Nimmin 6734 Napisano Jun 22, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pod uslovom i da KLE ima ovakav sklop, ne vidim nikakve varijante za štelovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pod uslovom i da KLE ima ovakav sklop, ne vidim nikakve varijante za štelovanje? Lukač sve završava ne beri brigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan namontirah utičnicu 12V, pa da podelim iskustvo sa vama. U startu je izgledalo jednostavno, ali najviše vremena provedoh u traženju pravog mesta za ugradnju, uslov je bio da se ne buši nikakva plastika, a da bude dostupan i da kablić pri kačenju navigacije što manje smeta u vožnji. Evo par sličica: upotrebljene komponente (utičnica sa poklopcem, kučište osigurača sa poklopcem, termobužir,...) utičnica pripremljena za ugradnju, od vode zaštićena termobužirom i na kraju dodatno osigurana vezicom i zatopljena plastikom montirana metalnom šelnom na ram sa leve strane, na postojeću rupu. Kablovi dodatno zaštićeni spiralnim bužirom mesto gde je montiran osigurač kod akumulatora (jedan je od utičnice) ostajem još dužan sliku sa namontiranom bočnom plastikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da joj ne bude tu malo pretoplo?Ja sam stavio na korman sa leve strane,bez busenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam razmišljao o tome, ali kad ne smeta plastikama od oklopa, valjda neće ni utičnici kod koje je samo poklopac plastični. Prešao sam par stotina km po ovoj žestokoj vrućini i za sada nema nikakvih problema. Evo i slike sa namontiranim oklopom. Kada se stoji pored motora utičnica se ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko u skorije vreme kupovao rezervne sajle kvačila i gasa u Beogradu i gde, po kojoj ceni? Bilo bi dobro da se nađu među alatom za ne daj Bože. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 23, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari definitivno se na Kle u nisam sasvim pronašao, za ova dva meseca koliko se družimo srebrna strela i ja prešli smo oko 3000km i vidim da nije to što meni treba...Sve više naginjem ka udobnom putnom motociklu....tako da ako je neko zainteresovan, ili znate nekog kome bi bio interesantan slobodno me kontaktirajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jun 24, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotke da vidite kako produzeni blatobran izgleda montiran na motor. Nisam imao priliku, i nadam se da necu uskoro imati, da ga isprobam u nekom blatistu. Za sada jedino mogu da kazem kako proizvodi ruzan ruzan zvuk od vibracija pri odredjenim obrtajima. Srecom to se desava ispod 3000 obrtaja sto je zona koja se ektremno retko koristi. Moram da se ispravim, nije produzetak blatobrana stvarao taj zvuk. Juce sam skinuo ostatke crash-bara i zvuk je nestao. Zanimljivo je da se poceo cuti tek kada sam montirao produzetak. blatobrana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko: pored onok jakog "klika" pri ubacivanju u prvu, naročito izraženog posle stajanja, toliko svojstveno kawama, počelo je da mi se čuje i pri šaltanju u vožnji, bilo ka većoj ili ka manjoj brzini. Onda sam na šrafu za štelovanje dužine sajle (onom kod ručice) malo povećao dužinu (otpuštanjem šrafa) ali sam malo preterao pa onda pokazuje sledeće: pri normalnoj vožnji, na oko 3500-4000, bez naglih ubrzavanja sve ok dok ne želim da naglo ubrzam, a onda, kada to hoću, brzina motora ne prati brzinu povećanja obrtaja, oseti se proklizavanje, valjda sam uspeo da objasnim? LM, sad sam naštelovao na neku medjuvrednost, malo pritegao šraf za štelovanje, čime se zvuk pri promeni stepena prenosa opet malo jače čuje, ali sam bar eliminisao proklizavanje pri ubrzanjima. Sad, koliko još mogu i smem tako da vozim, ne bih baš da experimentišem, pa bih ipak promenio set lamela čim prije. Zato, ponovo pitanje: da li je neko skoro kupovao set lamela, gde i pošto? He he nisam još čuo da je netko mjenjao lamelu na KLEu , osim ako su ga majstori malkice izradili ili je baš vozio bez ulja........daKLE poigraj se s onim malim štelajučim šarafom kod lijeve ručke, neka ti bude vidljivoga navoja oko 5 mm (uz predpostavku da je dolje kod motora onako kako treba biti hehe) i još jedna stvarčica. promjeni ulje u motoru FUCKSovo Silkolene COMP 4 i uvjeren sam da bude kao putar....... moj ti KLE upravo gazi 136 hiljada na satu i lamela kao nova...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Jun 25, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za tešenje. Možda si u pravu, pre dvadesetak dana sam promenio ulje (pre 200-300km) a ovo je počelo da se dešava od skoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan KLEaši još nešto, da vas podsjetim.....stigao je i ovaj tjedan kad se sprema veliki internacionalni KLE meeting u Gospiću, za sada po prijavama preko 100 ljudi , jedan Ukrajinac već danas krenuo, vidim da i Rille stiže, Peca (ljudina) iz Zrenjanina također kanarinac (legenda) iz Čačka stiže s dvojicom frendova.......spremajte se i na put......svi ovi dečki su na našem http://www.kle-croatia.com/forum/index.php forumu pa ako nekome treba kakva pomoć ili broj telefona od bilo koga od nas dečki uz malo internet veze brzo budu nabavili telefon i svaka pomoć stiže nevjerojatno brzo..... Također i ovdje imate mnogo inforamcija https://www.facebook.com/KLEmeeting2013Croatia ali znam da vi to sve već znate..... daKLE zajašite paKLEnjake i juriš...... neće vam biti žao, zadovoljstvo zagarantirano ili da me razumete zagarantovano hehehe :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za tešenje. Možda si u pravu, pre dvadesetak dana sam promenio ulje (pre 200-300km) a ovo je počelo da se dešava od skoro. Onda si navjerojatnije krivo ulje stavio, Motul na starim kleovima radi glasno saltanje, probaj sa Silkolene COMP4 i bit će odlično....... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro sipao Silkolene COMP4 i menjač osetno lepše radi, izgleda da to ulje baš odgovara ovoj mašini. Menjač je i sa predhodnim uljem (ne znam koje je bilo unutra) korektno radio, ali je bio bučniji pri promeni brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio elf i prezadovoljan sam pre toga ne znam koje je bilo i menjac se cuo dosta i u ostalim brzinama sem preve a sada nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 26, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koliko cesto vam se pali ventilator u gradskoj voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja koliko sam cuo nikada tek kada stanem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro sipao Silkolene COMP4 i menjač osetno lepše radi, izgleda da to ulje baš odgovara ovoj mašini. Menjač je i sa predhodnim uljem (ne znam koje je bilo unutra) korektno radio, ali je bio bučniji pri promeni brzina. [/q koliko si placao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan meni se isto cuje,al ponekad al zna da zakrci i kad ubacujem u prvu (u njemu je motul). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan koliko si placao? Oko 1000 din. litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 27, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi resio sam da kupim KLE i da Vam se pridruzim. Ukoloko neko zeli da se otarasi svog ljubimca ili zna nekog proverenog pustite mi ponude na PP. Molim realne ponude i sa zadnjim cenama pa ako mi se svidi vadim kes a ako ne molim lepo. Oglase sam prelistao i mozda bi izdvojio samo dva po koliko toliko realnim cenam s obzirom na godine,stanje i opremu koju poseduju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti na pocetku strane Borisin KLE, odlican primerak. Imas slike nekoliko strana unazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi resio sam da kupim KLE i da Vam se pridruzim. Ukoloko neko zeli da se otarasi svog ljubimca ili zna nekog proverenog pustite mi ponude na PP. Molim realne ponude i sa zadnjim cenama pa ako mi se svidi vadim kes a ako ne molim lepo. Oglase sam prelistao i mozda bi izdvojio samo dva po koliko toliko realnim cenam s obzirom na godine,stanje i opremu koju poseduju. Pozdrav Drugar prodaje,visegodisnji je vlasnik ...uzima novi motor... http://www.moto-berz...00-oglas-82232/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje mi jos da montiram distancere koji ce podici kompletan prednji blatobran za par cm cime bi trebao da se resi problem sa blokiranjem prednjeg tocka. Zahvalnica za distancere ide -Vukasinu-, sada i javna kako izgledaju distanceri? ako moze neko objasnjenje ili slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje mi jos da montiram distancere koji ce podici kompletan prednji blatobran za par cm cime bi trebao da se resi problem sa blokiranjem prednjeg tocka. Zahvalnica za distancere ide -Vukasinu-, sada i javna kako izgledaju distanceri? ako moze neko objasnjenje ili slika ne treba nista,distanceri napravljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko od KLEpetasa sutra na Kosovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...