Aki 86 Napisano April 20, 2006 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo skupih snage da napisem par reci o tragediji koja se dogodila u prosli petak, a sa nadom da ce prica edukativno uticati na sve clanove da obazrivije voze. Moj zet i njegov prijatelj su se vracali sa bazena pridvece u prvi sumrak kada se i desila nesreca. Vozio je njegov KTM i obojica su imali kacige, cak ni brzina nije bila velika ,medjutim na krivini je izlazio nepropisno kamion sa sipkama koje su virile pozadi neobelezene i neosvetljene i na zalost nisu imali srece da ih izbegnu. Moj zet je na licu mesta poginuo a njegov prijatelj t.j od njegove sestre muz je izgubio obe noge. Inace se nesreca dogodila u gradu Malme u Svetskoj. Iza sebe je ostavio zenu i malu bebu koja ima tek 2 meseca. Zato veliki oprez svim motociklistima i cuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ' date='medjutim na krivini je izlazio nepropisno kamion sa sipkama koje su virile pozadi neobelezene i neosvetljene [/quote'] Ako se ovo desava u Svedskoj, sta mi sa nasom saobracajnom kulturom da ocekujemo. Ljudi, oci ovako -> :shock: kad vozite!!! Aki, ti i tvoja porodica primite najdublje saucesce od mene! :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 20, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Moje najdublje saucesce! Sto kaze Djura, ako se to desava u Svedskoj sta tek nas ceka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 20, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno.. Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 20, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ajoooj ...moje saucesce. Stvarno mi nije dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano April 20, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Primi moje saucesce :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 20, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan onda mi i nebi smeli da pomislimo na nocne voznje,s,obzirom sta se ovde vozi i kako se vozi,sta da kazem,vozite najopreznije sto mozete,nije uvek gas,gas primi moje najiskrenije saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 20, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tesko... Moje saucesce... Imam tu srecu da sam po prirodi veoma oprezan i kad vozim trudim se da predvidim sta hoce da urade 3 automobila ispred mene. Nesrece se desavaju i najboljima. Kao primer mogu da navedem nedavnu pogibiju Lawrence Grodsky-a koji je bio osnivac i predsednik Stayin' Safe Motorcycle organizacije. Svi su bili sokirani ovim sto se dogodilo tako da jos uvek na njegovom zvanicnom sajtu http://www.stayinsafe.com/ stoje zakazane ture koje on licno vodi, itd... Vise informacija o tome: http://www.amadirectlink.com/news/2006/Grodsky.asp Definitivno bi trebalo pokrenuti neku kampanju vezanu za sigurnost motociklista u saobracaju. Prvo poceti od samih motociklista (kacige i oprema) a onda edukovati i vozace na neki nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 20, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 20, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9540 Napisano April 20, 2006 Drug član, 4391 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano April 20, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam komentar! moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce , najiskrenije tebi i vasoj porodici i familiji :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je sto je ostavio dete... Moja saucesce. R.I.P. :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 20, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uffff, strasno :cry: :cry: I moje saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 20, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan uzas! moje sauchesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 20, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan TUGA TUGA sta drugo reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 20, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucheshce tebi i tvojoj porodici. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 24, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovako preko fona sta sam procitala procitala sam i uzasnula se,nazalost ljuti se bas i neobaziru na motocikliste,strasno je to sto se desilo i duboko saosecam,R.I.P to je sve sto mogu reci a vi ovde otvarajte 4 oka !Ljubi vas ja cuvajte se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano April 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Moje sauccesscce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...