the_doctor 8089 Napisano Januar 14, 2024 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, aleksandar andric je napisao: Spava sa nama u krevetu (mnogo e lep) Predhodnu noć spavao sa Akrapovič loncem koji sam juče kupio, hoće žena da mi uplati lečenje. Potpuno te razumem! 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Januar 14, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, aleksandar andric je napisao: Znam da ste svi izgustirali svoje tracere i znam da kaskam neku godinu al ja sam nov vlasnik i napaljen ko 14-esto godisnjak U hladnim zimskim nocima trosim pare i radostan sam Zena povremeno cita forum pa ne bih o ceni Spava sa nama u krevetu (mnogo e lep) Koliko je litara? Jeste lep za sve pare,koje god da su 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Januar 15, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, pedjazz said: Koliko je litara? Jeste lep za sve pare,koje god da su Yamahin Neki novi model 45L Staju moja i zenina kaciga, manja i srednje manja glava 45K RSD - koko litara toliko dinara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Januar 15, 2024 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Meni u starom modelu koji je 50l dve kacige ne mogu ni pod razno. Doduse obe L, najveca skoljka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Januar 15, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, vasa.93 said: Meni u starom modelu koji je 50l dve kacige ne mogu ni pod razno. Doduse obe L, najveca skoljka... Mi smo M i S Scorpion za svaku velicinu ima i velicinu skoljke (3 velicine skoljke - S, M, L) Lici mi malo dublji (po visini) nego inace a ne toliko sirok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Januar 16, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vozate šta,ja bio lagani đir u Nedjelju ugodnih 10° je bilo kod nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Januar 19, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 1. 2024. at 11:00, aleksandar andric je napisao: Yamahin Neki novi model 45L Staju moja i zenina kaciga, manja i srednje manja glava 45K RSD - koko litara toliko dinara Dakle ovde doslovno vazi "kolko para toliko i muzike" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Januar 19, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 1. 2024. at 12:39, Black Betty je napisao: Jel se vozate šta,ja bio lagani đir u Nedjelju ugodnih 10° je bilo kod nas... Ja retko...ne uklopim vreme kad je sunce zimsko da budem slobodan....zadnji put vozio 5 min posle ponoci 07.01...obisao ceo grad onako laganica sa uzivanjem 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Februar 4, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan ``Zelim da se pre svega zahvalim svojoj majci , Bogu i celoj svojoj porodici bez kojih ovaj nosac kofera ne bi bio montiran Mnogo znoja, iscekivanja smeha i suza.... Hvala svima koji su bili uz mene Inace, fabricki nosaci bocnih kofera (Yamasini) i fabricki nosac top case-a mogu da se montiraju zajedno - ako ikome zatreba info dva lepa dana i ja montiram kofer umesto da vozim ....bolest ne bira 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Februar 13, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Posle nepuna 3 meseca juče je najzad stigao nosač kufera, namontiran sinoć, slike iz radionice su naravno kilave ali verujte mi na reč je odlično leglo sa bočnim nosačima Ploča je ranije stigla uz kufer SH48 koji se na prvu čini ogroman ali očekujemo da će vremenom verovatno postati mali Nasloni na koferu izgledaju top, gornji legao odlično ali se donji nešto razjapio, tu na slici gde je obeleženo ispod šarke, može se ceo prst ugurati... to još nisam rešio, probaću da "odgrejem" plastiku pa da je oblikujem prema oblini kofera... taj donji deo je baš ispao ružno i neprofesionalno od proizvođača Ima li neko ideju sa čim tapacirati unutrašnjost kofera? Da li to uopšte i raditi? One unutrašnje torbe nisu baš ni povoljne... Razmišljam da li to raditi zbog očuvanja unutrašnosti kofera kao i od lupkanja i grebanja kada nije napunjen do vrha... ili kada bude napunjen svim i svačim... ili pak taj detalj ignorisati a potencijalnu investiciju okrenuti ka gorivu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Februar 14, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Probaj te unutrasnje torbe da nadjes na Aliexpresu, ja sam kupio za bocne, dosta dobre i povoljne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Februar 14, 2024 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Topcase shad SH 58 narucio https://www.aliexpress.com/item/1005002952228641.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.233.1393180224jeWS i dosta je prakticno za odrzavanje. Samo donji deo sam narucio. Sto se tice torbi za bocne, isto Shad, kofere cekam da mi stigne https://www.aliexpress.com/item/1005002877349713.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.1393180224jeWS i koliko sam istrazio trebalo bi da pasu komotno. Nadam se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Februar 15, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Tapecirati se može sa nekom mekanom podatnom tkaninom,danas imaš toga puno na izbor,ja sam nekada tapecirao bisage od choppera koje bi napravio od stakloplastike,al smatram da nije potrebno,dovoljno je staviti na dno kofera neku tanku spužvu(one koje se koriste za trening,pilates ...,one su mekane i dobro podnose udarce),ako nosiš nešto da ti ne izgrebe kofer, kacigu..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Februar 16, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce....akumulator....naslon za zenu u vidu kofera.... voznja 45 min Sutra neka Ralja da padne (salim se, tamo je postala ludnica) Kofer mnogo ubav 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Februar 16, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Prelep dan, nije bilo ni toplo ni hladno, za testiranje kofera tamanica Ubih prvih 160km sa koferom i izuzetno sam zadovoljan, uopšte se i ne oseća da je tu iza leđa, niti trese niti lupa niti udara, na bilo kojoj brzini. Jedino što sam primetio su sitne vibracije na guvernalu ako stojim na nogostupima na oko 70km/h, ispod i iznad toga ništa... Moja topla preporuka za ovaj Shad komplet 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Februar 23, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Moja žena... šta reći... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Februar 23, 2024 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove slike i svaki put se podsetim što mi se ovaj motor toliko dopada… Moj nažalost još nije video sunca ove godine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Februar 24, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, vasa.93 je napisao: Gledam ove slike i svaki put se podsetim što mi se ovaj motor toliko dopada… Moj nažalost još nije video sunca ove godine. Kakva ti je impresija za ovaj motor na duzim relacijama? Ja ga odmeravam u GT varijanti ali nisam nikada vozio taj tip motora... Promenio Februar 24, 2024 član pedjazz Dodao zaboravljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Februar 24, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Može se voziti i duže rute ,ja znam odvaliti u tiru 400-500 km,umori kao i svako prometalo al ništa strašno.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Februar 24, 2024 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Vozio sam i po 650km u danu, sam i u dvoje. Nekad i po dva dana uzastopno. Obično kad idem u vožnju planiram minimum 300km, i to mi legne lagano. U principu na duže staze meni problem postane sedište. Doduše imam obično fabričko sedište. Touring koje ide uz GT ili neko aftermaket su sigurno bolje opcije, ali eto nije bilo prilike da zamenim i to. Svakako su tu pauze, kraće ili duže, da se malo razmrdan, pa se lako nastavi dalje. Što kaže kolega, nije da posle takvog puta nema umora, ali generalno su moji utisci dobri. Već duže vreme imam ideju o nečemu većem, ali eto, uvek skontam da mi ovaj mali Tracer sasvim završavao posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Februar 24, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam orginal i comfort sic,i više mi paše orginal ,ljepše je profiliran i boje stane guza u njega, comfort je deblji i nije mi se pokazao kao neko bolje poboljšanje,na originalnom sicu je dovoljno staviti drukčiju spužvu i problem riješen,al za sad mi ovako paše,al svaka guza je drukčija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Februar 24, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, vasa.93 je napisao: Tako je. Vozio sam i po 650km u danu, sam i u dvoje. Nekad i po dva dana uzastopno. Obično kad idem u vožnju planiram minimum 300km, i to mi legne lagano. U principu na duže staze meni problem postane sedište. Doduše imam obično fabričko sedište. Touring koje ide uz GT ili neko aftermaket su sigurno bolje opcije, ali eto nije bilo prilike da zamenim i to. Svakako su tu pauze, kraće ili duže, da se malo razmrdan, pa se lako nastavi dalje. Što kaže kolega, nije da posle takvog puta nema umora, ali generalno su moji utisci dobri. Već duže vreme imam ideju o nečemu većem, ali eto, uvek skontam da mi ovaj mali Tracer sasvim završavao posao. Citao sam na forumu ,neko od kolega je pisao da je vozio veceg i manjeg tracera i da je razlika ogromna...na 9tci umora nema,dok ga je 7mica posle par stotina zamarala,dupe trnulo i slicno...pa se pitam dal je moguce da je bas tolika razlika u konstrukciji...realno polozaj sedenja je slican. Manja snaga ne mora da nosi manju udobnost... Jos se razmisljam i o nekom dobrom Fazeru kog cak hvale po svim pitanjima...ali polako cu tu dilemu razresiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 24, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, pedjazz said: Kakva ti je impresija za ovaj motor na duzim relacijama? Ja ga odmeravam u GT varijanti ali nisam nikada vozio taj tip motora... Ja sam sa svojim presao 42k za 4 sesone. U danu sam najvise presao 750km. Moze se ali nakon 200km vec krece da trne dupe. Kada sam stavio komforno sjediste bilo je daleko bolje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Februar 24, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pedjazz je napisao: Jos se razmisljam i o nekom dobrom Fazeru kog cak hvale po svim pitanjima...ali polako cu tu dilemu razresiti... Nisam vozio FZ1 ali jesam stari (najlepši po meni) Fazer 600 i FZ6S, položaj sedenja na Fazeru je više Sport nego Touring a položaj sedenja na Traceru je više Touring nego Sport, a dodatno L2 i L4 je neuporedivo... L2 je zabavan u celom opsegu od 2-10.000 obrataja a Fazer je ispod 6.000 dosadan a iznad 8.000 životinja koju nije lako ukrotiti... između 6.000 i 8.000 traje ko vojnički sex... par milisekundi i to niko i ne primeti tako da je presudno: stvar ukusa i stila vožnje Posle nepune 2 godine i skromnih 10k+ km mogu reći da je Tracer 700 zabavan i da uradi sve što se od njega traži... Touring, ozbiljno peglanje ili off-road... za sve ima odgovor i ni u čemu nije najbolji (uvek ima i biće boljih od njega) ali taj odnos cena/kvalitet/osmeh je (za mene) neuporediv u odnosu na neke druge perspektive i modele...a pedu otrni na svakom motoru i svakom sedištu... Danas sam u jednom pravcu od oko 130km otišao na fabričkom, a u povratku zahvaljujući @Stefan1992 vratio se u komfort sedištu i iskreno ima razlike, dizajn samog fabričkog u odnosu na comfort kao što reče i kolega @Black Betty meni lično više prija ali mi se čini da je comfort svakako udobniji za duže ture od fabrike... Tracer 9 je životinja i pravom smislu te reči, probao jesam a "vozio-vozio" realno nisam, tako da je ovo samo lična sugestija - veće uglavnom znači i udobnije a i tih oko 40ks više - je stvarnih 40ks više... za koje je dovoljno da zatrebaju samo jednom Pored tipa motora i samog sedišta, udobnost svakako zavisi i od suspenzije, guvernala... tako da je i to finesa na kojoj se mora investirati jer fabrika daje univerzalnu "veličinu" a ona nam je ili mala ili velika... svakako da nije jeftino ali ako se želi udobnost...gaće same spadaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Februar 24, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dudico je napisao: Nisam vozio FZ1 ali jesam stari (najlepši po meni) Fazer 600 i FZ6S, položaj sedenja na Fazeru je više Sport nego Touring a položaj sedenja na Traceru je više Touring nego Sport, a dodatno L2 i L4 je neuporedivo... L2 je zabavan u celom opsegu od 2-10.000 obrataja a Fazer je ispod 6.000 dosadan a iznad 8.000 životinja koju nije lako ukrotiti... između 6.000 i 8.000 traje ko vojnički sex... par milisekundi i to niko i ne primeti tako da je presudno: stvar ukusa i stila vožnje Posle nepune 2 godine i skromnih 10k+ km mogu reći da je Tracer 700 zabavan i da uradi sve što se od njega traži... Touring, ozbiljno peglanje ili off-road... za sve ima odgovor i ni u čemu nije najbolji (uvek ima i biće boljih od njega) ali taj odnos cena/kvalitet/osmeh je (za mene) neuporediv u odnosu na neke druge perspektive i modele...a pedu otrni na svakom motoru i svakom sedištu... Danas sam u jednom pravcu od oko 130km otišao na fabričkom, a u povratku zahvaljujući @Stefan1992 vratio se u komfort sedištu i iskreno ima razlike, dizajn samog fabričkog u odnosu na comfort kao što reče i kolega @Black Betty meni lično više prija ali mi se čini da je comfort svakako udobniji za duže ture od fabrike... Tracer 9 je životinja i pravom smislu te reči, probao jesam a "vozio-vozio" realno nisam, tako da je ovo samo lična sugestija - veće uglavnom znači i udobnije a i tih oko 40ks više - je stvarnih 40ks više... za koje je dovoljno da zatrebaju samo jednom Pored tipa motora i samog sedišta, udobnost svakako zavisi i od suspenzije, guvernala... tako da je i to finesa na kojoj se mora investirati jer fabrika daje univerzalnu "veličinu" a ona nam je ili mala ili velika... svakako da nije jeftino ali ako se želi udobnost...gaće same spadaju E ovo sam trazio hvala na ovako iscrpnom odgovoru koji mi je priblizio materiju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...