donadog 21 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko (ili info gde bi mogao da nadjem) ispravan prednji tocak (sa ispravnim pinjonom/puzem za brzinomer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misauks 16 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: KAWASAKI KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od jednog novog, ponosnog vlasnika KLE500 makine. Za sada se upoznajemo ali sto se vise druzimo sve se vise volimoo. Inace prvi motor u mom vlasnistvu, 2004 god, sa navodnih 28k predjenih... Vidimo se na putu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Decembar 2, 2021 Andragog, 4959 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, odličan i zahvalan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Decembar 2, 2021 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao, dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Decembar 5, 2021 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji jos neko ko zeli da postane buduci vlasnik. Ja sam pozeleo da postanem bivsi, mislim vlasnik KLE-a Kawasaki kle WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki kle, 2003. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 45000 km, Zemun. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Decembar 5, 2021 član bobobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozda @StefanK42 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan.todor 0 Napisano Decembar 29, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Motocikl: VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pazario bih KLE legalno prepravljen u supermoto u Austriji i sve lepo upisano u Brif. Jel ima neko iskustvo prolazi li AMSS pregled? Generalno da li je kod nas moguće legalizovati prepravku i proći A test odnosno tehnički pregled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke030 2 Napisano Januar 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima. Srecna Nova godina, puno zdravlja i mnogo bezbednih i lepo predjenih kilometara. Od skoro sam vlasnik KLE-a i prezadovoljan sam ali imam jednu molbu ua pomoć.....potrebna mi je desna bočna plastika ispod sedišta koja pokriva akumulator model 1991.god. Bio bih vam zahvalan za pomoć oko nabavke, hvala u napred! Promenio Januar 4, 2022 član Urke030 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/4/2022 at 2:00 PM, Urke030 said: Pozdrav svim članovima. Srecna Nova godina, puno zdravlja i mnogo bezbednih i lepo predjenih kilometara. Od skoro sam vlasnik KLE-a i prezadovoljan sam ali imam jednu molbu ua pomoć.....potrebna mi je desna bočna plastika ispod sedišta koja pokriva akumulator model 1991.god. Bio bih vam zahvalan za pomoć oko nabavke, hvala u napred! Probaj kod Dekija on ima delove za motore... Deki +38163636156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, marettoo said: Probaj kod Dekija on ima delove za motore... Deki +38163636156 Ako je to onaj iz kanjize spremi se da isti deo platis ko cetvrtinu motora koji teras 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj iz kanjize spremi se da isti deo platis ko cetvrtinu motora koji terasPa i ne mora da znači, ja sam baš takve neke delove kupovao kod njega, plastike i sitnice, nije bio mnogo skup i jedini je imao i ispoštovao dogovor maksimalno.A opet čuo sam svakakva iskustva...Treba pitati i proveriti, ko zna.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Januar 8, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, drmilan_ said: Ako je to onaj iz kanjize spremi se da isti deo platis ko cetvrtinu motora koji teras Upravo taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Februar 25, 2022 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo prodao bi svoj Kle500 zadnji model pa ako nekoga zanima nek se javi porukom Promenio Februar 25, 2022 član Dejan20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Mart 21, 2022 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra šaljem uzorak za izradu prednjih opruga (za KLE do 2004.). Radim tvrđe, prikladije za moju kilažu. Ako je još neko raspoložen neka mi se javi do jutra. Na prethodnim stranama je pisano detaljnije o ovoj temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 21, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao bojama, meni je super ispalo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dejan20 je napisao: Malo sam se igrao bojama, meni je super ispalo. Odlično izgleda, gde nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 21, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio sa aliexpresa, ako ti se ne ceka 3 nedelje ima i na Kupujem Prodajem ,samo ne znam jel ima ovakva fluo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.. Imam centralne stendere za naša klepetala, stoji mi i ne treba. Ako nekog zanima, pišite... radije bi da olakša muku nekom sa foruma i iz tog razlog nisam kačio oglas na kp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Mart 30, 2022 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ydravo druže, u vezi centralnog štendera , koja je cena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Mart 30, 2022 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima meПослато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je 50e skroz ok cena, i usput (nebih da uslovljavam) uplatite neku porukicu za lečenje bolesne dečice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano April 19, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mana_PI 11 Napisano Maj 1, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Motocikl: TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je regler za KLE '91. Probao sam poslati poruku @joska ali nešto ne uspevam. Ako neko ima kontakt može u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Maj 1, 2022 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš kontaktirati i @zika56, takođe je pravio reglere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Mana_PI said: Potreban mi je regler za KLE '91. Probao sam poslati poruku @joska ali nešto ne uspevam. Ako neko ima kontakt može u PP. Stiže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...