Marphi 1138 Napisano Maj 15, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan u Pancevu ima mnoooogo kle-a,samo sto su se sakrili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znam i jednog koji je na prodaju ako nekog zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 16, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan vec ga prodajes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, NIKAD! Mi smo tek poceli da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja mog ako nekoga interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Znaci auspuh made in Robert je vrh,to je nesto sto mora da se nabavi tj. ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja kako auspuh stoji na motoru,savrseno prati liniju..ja sutra posle podne idem u Adu da montiramo top na moj Freewind Steta sto je Robert u sve gorem zdravstvenom stanju i smanjuje posao maksimalno..meni je jedva pristao da uzme da radi auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 16, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Nije za salu i stvarno steta sto covek nije u mogucnosti da radi....ima zlatne ruke i neverovatan smisao da materijalizuje viziju....nosio sam se mislju dva da narucim,nek stoji za neki buduci motor.....Grmeo sam po gradu celo pre podne :-), svako ko je video odusevio se...okacicu jedan snimak simfonije bez db killera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan leg'o mu je k'o budali šamar super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 16, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ko rece da ima da proda KLEmpavog, nek okaci ovde il nek pusti oglas ili slike sa podacima na PM. Prodao sam KTM pa bi neko drugo sokoćalo na K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 001. fruitcake 002. Rille 003. Adler 004. Rolle 005.Marphi 006. Fischer 007. sremac 008. Aleksandar Sh. 009. Nimmin 010. NooN 011. -vukasin- 012. riza Ipak ja necu moci da dodjem na upoznavanje ali kada organizujete neku voznju eto i mene! Jel moguće da ste svi zaboravili ovo? Sad je vreme za druženje i upoznavanja, sad bar vremenski uslovi nemogu bit izgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan 001. penzioner (umesto fruitcake) 002. Rille 003. Adler 004. Rolle 005.Marphi 006. Fischer 007. sremac 008. Aleksandar Sh. 009. Nimmin 010. NooN 011. -vukasin- 012. riza 013. Budući da je moj motor otišao kod novog vlasnika penzioner-a ustupam mu i mesto na tabeli added: možda ne bi bilo loše da se pored nick-ova napiše i gde ko stanuje zbog lakše organizacije i dogovorancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 013-SADAN pa gde kod da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih prodao mog. 2004 godiste, prva registracija 2005. Uvezen nov iz nemacke, ja sam 3 vlasnik. Prethodna dva vlasnika su iz Subotice kao i ja i poznajem ih, ako nesto znaci znam celu istoriju motora. Motor je presao 21k km, pre oko 5 godina je prethodni vlasnik imao udes, udarila ga policija sa strane na raskrsnici dok su jurili nekoga. On isao pravo na zeleno a oni prosli na crveno kroz guzvu i bocno ga udarili. Na nesrecu vozac je ostao polu invalid jer ne moze da savija koleno vise, direkt su mu nogu pogodili. Motor nije imao nikakva ostecenja na ramu ni na motoru, samo je skliznuo na stranu. Plastika je menjana i farbana ja mislim. Nakon udesa vozio ga je po malo otac momka koji je doziveo tu nesrecu, inace poznajem decka. Ja sam ga kupio pre 2 godine i to mi je prvi motor. Ako je neko zainteresovan neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 17, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Moze ovaj spisak ljubitelja Kle a kod me da dodje na kotlic recimo sledeci vikend....da predlozim sad pa se lepo provozate u nedelju do Srema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ovakve akcije ali samo ako se vikendom smatra nedelja, poshto ja subotom radim ceo dan do kasno u noc. Da ne zna mozhda neko gde ima da se kupi ona guma gde se kachi bochna plastika, ispala mi je negde dok sam budzio bravicu, ili ako je neko budzio od nechega neka kazhe od chega?Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedljak 20.og treba da dobijem drugu tablicu, pa ko zna možda usput nađem i staru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku kakav je to skup kad se ide? Neka mi neko javi u nedelju sam slobodan (mislim) . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze ovaj spisak ljubitelja Kle a kod me da dodje na kotlic recimo sledeci vikend....da predlozim sad pa se lepo provozate u nedelju do Srema Котлић бих и код пунице појео шалу на страну, постоји могућност да одјездим до Бања Луке у петак, али ако не одјездим- Среме равни, видимо се. Сутра сам, ако Бог да, у Шапцу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam voljan da se negde skupimo,promenimo misljenja i iskustva.Jes daje ova lokacija malo dalje meni al boze moj svaki merak se placa tako da sam ja za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 17, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mnoooogo puta smo se dogovarali...Prijavljivalo se po 10-15 kolega i na kraju ovaj odustane,onaj odustane...i tako redom....Nadam se da nece i ovaj put biti tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 18, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno se lomim oko kupovine KLE-a pa me interesuje koja je neka srednja potrosnja za grad za off (soft)? P.S: Navedite i godiste ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju 5 i 7 Sve zavisi kako vozis, mada ako vozis kao baba moze i ispod 5. Ja sam sve vrste voznji testirao. Max je bilo 7.8 ali to je bio pocetak sezone i proslogodisnji benzin u rezervoaru. Sad je standard oko 5 - 5.5l Kle 2004 Sent from my XT910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 96. 5,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 18, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine mi je trosio oko 5 a od kad je krenula ova sezona potrosnja je isla i do 8,ali sam bio kod Bokilica,sredio mi je karb. i sad trebam da ga istestiram.... inace i moj je 96to godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...