Sith 66 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan E bas dobro sto Marokanac spomenu ovo za kacigu! Juce mi kaciga pala sa motora. Bila na rezervoaru i valjda je nisam lepo namestio i od vibracjia ona pade. Sam udarac je bio poprilicno glasan tj. bas je puklo!! Medjutim sem par malih ogrebotina nema nikakvih vizuelnih naznaka da se ostetila. E sad moje pitanje je dal' je vreme da je menjam posle ovoga ili nije? Inace kaciga je kupljena nova kad i motor 2005 godine. U pitanju je Nolan n70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se ove BMW Enduro kacige zato sto imaju kracu bradu od ostalih, ili mi se cini. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да је најјефтинија HJC CL-XS у Гевари. Имаш је овде http://www.motooprema.co.yu/kacige/detkacige.aspx?IDArt=32 али не стоји цена. Мислим да је око 13000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo shoei hornet i prezadovoljan sam. Odlicna kaciga! Svakom bi je preporucio! Inace mene je izasla oko 400$, sto je oko 250e, al sam je uzeo u americi. Ako imas nekog da ti je donese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frgich 1 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Markezom, vrhunska kaciga. Imamo ju mjesec dana i nakon 5000 km, i bolja polovica i ja smo prezadovoljni . Pin lock funkcionira bez greske, nije jako bucna, odlicno ventilirana, i jedna dodatna stvar je mogucnost nosenja motocross naocala(goggla) bez da se vizir skida. Šilt štiti od sunca tako tako(tu je Arai bolji), ali šilt ne vibrira ni na 160-170 po autoputu, a u stand-up voznji i kad se glava okrece, vjetar ne smeta previse, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bas bio u Novom Sadu u Primotu da vidim uzivo tu Airoh S4 kacigu i mogu vam reci da izgleda fenomenalno. Vidi se iz aviona da je vrhunske izrade (jbg ja sam do sada nosio samo one kineske). Mat crne su 16.000 a sarene su 18.200 decko mi rece da imaju dosta velicina na lageru i da bi se mozda mogao i zatamljeni vizir naruciti. Sve u svemu sad u septembru treba da mi legne neka lovu i momentalno dolazim po nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...