mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Juce citav dan radi bez problema.... Ko ce ga znati. Praticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje....skontao sam kad nece da upali...par puta pustim i pritisnem rucicu kvacila i sve bude ok. Imam neke kineske rucice...moze li ona praviti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Naspricao prekidav wd-om. Sve je ok sada. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh ja 2000km nakon servisa i sipanja 15w ulja u vile. Fabricki ide 10w. U pocetku je bili malo neobicno. Kasnije sam i zadnji amortizer sa cetvrtog prebacio na peti klik. Sada je motor totalno drugaciji....dosta bolji. Lezanje u krivinama je daleko bolje. Prednji i zadnji kraj rade zajedno. Tvrdji je ali onako kako treba da bude. Nema iritantnog tonjenja prednjeg kraja kod kocenja prednjom. Jedini minus su male brzine i neravnine na cesti. Osjete se vise nego prije. Kad kazem male mislim ma 20-40km/h. Jako sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Džejms 13 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update: -Akrapovič Titanium -Gel grijano sjedište To be continued... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos da naucis voziti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Džejms 13 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mali_veseljak je napisao: Samo jos da naucis voziti.... Samo da te žena pusti na neku vožnjicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li svi prodali motore? Danas laganih 200km. Nakon voznje brzinsko pranje. Sezona se privodi kraju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Novembar 5, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ista boja, iste maglenke, iste trakice na felnama, isti kres barovi, isti givi poviseni vizir, yamaha komforno sjediste, ...brateeeee Ne mogu se odluciti da li je ralica na traceru odlicno legla ili je ruzna. gdje si uzeo i koliko te izasla? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Novembar 5, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo prokomentarisati za ralicu.... super je cucnula Taman da pokrije koliko treba, ruznjikavo mi onako golo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Novembar 6, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Louis-Njemacka mislim oko 180ev,uzeo sam je odmah nakon kupovine motora,nisam mogao da ga gledam bez nje u donji deo,hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5430 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno mu cuci ralica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2323 Napisano Novembar 6, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je lepsi od novog modela eee... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Novembar 18, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ja jos jedan clan danas kupio za zenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sve su prilike da i ja idem u tom pravcu...za zenu. Mada je izglednije da cu joj dati tracera. Vidjecemo na proljece kad polozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Novembar 19, 2020 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mali_veseljak je napisao: Sve su prilike da i ja idem u tom pravcu...za zenu. Mada je izglednije da cu joj dati tracera. Vidjecemo na proljece kad polozi. A sta ti planiras u ovom razvoju dogadjanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan "Uzi" izbor je takva papazjanija da ja nemam pojma kuda dalje. Jedna od varijanti je i Tracer 900, da li polovan ili nov vidjecemo. Ovaj model za 2021 ni slucajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ELRA 31 Napisano April 7, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: SARAJEVO Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da niste prodali svoje motore i da neću biti sam na forumu! Od 24/03 sam vlasnik tracera 700, model 20189 nakon 14 godina na skuterima. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 7, 2021 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u klub! Tu su motori, ceka se lepo vreme. Lepo izgleda motorce, deluje da nije preso puno. Mozda su mu i gume fabricke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ELRA 31 Napisano April 7, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: SARAJEVO Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prešao je 0 km, barem tad kad je slika nastala¨! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 10, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Vrijeme je linepo ali se ceka kraj izolacije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 18, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Narucene gume: Angel GT za 240 eur. Nisam htio da dajem 320 eur za GT2 ili Pirot road 5, koje sada imam na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Maj 3, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan oko 2000 kilomatara na Angel GT zadnjih 15ak dana i nema primjedbi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 9, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jos 50km i eto mog Tracera na 40.000km. Sledece sedmice ide na servis...po katalogu ide i stelovanje ventila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...