Jump to content

Moto Zajednica

BMW F650 Funduro ‘97

Recommended Posts

• Ministar za originalne BMW delove, 91 postova
  • Motocikl: BMW F650

Motor je ’97 godiste, presao 78000 km i u dobrom je stanju, bolje reci odlicnom za tu kilometrazu. Na motoru ima tragova koriscenja, sto je i normalno za to godiste.

Vodi se na moje ime, registrovan pre neki dan, do 09.04.2017, dakle spreman je za sezonu.

Razlog prodaje motora je zato sto vec par meseci zivim u Nemackoj.

Motor je zaista dobro i redovno odrzavan. Pazio sam ga i odrzavao za sebe, odakle je i potekla moja  titula na forumu. =)

Menjao sam ono za sta je bilo doslo vreme:

• svecice,
  • komplet sve tecnosti u motoru,
  • zadnji disk,
  • ulje i semeringe u prednjoj vili,
  • prednje i zadnje kocione plocice,
  • prekidac zadnje kocnice.

Ugradjeni su prednji crash barovi kod Sebe. Motor dolazi sa koferom i sajlom za vezivanje.

Slike trenutno nemam bolje, ali stanje motora je kao na slikama.

Pre crash barova:

m8R6I2M.jpg

newXpJn.jpg

Sa crash barovima:

9aASyaz.jpg

52MoukI.jpg

dV0azlM.jpg

SKAyoqb.jpg

Funduro je lagan za voznju, kao bicikl a lak je i za odrzavanje. Idealan je za pocetnike koji ne bi da divljaju. Meni je bio prvi motor i sem nekog pocetnog navikavanja na tezinu motora nisam imao problema sa njim. Idealan je za grad i provlacenje kroz guzve, posto se visoko sedi pa je preglednost odlicna.

Ono zbog cega bi ovaj primerak mozda bio dodatno zanimljiv pocetnicima je zbog opreme koja bi isla uz motor: dve kacige, moto jakna, pantalone sa protektorima i rukavice. Oprema je prakticno nova i dobro ocuvana, koriscena dve sezone.

Bio sam na par BJB voznji sa njim, Dedamrazijadi, kursevima bezbedne voznje, tako da ljudi sa BJB-a znaju stanje u kakvom je motor, mozete slobodno da se raspitate.

Cena je 1400 evra.

Mislim da je za stanje motora i opreme koja ide uz motor cena i vise nego korektna. Zamene me ne zanimaju.

U Srbiji cu biti od 13. -16. maja, mogao tad bi da se pogleda motor. Ako vas nesto zanima, pitajte slobodno, najbolje ovde na forumu PM ili na Whatsapp / Viber.

Telefon: 064/3264041

Pavle

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za originalne BMW delove, 91 postova
  • Motocikl: BMW F650

Motor trosi 4.5 litra na otvorenom, u gradu 5.5 litara, provereno vise puta sa kolegama u voznjama =)

Sledeci vikend dolazim za Srbiju, moci ce da se pogleda motor u subotu, 14. maja.

• RR rookie, 172 postova
  • Motocikl: CBR1000RR

Preko puta skupštine je GS, nije ovaj :) Ovaj je mogao da se viđa preko puta botaničke bašte u Takovskoj :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja