Kicoo 73 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan kad sedne, nece se desiti nista specijalno problem MOZE DA BUDE (nije odmah problem) ako misli da zna da vozi a realnost je maaaalo drugacija (pricam iz iskustva) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Sve je u glavi, ja sam posle bt50 prešao na gpz 1000 rx. Imao sam 28 godina ali i dosta sreće i nisam imao nikakvih problema. Pritom imam 74kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Tmax presao na VFR1200F, pazi se, samo toliko imam da ti kazem..nije do motora koliko je u glavi i desnom zglobu.. Podji na zatvorenu stazu (Navak) obavi kurs, mozda koji TD i vjerovatno na konja si posle toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Prelaz je bio zeznut i prvih par hiljada km. Posle toga naucio sam da vozim brzo a sigurno. Dodise probao i jos par motora uz to ali uglavnom, strpljenje dok ne naucis i nema greske. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 222 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala svima na savetima, sve što ste napisali se i meni mota po glavi već neko vreme, ali moram nekako da prelomim. Kao što ste rekli, od mene najviše zavisi, šta god da uzmem, ako sam blesav, neću dugo. Ono što je sigurno, to je da znam da ne umem da vozim, pa sam i uzeo nekoliko časova u auto školi pre nego što opet sednem na svoj motor. Def ću ići na opciju CBR-a, samo da nađem dobar primerak. Ako čujete za neki, molim da mi prosledite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano April 25, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako cujemo javljamo obavezno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano April 25, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je sigurno, to je da znam da ne umem da vozim, pa sam i uzeo nekoliko časova u auto školi.. BJBikers Kurs bezbedne voznje...bice u naredna 2 meseca...pa bi bilo valjano da posetis jedan ako kupis cbr... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 25, 2016 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala svima na savetima, sve što ste napisali se i meni mota po glavi već neko vreme, ali moram nekako da prelomim. Kao što ste rekli, od mene najviše zavisi, šta god da uzmem, ako sam blesav, neću dugo. Ono što je sigurno, to je da znam da ne umem da vozim, pa sam i uzeo nekoliko časova u auto školi pre nego što opet sednem na svoj motor. Def ću ići na opciju CBR-a, samo da nađem dobar primerak. Ako čujete za neki, molim da mi prosledite. podrzavam odluku, samo pametno vozi i bices ti super dzabe da vozis motor ako vozis nesto sto te "ne radi". ajde pa kad kupis baci neku slicicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da procitam za sve ove godine, CBR je verovatno medju najkomfornijim R motorima i najpogodnijim za one sa manje iskustva. Yamaha R6 sve suprotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 25, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan a jagnjetina je za sve.... samo mi nestadose komentari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan a jagnjetina je za sve.... samo mi nestadose komentari I moji lololo Ušli smo u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko je ovde vegan izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan neko je ovde vegan izgleda Hahaha :lol3: E brate i mani da pišeš sa različitih profila, tripuješ nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo ortak ostao ulogovan kod mene na telefonu a kod mene na kompu sam ja sad je sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo ortak ostao ulogovan kod mene na telefonu a kod mene na kompu sam ja sad je sredjeno A da, sećam kad si jednom već objašnjavao Koja ste vi alter ega jedno drugom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...