sine 12 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta kuckam i ne uspevam da postavim temu ODLEPIO SAM, ali bicu uporan.... Kupio mi bata u USA jaknu za smesnih 150$, jos samo da neko stize i Chikaga i donese je.Onda sam mogao danas da trazim kacigu i uklopim je sa jaknom, jer je ne moguce uklopiti sve sa motorom koji je bakarne boje.Uvek sa bio u fazonu da nosim sve skroz crno, ali je ovaj sajt i prica o bezbednosti uticao na mene da budem primeceniji u saobracaju i usarenih se ja do BOLA. Bio sam u fazonu da za kacigu ne dajem preko dve i po glave, a AGV airtech 17800din mi je bila najudobnija i najlepsa, lik kaze da mogu i na r-a da sednem sa njom. Nista bacite po neki komentar, jer recimo o jakni ne znam nista??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jakna mi se mnogo dopada,mislim na dizajn. Jedino,ta bela boja posle duze voznje bice uflekana krvlju musica i ostalih krilatih stvorenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan jakna je ekstra! up to date! ako nista drugo, bar ces biti primecen! u pozitivnom smislu, naravno! i kaciga, dobro uklopljena u stil. ha, da mi je kle500 u crvenoj boji/kombinaciji, i ja bih isto kupio. jos za te pare (jakna!). bravo druze, lepo da se vozis u tome!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra ti je oprema,aj jakna je vrh.Moje boje........... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna! Zna li neko sajt koji je pouzdan u smislu kvaliteta robe i isporuke ili prodavnicu moto opreme u USA? Ako je prodavnica dolazi u obzir Cikago, Njujork i Majami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na opremi Hehe, ja sam imao isto u crveno-belo-crnoj boji koznu jaknu,kacigu i rukavice. Jedini problem ce ti biti odzavanje, lako se prlja. Mislim mozes ti to da cistis, al se opet jako brzo zaprlja. Mada vremenom se naviknes da imas prljavu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, ali niko ne zna nista o kvalitetu ove jakne.Znam da ce biti frka crveno ok, ali bela je ubitachna, no snacicu se vec nekako, npr nadjem neku snajku koju cu da provozam za pranje jakne.Jaknu sam nasao na www.motorcycle-superstore.com, prvi put su nesto ispalili i nisu dostavili jaknu, ali drugi put je sve ispalo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci niko ne zna nista o Cortechu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shara 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja... druze imam istu takvu jaknu,mozda za seriju stariju ali male su razlike...sta da ti kazem nego da sam prezadovoljan istom...prezivela je jedan pad ,tako se i pokazala,do duse u sanac,na travu...ali dobro moja je bila oko 170 $...to je to...stavicu sliku mada se ne vidi dobro ali ta mi je jedina sa njom...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Extra ti je oprema,sa uživanjem da nosiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14981 Napisano Februar 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mama mama, vidi koliki papagaj ;D ;D ;D zezam se i ja sam u toj kombinaciji boja sa tim sto mi je i motor saren, ko cirkus, ali je je*eno za pranje do zla boga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Lepa oprema. Sto se tice kacige, imam je u plavoj boji. Moja iskustva o njoj su u temi o AGV kacigama. Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...