Nile. 1467 Napisano April 26, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, menjao bih ovu kacigu za kacigu slicnog kvaliteta, samo iz razloga jer mi se boje/dizajn ne slazu i ne idu uz motor, to je jedini razlog postavljanja oglasa... Velicina M, ali odgovara i onima koji nose L jer je na granici, ja inace nosim L ali mi ova savrseno odgovara... u dobrom je stanju, nije ostecena ima tragove normalnog koriscenja, nije razgazena i sve funkcionise na njoj. Doneta je od preko, ja bih naj radije menjao kao sto sam gore naveo za kacigu slicnog kvaliteta... P.S. Od kad sam video da je Lorenco poceo da nosi SHARK, jos radije bih se je otarasio Cena 18000din. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan odlicna je,ja imam s900 supruga s600,i za te pare vr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 30, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je, samo hocu zbog estetike da je promenim, nista drugo... Nova cena 17000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 3, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neku yoshimuru ili nesto slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 3, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Za kesh jos niza cena, dok se ne proda ova druga koju sam pikirao... pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...