Gliga 4444 Napisano Octobar 6, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan I mene isto to zanima Brka iz Mladenovca je to svojevremeno lepo i kvalitetno radio. To odgovara ekipi iz BG. Trenutno imam nekih prioritetnijih stvari za trosenje novca tako da plastika verovatno ceka zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 6, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos dog bones jedan par za mene i kome da se obratim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 7, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, daj neki kontakt tog Brke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Octobar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Brrka Mladenovac 065-823-0921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 9, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da kaze koji tegovi kormana pasu na KLE'a ? Tacnije koji je fi kormana tako da znam koje tegove da trazim ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 9, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...ili pogledaj ovde: Tegovi kormana KLE 500 - KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 9, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan E da,trazio sam na forumu gde sam ovo procitao i nisam nasao. Hvala . Dakle fi treba da bude 22 unutrasnji precnik ako gledam tegice,ili da napravim. E sad treba naci i materijal od cega praviti itd .... Hvala u svakom slucaju Jedino sto nisam uspeo da nadjem manje vise nigde tegove sa tim promerom,a da meni odgovaraju ... Ako neko zna neku radnju koja ima kvalitetnije tegice u tim merama tacnije unutrasnjeg promera 22mm neka ostavi ovde informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 9, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto sam nasao je na ovu foru http://shop.motobike.rs/SKUTERI/STAYLING/TEGOVI-KORMANA/Tegovi-kormana-hrom-fi-17x25x22-sa-rupom-TNT/prod_14821.html Samo nzm koliko su teski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 10, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan a ovo? -----> klikni ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da se i ja prijavim, kao ponosni vlasnik klementine,(koji sam kupio 24.septembra) odmah sam iskoristio lepo vreme za upoznavanje sa ovim motorom, i mogu reći da sam više nego zadovoljan. Posle pređenih 300 km sam zamenio ulje,sipao sam ipone polusintetiku10w40 (izgleda da prija motoru ). Čeka me još zamena akumulatora, koji je posle šest godina odlučio da ode u penziju. Sedište ću morati da zamenim, jer je moja lepša polovina nezadovoljna(navikla se na kruzer ) meni lično odgovara. Kočnice koji su mnogi naveli kao manu,meni su o.k. Evo par slika sa naše prve vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze. Zelim ti puno bezbednih hiljada kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ki moj. Samo mu je agregat druge boje. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj je kupljen u Pančevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste tvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 12, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kocnice kao kocnice nisu lose,nego pri vecim i naglim ubrzanjima i takodje pri naglom kocenju usled tih ubrzanja mogu da se pokazu kao slabije. Mada nista sto brembo plochice i kvalitetan disk ne moze da sredi,ne u toj meri kao na nekim motorima ali na zadovoljavajucu meru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ih prijatelju, blago tebi ako je brembo disk i kocnice, tek tako zameniti, tj staviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 12, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo ja kod mene imam prednje plochice brembo na nekih 50%,tako sam motor qpio.Nazad su isto neke kvalitetnije.I imao sam prilike da vozim drugog KLE'a i pri istim brzinama i intezitetu kocenja sam primetio da moj primetno bolje kochi. E sad kako ne moram da menjam ove godine prednje niti zadnje posto su nove.Do sledece sezone 2014 cu nadam se sqpiti tih 50/60e za plochice prednje.E sad sto se tice diskova i 4 pina kalipera to je vec druga prica i msm da se generalno necu cimati sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 13, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa uljima Ipon osim sa uljima 10w40 i 15w50 ? Konkretno za 10.40 kazu da moze,ali kao sigurnije je uzimati 15.50 jer je kao stariji motor u pitanju msm na moj motor KLE iz 1994te. E sad tu se spominje i Full Power Katana,zatim R4000RS koje inace preporucuje kawasaki iako je ulje navodno za novije motore msm na verziju 10.40. Citao sam dosta o ovim uljima i generalno koje god da se uzme nece se pogresiti,e sad ako je neko imao iskustva ili zna ponesto o ovim uljima neka napise posto nije neka razlika u ceni,a mozda daje primetniju razliku u radu motora i menjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste tvoj? 2006 godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Što se popravke plastike tiče naš član Corvin radi kvalitetno tako da ga preporučujem svima. Ima puno godina iskustva u popravci plastike i farbanju motocikla( radi i airbrush) meni je farbao viraga. Evo par slika kako radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan @ Fischer Dobrodosao @ svi ostali Koja je fora sa kawasakijem, mislim da je moj kle jedini na kojem fabricki postoje dve sirene. Kada su to poceli-prestali da rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod mene 2 sirene,1996.godiste.Kad su prestali ili poceli to da rade nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 13, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli @ sirene: i ja imam dve. Mozda da ako jedna skikne, da imas drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Octobar 13, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli @ sirene: i ja imam dve. Mozda da ako jedna skikne, da imas drugu Jeste, zato je. Da nemaš možda i rezervne točkove i dva lanca? Šaaalim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 13, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam se salio Koliko je bese preporucen vazdusni pritisak u prednjim vilama od strane proizvodjaca, i kolikije maksimum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...