rasko78 11 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko mađarski? Našao sam firmu Berta u Segedinu, pa da im pošaljem mail, da pitam da li bi i po kojoj ceni uradili livenje novog klipa na 61mm. E, da sam bar jednu mađaricu imao, pa da bar nešto znam reći, ovako samo nentudom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 7, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam madjarski, ali znam da " Berta " pravi dobre klipove za MZ ( najbolje od svih koji se nude jer fabrickih vise nema ). Napisi im mail uz pomoc " googletranslate " - razumece . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Maj 9, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za gospodina SPredraga i za druge upoznate...moze li se iz firme sa gore pomenutog linka naruciti nesto da direktno dodje u Srbistan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su ljudi donosili iz Madjarske. Kontaktiraj ih . http://www.pistonberta.eu/products_motorbike_pistons.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za gospodina SPredraga i za druge upoznate...moze li se iz firme sa gore pomenutog linka naruciti nesto da direktno dodje u Srbistan? Odgovor za gospodina Pronta i druge zainteresovane: Nisam dugo nista kupovao, ali verovatno moze i sada, meni su slali ranije. Samo izadje skupo. Oni odbiju nemacki PDV (tada je bio 19%, ne znam sada).Postarina je bila oko 30 evra + 10% carina + 20% nas PDV + neki sitni troskovi nase carine i poste. Nakupi se podosta. Dok sam imao drugara u Berlinu placao sam karticom iz Srbije da posalju na njegovu adresu pa mi je on donosio. To je bilo mnogo povoljnije iako tada nema odbitka PDVa. Ljudi u toj firmi su uvek bili poslovni i sve je bilo kako se dogovorimo. Kontaktiraj ih mejlom (moze na engleskom), pitaj sve sto te interesuje, odgovorice ti. Mozda je malo komplikovana pretraga delova i cena. Moras da daunlodujes i katalog i pripadajuci cenovnik, pa po broju dela iz kataloga trazis cenu u cenovniku. PS Delove za BMW sam narucivao i odavde: http://www.ulismotorradladen.de/uli/web/shop/Homepage.aspx Jednostavnije je, a cesto i jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Maj 11, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...