Vintage&Classics 6 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: BMW R51/3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Bronislav Hupka, iz Bara, zaljubljenik u stare motore, imam BMW R51/3 iz 1954 god., u zavrsnoj fazi restauracije, i potrebna mi je pomoć i savjet oko regulisanja rada agregata. Agregat pali uredno, medjutim nakon pola sata rada, počinje da se guši i radi sa jednim cilindrom, da bi se nakon nekoliko minuta ugasio. Da li neko ima savjet ili može da mi preporuči nekog ko bi mogao da riješi ovaj problem? Unapred hvala svima, Srdačan pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano April 20, 2016 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,a sad pravac u podforum Garaza/Bmw pa tamo postavi ovo pitanje. Ima ljudi koji ce ti sigurno pomoci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vintage&Classics 6 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: BMW R51/3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za uputstva, nov sam na forumu, trebaće malo vremena da uhvatim sve... Kod mene je već 15 godina, i radim koliko to vrijeme i novac dozvoljava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, ima puno nas koji volimo stare klasicne motocikle, uzivacemo u svakoj slici i videu koji postavis vezano za tvoj motor, samim tim, ne ustrucavaj se.. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za novoga kolegu, sa nestrpljenjem cekamo detaljani opis restauracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...