Gondra 2 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam našao ovu temu, ili ih ja nisam dobro pregledao, pa je ja postavljam. Vlasnik sam od skoro ovog skutera, koji je vrlo redak kod nas, a u Kikindi je jedini. Kupio sam ga u očajnom stanju i sada posle četiri meseca sređivanja, čeka ga još registracija. Ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati, ali čim sam ga nabavio, znači da je meni prelep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oi! 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gs500e kinezod40jura Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je smekerski. U stilu 50ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano April 13, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Voznja kao na mnogo ozbiljnijim masinama. Mislim na udobnost, a prilicno je i pouzdan. Honda Shadow (skuter, ne motor) koja je u istom fazonu, ali i sa malo vecim agregatom je superextra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gondra 2 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno se lako vozi. Doduše, još nije registrovan pa smo ga probali na kratko, ali je moja supruga oduševljena. Čini mi se da ću retko dolaziti na red ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U bas je lep svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gondra 2 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Probna vožnja neuspela. U petak je registrovan, vožen na tehnički i do MUP-a bez problema. U subotu sam krenuo na vožnju. Posle pređenih 5-6 kilometara se jednostavno u vožnji ugasio. Posle minut dva je upalio, ali je vožnja bila mnago kraća do sledećeg gašenja. Pa još jedan pokušaj, ovaj put još kraći. Sledilo je guranje do kuće na selu. Jednostavno se ugasi. Nema trzanja, ne gubi snagu samo se ugasi. POMOĆ!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano April 17, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Mogao bi da bude pick-up. Vidi ima li varnicu? Ako ima, upali ga i budi u blizini da kada se ugasi odmah skines svecicu i vidis ima li je tada. Ako je nema ili je bleda, bela ili zuta, problem moze da bude tu ili u kojoj drugoj komponenti paljenja. Probaj da nadjes (i ja cu) vrednosti otpora za namotaje, pa da ih testiras sa unimerom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano April 17, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Otpor pik-apa 110 Ohm Otpor primarnog namotaja na bobini 0,4 Otpor sekundarnog namotaja na bobini 8,2 Tolerancija +/- 10% isto Ohm skala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gondra 2 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, probaću danas popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo ubavo! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gondra 2 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sa merenjem nije prošlo dobro. Na pik-apu je 13oma, a na bobini 0,1 primar i 1,4koma sekundar. Varnica je bila crvena, doduše ne odmah, proverav'o sam tek kada sam ga dogur'o do kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gondra 2 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još malo slika. Nadam se da ću ga ubrzo popraviti, pa ću moći i ja da se slikam i da se provozam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...