srle69 56 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srle, pogledaj ovde elf ulja: http://lavauto.rs/elektronski-katalog.html?category_id=50&page=shop.browse&limit=20&limitstart=20 Ovo 10w50 je sada jako skupo, ja sam ga prosle godine placao ispod 700 din. Moj savet je da uzmes 10w40, polusinteticko je i cena je OK, razlika je 500din na 3 litre, a ipak bolje sipati polusintetiku. To isto ulje je meni trenutno u SV-u. Hvala zogu, verovatno ću ipak uzeti Elf 10w-40 polusintetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Avgust 10, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja postavih u proslom postu link ka uvozniku Elf ulja. Rade i maloprodaju, polusintetika 10w40 kosta 430 dinara po litri (toliko sam ja platio, jos stoji ista cena) plus dostava za one koji nisu iz Beograda. 1645 din su bile 3l ulja i dostava. http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/moto-4hp-eco-10w40.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja postavih u proslom postu link ka uvozniku Elf ulja. Rade i maloprodaju, polusintetika 10w40 kosta 430 dinara po litri (toliko sam ja platio, jos stoji ista cena) plus dostava za one koji nisu iz Beograda. 1645 din su bile 3l ulja i dostava. http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/moto-4hp-eco-10w40.html To sam i naručio, stiže u utorak, za sada nema nigde bolja cena ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 10, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, ja kada sam pre par godina zvao profaco uputili su me na lav auto i rekli da ne rade maloprodaju. Hvala na informaciji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje mi stiglo danas od Profaca brzom poštom, 4 litra 10w-40 polusintetika. Ukupno sa troškovima 2075 dinara. U pakovanju dobio ELF nalepnicu i hemijsku olovku. Kad ga zamenim javljam utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predrag003 0 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok se drugi hvale ja moram da se pozalim prodao sam paklenog jer planiram da kupim mladjeg prezadovoljan sam bio za mojim zelenim drugarom mi smo isli licem u lice smrti i sve smo preziveli samo jedno pitanje u vezi odrzavanja npr ja bih uzeo san nekog preko 2000-og godista jel se nemenja potrosnja,ovo ono neke druge stvari ili u principu sve ostaje isto )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Prldavnica auto delova za Japanska i Korejanska vozila,,Euro07", Nis,ul.Obilicev Venac 11,filter za ulje 560 dindzi shampion.Mislim da ima oznaku 303 .Imaju jos radnje u Bgd,Novom Sadu i Cacku. Nalepnicu i hemisku nisu dali!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan i ja danas porucio elf ulje. Hvala na podeljenoj informaciji za ulje i za filter, jos samo za filter vazduha da mi odate tajnu gde da trazim i kojoj ceni mogu da se nadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 15, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan filter vazduha je strasno skup...pogledaj nekoliko postova iznad koji sam pisao srletu69 kako sam ja resio filter vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo sam nasao sajt gde filter vazduha kosta 874 dinara ali ne znam da li smem da postavim link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 15, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo ovo " probaj" jel to u smislu nije taj dobar ili to znaci probaj ovaj kao moj manje je para a isto radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 16, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam,probaj da okacis link... a ako je taj tvoj filter kao onaj koji je original,bolje je onda njega staviti nego improvizovati,mada,kad sam ja gledao da kupim,takav filter kao sto je original,kostao je oko 3000din,zato sam ja improvizovao sa tim meckinim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 16, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari,planiram 20og da krenem na voznju (mozda krenu jos dva drugara sa mnom ),da se vozamo do 25og,mozda odemo do mora...u planu je da kampujemo na tom putesestviju...ako neko ima neke predloge gde bi bilo lepo da se svrati,na sta bi mogli da obratimo paznju i tako to,dobro bi doslo da to podeli sa mnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo predlog,svratite u Hanioti,ja sam trenutno tamo. Ima lepih plaza,more je toplo i imate mesta za satore koliko hocete,samo mi se najavi kad stizete da vas sacekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 31, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kle ekipi, treba mi jedna informacija. Trazio sam je po netu medjutim can i na wikipedia sajtu informacije su prilicno skromne. Koliko sam shvatio Kawasaki je na Kle-u smanjiva snagu agregata pa me interesuje od kada. Da li je to bilo od poslednjeg modela iz 2005 (valjda) ili je to bilo od on 1994 kada je dobio "facelift"? Dosta me buni i snaga motora po oglasima posto izgleda da tamo snagu motora pise ko kako stigne. Ponudjeno mi je u zamenu za moj motor dobijem Kle 2001 godiste koji je presao oko 39000 km pa se sada raspitujem sta-i-kako. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan sa youtube-a od mene...trazio sam ga ceo dan... http://www.youtube.com/watch?v=HSvg_zSdhCQ&feature=relmfu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 31, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo sam nasao sajt gde filter vazduha kosta 874 dinara ali ne znam da li smem da postavim link Slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da ljudi produzuju prednji blatobran, radi zastite hladnjaka. Gde, od cega, i kako to da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Avgust 31, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da ljudi produzuju prednji blatobran, radi zastite hladnjaka. Gde, od cega, i kako to da uradim? Ako ne vozis po blatu nema neke potrebe za tim zahvatom. A ako volis da se kaljas onda je to koristan dodatak jer se ovako hladnjak napuni blatom pa puno, puno losije obavlja svoj posao (meni se desavalo da ventilator ostane upaljen i 5 min nakon sto ugasim masinu, sa cistim hladnjakom nikada nije radio duze od 10-20 sekundi). Od cega raditi? Mozes od drugog blatobrana ako su ti lako/jeftino dostupni. Ja razmisljam da iskoristim komad plasticne cevi za kanalizaciju. Treba naci cev odgovarajuceg precnika i oblikovati je po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc. Kada kocim ili prelazim preko rupa cujese udaranje koje dolazi od upravljaca, probao sam dok stojim da stisnem prednju kocnicu i guram volan prema napred i oseti se kao malo pomeranje. Jel to znaci da ima da su mi lezajevi na upravljacu otisli i da im treba zamena? ako neko zna gde iste nabaviti i po kojoj ceni ili neki savet vezano za zamenu istih jel komplikovano,mogu sam ili trazim majstora ? Ako je neko to radio a zna dimenzije lezajeva. Ili je mozda nesto sasvim drugo.HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 31, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da su lezajevi u prednjem tocku,skines ih i vidis u kom su stanju...Ja sam ih zamenio,kostali su me 1000 dinara oba.A mozda ti se malo i otpustila prednja vila (skines korman i dotegnes onaj sraf koji je ispod,koji drzi vilu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 31, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Produžetak branika: gore desno, pretraga... ukucaj: produžetak... ili: Produžetak prednjeg branika KLE500 Ne vidi se šuma od drveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan hvala. samo se otpustio sraf, skinuo volan dotegao i nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pogledajte temu endurijada kucajske planine. Grza je prelepa, pa ako neko ima zelju da je poseti, izvolite, Bicu ja tamo pa se javite ako dolazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...