner, zar od drugih da saznamo da si se ponovio? Bar se pohvali, ne moraš da častiš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E danas i ja pazario klea od člana sa foruma fruitcake.Zdrava dobra mašina ide ko zmaj.Ostalo je da se obavi osnovni redovni servis i da ga u toku sezone upicanim ali o tom- potom bitno da je on najzad kod mene u garage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nimmin izvini što ti nejavi ! Malopre sam ušao u kuću vozao se sa ženom, bili smo do Dunava ovde u Batajnici puni prašine vozili okolnim njivama.U enduro varijanti motor se odlično ponaša baš kako sam zamišljao.Jednom prilikom doći ću do tebe na pecanje samo moraš da mi javiš ima li pecaroša da znam dali riba radi.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ne izgleda lepo i ima ožiljak na faci, ali je zato zdrav k'o dren služiće te dobro, za to ne brini. kada nabacim sebi kangrbu cujemo se da obrnemo koji krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da će da obrnemo i dva kruga, još malo da se ustali vreme da dobro otopli i da ti uzmeš motor pa odosmo negde u prirodu sad mi je lako, mnogo se brže krećem nego sa kivijem.Ono na masci nije problem moji dobri drugari odmah su se ponudili da mi to srede izgituju ofarbaju i šta već treba ali moram biti sa njima i to ne da gledam već da se i ja angažujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan kada budete gitovali obavezno auto git za plastiku (branike) i nanosi slojevito, tako će bolje da se sredi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...