goranignjat 3 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno na dinarski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8386 Napisano April 27, 2016 Solo Rider, 3210 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. Све врло лепо али сам скептичан (из искуства).Обично људи онда потроше 500.- на гориво, попију пива за још толико а у касицу убаце 200.- помоћи.Кад би требали да дају 1200.- динџи одвајали би се од живота.То је моје мишљење, не мора да значи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nemam da uplatim i ja sam slicno prosao, doduse malo lakse, duza moja koma bila, a isto su pricali - bicu biljka, ali po povredama njegovim cenim da je udario Levu hemisferu mozga, ja desnu + ceo mozak tumba lumba.... (postoji velika razlika koju stranu udaras jer razlicite funkcije covekove su u razlicitim stranama mozga)Elem, nemam para, ali znam ljude, sad cu vidim ako ova mega corporate nesto moze, njihovo nesta bi bilo kapiram min 20.000e, ako ne i cela suma i pracenje dogadjaja celom duzinom trajanja, realno moguce za njih je to nista... Bas da vidim sta ce kazu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. Све врло лепо али сам скептичан (из искуства).Обично људи онда потроше 500.- на гориво, попију пива за још толико а у касицу убаце 200.- помоћи.Кад би требали да дају 1200.- динџи одвајали би се од живота.То је моје мишљење, не мора да значи. A sta da radimo.Koliko god da se skupi - moze da bude korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad mogu za "Suzanu" mogu I za Saleta Kad mogu za "Suzanu" mogu I za Saleta ej ne kapiram,ko je "Suzana" Prvo: Odgovor za gospodina Brunu...Ko si ti da kažeš da, kada je neko uplatio nekome neku pomoć, može i za nekoga drugog? (Imam još štagod da napišem ali nisam 100% siguran šta navodnici kod Suzane znače pa ću da preskočim taj dio) (P.S. sve i da finansiramo Kovačevićev put, to je naša stvar)Suzanu dobrovoljno svi vraćamo kući jer je taj motor legenda koju bi tuga bila ostaviti tamo gdje jeste.Stvar dobre volje i otvorenog uma. Lični stav svake osobe je da li će nešto ili neće i nikakvo treće lice ne treba sebi da uzme za pravo da o tome misli, a pogotovo javno govori. To je guranje nosa u tuđi život... Ako je neko jedan put odvojio, možda od usta ili nije kupio nešto sebi, to ne znači da MORA da se odazove na svaku akciju... Drugo: @tindrbpMislim da je sada u gore napisanom sve postalo jasno...Treće: Izvinjavam se svim ljudima, bez navodnika, na gore napisanom. "Ljudima" se ne izvinjavam.Zamolio bih inicijatora teme da se osvrne na činjenicu da nas ima uvijek voljnih priskočiti u nevolji ali u nemogućnosti uplate direktno na račun potrebno je da neko otvori PayPal ili neko privremeno da na raspolaganje svoj PayPal u svrhu akcije...Vjerovatno ima dosta onih koji nemaju vremena ili načina (jedan sam od takvih: razlog dva) da uplate drugačije nego na PayPal... Budite ljubazni i pomozite nam da pomognemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3529 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, samo bez nepotrebnih rasprava i dizanja tenzija, nije ni mesto ni vreme za to.. Kolko ko može/želi/hoće i to je to. I najmanja pomoć može da znači, naročito ako ima mnogo takvih. Realno na ovom forumu ima preko 33000 članova, neka svaki deseti uplati npr 5e (što je jedna manja tura pića) pa izračunajte kolko je to pomoći... I naravno da treba omogućiti onima koji su voljni da pomognu da to urade na lakši način, mada mislim da PayPal u Srbiji na žalost ne može da se koristi za primanje novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, samo bez nepotrebnih rasprava i dizanja tenzija, nije ni mesto ni vreme za to.. Kolko ko može/želi/hoće i to je to. I najmanja pomoć može da znači, naročito ako ima mnogo takvih. Realno na ovom forumu ima preko 33000 članova, neka svaki deseti uplati npr 5e (što je jedna manja tura pića) pa izračunajte kolko je to pomoći... I naravno da treba omogućiti onima koji su voljni da pomognu da to urade na lakši način, mada mislim da PayPal u Srbiji na žalost ne može da se koristi za primanje novca samo da dodam: Paypal funkcioniše i za prijem novca, skoro je neka koleginica imala priliv pa prebacila na svoj devizni bankarski račun sa PP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8386 Napisano April 27, 2016 Solo Rider, 3210 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. Све врло лепо али сам скептичан (из искуства).Обично људи онда потроше 500.- на гориво, попију пива за још толико а у касицу убаце 200.- помоћи.Кад би требали да дају 1200.- динџи одвајали би се од живота.То је моје мишљење, не мора да значи. A sta da radimo.Koliko god da se skupi - moze da bude korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko jel mogu preko mobilne aplikacije samo da prbacim pare ili moram ici u banku da uplatim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko jel mogu preko mobilne aplikacije samo da prbacim pare ili moram ici u banku da uplatim?Može preko mobilne app Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam,neka je sa srecom i brz oporavak momku samo jakoooo do konacnog ozdravljenja.Ziv ti nama bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1245 Napisano April 27, 2016 BJB Maxi scooter club, 1673 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana medju ekipom iz podforuma maxiscooter pokrenuo pricu oko pomoci Saletu. Zbog vremenskih uslova i praznika, ideju sam ostavio za mesec maj. Takodje, preko devojke koja vec org. hunanitarne akcije i zurke za Saleta uspostavio sam kontakt i preneo moju ideju. Tema ce biti uskoro postavljena, naravno,svi koji zele mocice da se prikljuce bez obzira koju kategoriju motora/skutera voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 27, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno danas,takodje cemo se odazvati na moto zurku.. nije bitno ko sta misli,hajde da poguramo pricu.. takodje je poucno jer da je mladi momak zavrtao gas na Navaku ne bi rizikovao zivot na ulici...mslm da Navak treba da ukine obavezno polozeno za A da bi vozio..mnogi sampioni ni danas nemaju dozvolu..cim napunis 18,potpisi i vozi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno danas,takodje cemo se odazvati na moto zurku.. nije bitno ko sta misli,hajde da poguramo pricu.. takodje je poucno jer da je mladi momak zavrtao gas na Navaku ne bi rizikovao zivot na ulici...mslm da Navak treba da ukine obavezno polozeno za A da bi vozio..mnogi sampioni ni danas nemaju dozvolu..cim napunis 18,potpisi i vozi.. vidimo se na zurci onda,mozda se i prepoznamo .. e da docu sa TDM-om tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 27, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno danas,takodje cemo se odazvati na moto zurku.. nije bitno ko sta misli,hajde da poguramo pricu.. takodje je poucno jer da je mladi momak zavrtao gas na Navaku ne bi rizikovao zivot na ulici...mslm da Navak treba da ukine obavezno polozeno za A da bi vozio..mnogi sampioni ni danas nemaju dozvolu..cim napunis 18,potpisi i vozi.. vidimo se na zurci onda,mozda se i prepoznamo .. e da docu sa TDM-om tamo ja cu ipak autom...ne volim noc i motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan GuMi5 То што је Бруно рекао да кад може да помогне Зокију - може да помогне и Салету, то не значи да сад сви треба да помогнемо како знамо и умемо већ колико можемо и колико смо у могућности и то није никакво гурање носа у туђи живот. То што си ти рекао нема ниђе везе.... Јесте лични став сваке особе да помогне колико може и кад може а овде си ти тај који је извукао погрешан контекст. НИКО НИЈЕ ВРШИО НИ НА КОГА НИКАКАВ ПРИТИСАК ДА СЕ ОДАЗОВЕ СВАКОЈ АКЦИЈИ, већ да ако је могао да помогне Сузани, да може и Салету! То што је тебе изиритирало што је неко можда из УСТА ОДВОЈИО и што је као појединац рекао да хоће да помогне Салету као што је помогао Зокију је само твоје стање ума и не видим разлог зашто би ТИ био тај који ће да држи вагу у једној а мач у другој руци. Ја се лично извињавам свима на офу. Колегин коментар је био не потребан, такорећи сувишан. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 28, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj stav je da niko ne treba da sebi da za pravo da napiše nešto poput toga niti da misli o tome...Ako možeš pomozi. Ako ne prošetaj. Ne raspravljaj o tuđim stvarima.Evo ja sam upravo prije koji minut uplatio i za Saleta pomoć i nije mi teško jer sam voljan da pomognem svakome kada sam u mogućnosti...Hvala kolegi forumašu koji je želio da ostane anoniman u cijeloj priči a koji je preuzeo moju uplatu preko PayPal i uplatio dalje...Svako dobro Saletu, momku kojeg ne poznajem, ne znam ni da li je član foruma ili šta niti znam išta više nego ono šta je u ovoj temi napisano.Brz oporavak i svako dobro od Boga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio na dinarski, brz i srećan oporavak Aleksandru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno danas,takodje cemo se odazvati na moto zurku.. nije bitno ko sta misli,hajde da poguramo pricu.. takodje je poucno jer da je mladi momak zavrtao gas na Navaku ne bi rizikovao zivot na ulici...mslm da Navak treba da ukine obavezno polozeno za A da bi vozio..mnogi sampioni ni danas nemaju dozvolu..cim napunis 18,potpisi i vozi.. vidimo se na zurci onda,mozda se i prepoznamo .. e da docu sa TDM-om tamo ja cu ipak autom...ne volim noc i motor... nema veze...kako god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 29, 2016 (promenjeno) Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog odjeka ova akcija? Nesto slabo se javljaju ljudi u temi,makar nekim predlozima,komentarima...zao mi je zbog toga.. VELIKA SUBOTA: Na ovaj dan treba učiniti kakvo dobro ili milosrdno delo Promenio April 29, 2016 član Spajk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan SRETAN USKRS!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1990 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 861 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog odjeka ova akcija? Nesto slabo se javljaju ljudi u temi,makar nekim predlozima,komentarima...zao mi je zbog toga.. VELIKA SUBOTA: Na ovaj dan treba učiniti kakvo dobro ili milosrdno delo U pravu si,nadam se da je odziv veci uplatama nego komentarima ovde... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo pocetak zurke za oko 16 casova a skup je prijavljen do 01 ujutru.Volonteri iz Crvenog krsta ce naplacivati ulaz i bice simbolicnih 100 din koliko ce biti i casa piva a toliko ce biti i kobaja u kifli . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...