Laki TC 14 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam semeringe na USD viljuškama, ali mi treba neki silni special tool, pa ne znam da li da se upuštam u to sam. Stvar je u tome što na običnim viljuškama ne treba rasklapati viljušku na dva dela, a USD moraš rasklopiti na dva dela. Da li neko ima iskustva sa tim, motor je inače KLX 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam semeringe na USD viljuškama, ali mi treba neki silni special tool, pa ne znam da li da se upuštam u to sam. Stvar je u tome što na običnim viljuškama ne treba rasklapati viljušku na dva dela, a USD moraš rasklopiti na dva dela. Da li neko ima iskustva sa tim, motor je inače KLX 650. I Jedne i druge moras da rasklapas na dva dela! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13166.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam semeringe na USD viljuškama, ali mi treba neki silni special tool, pa ne znam da li da se upuštam u to sam. Stvar je u tome što na običnim viljuškama ne treba rasklapati viljušku na dva dela, a USD moraš rasklopiti na dva dela. Da li neko ima iskustva sa tim, motor je inače KLX 650. I Jedne i druge moras da rasklapas na dva dela! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13166.0 uopste nemoraju da se rasklapaju na dva vela,,bar 90%viljuski,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6436 Napisano Mart 24, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se izvuce semering ako se ne rastave ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se izvuce semering ako se ne rastave ? prosto,,kod mene recimo na apriliji,,usd vila,,smaknes osigurac,naravno prvo skines stapove, skines kape,,ili ti brisace ili ti ukrasne gumice,,kako ko zove,,,smaknes osigurac,nabodes srafciger i iscupas stari semering,,pa namazes mascu stapove vratis nov i gotovo ocas posla,evo upravo menjam na jednoj cbr 600f1 na isti nacin semeringe,,stim sto je obicna viljuska,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kako skines stari semering na usd viljušci ako je ona sastavljena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako skines stari semering na usd viljušci ako je ona sastavljena? pa nestoji semering u nutra,,vec je spolja,,kao sto sam napisao srafcigerom ostetim stari,,iscupam neispravan,, pa stavim nov,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ali kako ga svučeš kada ti je na drucom kraju sastavljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da ali kako ga svučeš kada ti je na drucom kraju sastavljena kod mene se skida kraj sa druge strane,,to jest tamo gde se srafi tocak,pa nemoram da je vadim sa trouglova, ;D ;D ;D,,a negde se neskida. :-[ :-[ :-[ e tu vec mora da se rastura,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan o otme ti pričam i još kada je sa druge strane matica koju nemaš čime da kontriraš, eto ti problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nemoras da je kontriras,uznes pistolj na vazduh i odvijes.....ako ga nemas tu vec nastaje mali problem,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da skinem viljuške i da odnesem kod vulkanizera oni imaju taj pištolj, dali mora viljuška da bude na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da ali kako ga svučeš kada ti je na drucom kraju sastavljena kod mene se skida kraj sa druge strane,,to jest tamo gde se srafi tocak,pa nemoram da je vadim sa trouglova, ;D ;D ;D,, pa to te pitam. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo!!!!Evo uputstvo, bar na mom motoru radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...