john314 629 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan imam MZ trophy iz 68, pa sam mislio da ga polako pocnem sredjivati .Mislio sam da pravim coper posto ram ima lep oblik ,medjutim ima i drugara koji kazu da odradim fabricki bez budzenja .Sad sam u nedoumici...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Smayram da je klasican motor i da tako treba da ostane. Sad, do tebe je. Ti ces ga voziti. Opet, ako ga zelis prodavati, smatram da ces ga lakse prodati kao dobro ocuvan klasican motor nego kao neki nedefinisan coper. Sent from my HTC One using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan драги џоне (јел ово беше нека серија? ), мз телевизор НЕМА велику цену (да не кажем да је јефтин тотално), па се од неке продаје нећеш обогатити било да је овакав или онакав. међутим, тај мотор је ЛЕГЕНДА, и према њему се треба тако односити. сечених карабуџотина имаш на тоне, и ако мене питаш ОСТАВИ ГА ОРИГИНАЛ! разлог више је то што, колико сам ја чуо, више НЕ ДАЈУ АТЕСТЕ НА ПРЕПРАВКЕ, тј мотор мора да буде фабрички ако већ није до сада регистрован преправљан. тако ћеш само доћи у ситуацију а бациш паре а не можеш да се возиш. према томе, НЕМОЈ да преправљаш старог мз-а 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan necu. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Tako star motor je greota sjeci bolje restauracija uvjek mozes naci etz ili nesto drugo ako ti je vec do chopa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano April 25, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma najveci problem je prenos vlasnistva.Postoji kupoprodajni ugovor ali nije overen.U medjuvremenu obe strane su umrle/ jedna pod njih je moj starac ,papire odn.saobracajnu ima ali mi rece jedan da je to sada velika zanebancija jer su oba umrla pr 15tak godina .pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ide to kod vas u Srbiji ali koliko se meni cini treba ti samo izvod iz maticne knjige umrlih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan necu. Moze lock Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...