m.milivojevic 1914 Napisano Jul 4, 2019 Drug član, 1120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Cao brate imam problem sa elektronikom na motoru nece da upali rec je o yamahi tdr 125 da li bi Rajko mogo da vrati u zivot moju masinu ,I ako bi mogo neki kontakt da mi ostavisDrugar,Aj ti lepo na prvu stranu da se predstavis, pa da okacis sliku motora.Onda pricamo :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ssmo da znaš da pistalica migavca radi kao blesava... @Arakis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш пишти када она хоће? :-Р Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Neeee Pisti samo kad migavac hoce....radi top top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 8, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Cika rajko koliko parica je biper za moju matorku majesty 250 1996, takođe me zanima i da mi ugradite da imam sva četri migavca!? A verovatno kad dodjem još 5 stvari dodatno da mi uradite :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Octobar 8, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo dojdi kad se dogovorimo, ne treba da dizes kredit 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvaaalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Octobar 22, 2019 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druž, imam jedan TCI od jamahe Virago 750 za tebe. Posle 20 minuta vožnje motor počne da radi (uglavnom) na jednom klipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Octobar 22, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bobina? Cesce crkava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Aj probaću. Bio sam zamenio bombinu od zadnjeg cilindra i nisam dobio ništa. Probaću danas da ga provozam kad zamenim na prednjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto. Aj pošalji mi podatke za slanje na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 20, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je hladno ali malo se radilo po radionici. Suzuki Gladius, simpatični naked boluje od lošeg osvetljavanja druma pa je njegov gazda Marko nabavio novi LED far koji je trebalo nekako namestiti da izgleda lepo Dodao malo elektronike da ne isključuje kratko svetlo kada se upali dugo, neka blješti za sve pare. Novi far baca odličnu liniju za oboreno svetlo i verujem da neće zaslepljivati ostale. Kad sam vec u kancelariji, ugrađen i poseban prekidač za dodatne LED farove i naravno pištalica za migavce. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 29, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čekam potvrdu informacije, trebalo biH od 01.02. da bude slobodna garaža odmah pored moje radionice. 13 m2, struja, alarm. Za jedno 3 - 4 motora, po 15 E mesečno. Blok 62 sever, Nehruova 70. Ima li interesantnih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Februar 3, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/rajko.vlajsovic/videos/1278861568827455/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 3, 2020 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Scaponord 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Gdine Rajko,hteo bi da ugradim led sijalicu na moju KTM kravu posto fabricki far sluzi samo da budes vidjen a ne i da vidis. Problem je sto ktm salje AC struju do fara i koristi BA20D tip sijalice a koliko sam nesta citao za led je potrebna DC. Da li imas resenje za moju problematiku pa da doteram goveče? I naravno ako mislis da cu sa led sijalicom dobiti na kvalitetu osvetlenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Februar 3, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ces dobiti na kvalitetu i jacini osvetljenja a moze da se sredi da "ispeglamo" tu Teslinu AC struju Javi se ovih dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Februar 18, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba originalni daljinac - pejdžer za SPY 5000 moto alarm? 433 - 434 MHz 1500 dinara komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petrone 7 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility city 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 27.6.2019. at 17:11, Arakis je napisao: Malo da osvetlimo Kymca Sa maliiim zakašnjenjem.. sredio Rajko, svetli bolje od fabričkog. Strpljivo i drugarski. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 7, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogato... Da se vidi raskoš Nonfango se ledilizuje. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 7, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ide jos konektor na dnu i povezivanje na instalaciju - pozicija i kočiono ali to kad dodje motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko, kada bi mogao moj top case da dodje do tebe na ugradnju osvetljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 8, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Javi se od ponedeljka. Jedan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...