zlig0r 1929 Napisano Avgust 17, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se od sutra u Brnu, ja cu biti u majici sa brojem 46, pa se slobodno javite da popijemo rakiju ako nam je ne otmu na granici... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Posto idem kolima bajkerski pozdrav ce biti sviranje nemoj da se cimate po auto putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 17, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da te promase ako budes u toj majici. Jos jednom da napomenem za one koji voze da zaborave alkohol dok su u Brnu jer su kontrole ceste i rigorozne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17474 Napisano Avgust 17, 2016 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto će biti puno ljudi sa foruma u Brnu, ako neko hoće da u grupi gleda(mo) trening: prvo okupljanje petak, drugi trening (od 13:10h), tribina C. pz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da te promase ako budes u toj majici.sem ako jos neko nije imao istu inspiraciju, 100% su sanse da samo ja imam ovakvu maju sa 46. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo i mi, na žalost kolima, tako da ako vas sretnemo, javićemo se trubom, bela honda civic, bg table, thule kofer... Vidimo se tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 18, 2016 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta nosite u Thule koferu za dva dana?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na tribini C za trening u subotu. Mi krecemo sutra ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Crni passat, bg table nemamo kofer, al je karavan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Avgust 18, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Karavan je majka svih majaka . Ljudi, srećan Vam put svima, da se nauživate za sve pare. A sljedeće godine se nadam se, vidimo gore, samo čekam da izađe novi kalendar, pa da zauzimamo karte i busiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta nosite u Thule koferu za dva dana?!Hahahaha... )) Pa četvoro nas je, idemo u kamp, šatori, stolice, dušeci, gabariti su to... a opet da imamo komfor u kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam za vikend u Austriji na GP-iju,i nisam planiru da idem u Brno na GP(vec sam bio tamo),ali kad ovo citam,dodje mi da ujutro pripalim motor i pun gas ka Ceskoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi... atmosfera je fenomenalna. Ko nije bio a voli Moto GP... OBAVEZNO DA ODE. Slike mogu da se vide, klipovi isto ali zvuk grmljavine koja dolazi iz daleka (kao bombarderi) i masa moto fanova MORA DA SE DOZIVI. Ja sam se vratio presrecan i prezadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi... atmosfera je fenomenalna. Ko nije bio a voli Moto GP... OBAVEZNO DA ODE. Slike mogu da se vide, klipovi isto ali zvuk grmljavine koja dolazi iz daleka (kao bombarderi) i masa moto fanova MORA DA SE DOZIVI. Ja sam se vratio presrecan i prezadovoljan. sve je ovo tacno od reci do reci - ja se uverio na licu mesta, sektor C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 4, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji su isli autom. Gde da se pakira u blizini staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Na samu stazu se ne isplati ici kolima, pogotovu na dan trke parkinzi postoje ali su daleko od staze i opet morate basom od parkinga do staze . Naravno osim ako nemate vip karte. Moja preporuka basom idite, besplatno je za sve koji imaju kartu za trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 4, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle polazi bus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 4, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nemaju ona dva velika parkinga kod glavnog ulaza? Plus može da se parkira na ulici u onoj obeleženoj traci...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ima na sajtu moto gpa odakle ide bus a i tamo to svi znaju. Ta dva parkinga su za vip karte, tako je bar bilo prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ta dva parkinga izmedju glavnog ulaza i start kampa nemaju veze sa vip kartama...ali mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, mislim da grešiš. Ja sam parkirao prošle godine na tom parkingu 50m od glavnog ulaza (mislim da je cena bila 4 ili 8e). Ne dozvoljavaju da se ide desno na kraju te ulice, ka tribinama A i C. Tamo su VIP parkinzi. Moje iskustvo je takođe da nisu toliko strašne gužve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Februar 5, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tad imao ovu silver kartu mozda tamo moze sa gold kartom. Ili tako nesto. znam samo da nas policija preusmeravala dalje od staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...