Mornar 17 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek veliki deo moto populacije veruje da enduro kacige nemaju vizir, evo demantija: Airoh S4 Supermoto/Enduro Helmet Molio bi sve koji znaju ponesto o ovom tipu kaciga da napisu nesto o njima. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je neko sa foruma uzeo skoro bas ovu kacigu... Inace i Grex ima jedan lep model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na sajmu sam primetio vise proizvodjaca enduro kaciga sa vizirom, tako da to nije neka posebna novina, sad ne mogu tacno da se setim svakog ali na sajmu u NS ce biti sigurno opet tako da kome treba ovako nesto naci ce nesto tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bez takvog tipa kacige nesmes na GS ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe xe ponosni vlasnik iste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko kolko kosta? mene izgleda odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Mikka ima neku ovakvu kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve kacige odavno postoje. Imaju ih, mislim, svi proizvodjaci, bili mali ili veliki. Ovo je moja, a Arai ima jos jedan model pored ovog, sa vizirom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje dve milice ;D imao sam Airoh S4, nista posebno u poredjenju sa ove dve BMW Enduro Helmet Arai Tour X2 motard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 22, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek veliki deo moto populacije veruje da enduro kacige nemaju vizir, evo demantija: Airoh S4 Supermoto/Enduro Helmet Molio bi sve koji znaju ponesto o ovom tipu kaciga da napisu nesto o njima. ;D Baš sam se spremao da otvorim ovu temu! Merkam da je pazarim! Probao sam je pre nedelju dana i naspram moje AGV koja šušti ko sam đavo ova je izuzetno tiha... Malko zviždi ali mi taj zvuk dođe zanimljiv nakon onih vodopada... Oko 18.000,00 u Primoto-u u Novom Sadu (vidi spisak prodavnica - lepljiva tema). Koliko ste ih platili vi što je imate? Zna li neko da ih ima jeftinije? Mikko, može info o cenama za te dve tvoje' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, može info o cenama za te dve tvoje' ma ova druga mu je jeftinija verzija ove moje a ova prva je BMW-ov nesrecni pokusaj da naprave nesto lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 23, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i Nolan N70! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i Nolan N70! Extra kaciga! Imam je vec 3 godine i prezadovoljan sam, al' bih kupio jos jednu da imam. Airoh mi odgovara po ceni, pa ce da vidimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan AIROH S4 placen 180e OFF Imam i novi zatamljen vizir na prodaju, pa ako nekog interesuje PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 23, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ja sve to kupujem preko firme, zanimljiv mi je i podatak da li je kupljena za valutu bez poreza, carine i sl, ili u prodavnici u Srbiji sa računom i garancijom. Ako je velika razlika, razume se da ću je platiti u kešu... Bavim se poslom koji je 100% u legalnim tokovima, svako skidanje para sa računa mi je opterećeno nekim dažbinama i papirologijom, pa mi je najlakše da platim karticom i uzmem gotovinski račun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i Nolan N70! Nolan N70 sam nosio 2 godine i kaciga je extra... Kad sam opet hteo da je kupim, cuo sam od pretstavnika da se vise ne proizvodi pod nolanom, vec se vodi kao grex, sto je deo nolana... Kaciga je potpuno ista samo drugo ime je u pitanju... Mislim da je neko sa foruma uzeo skoro bas ovu kacigu... Inace i Grex ima jedan lep model. Mislio sam na Nolan N70, tj sada nazvanu Grex RD1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, može info o cenama za te dve tvoje' ma ova druga mu je jeftinija verzija ove moje a ova prva je BMW-ov nesrecni pokusaj da naprave nesto lepo ;D Dacu ja tebi jeftinija ! ;D Arai oko 550e a BMW sam platio 370e, bio je zimski popust, a na to su mi jos malo spustili cenu ! ;D puna cena je oko 560e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, može info o cenama za te dve tvoje' ma ova druga mu je jeftinija verzija ove moje a ova prva je BMW-ov nesrecni pokusaj da naprave nesto lepo ;D Dacu ja tebi jeftinija ! ;D Arai oko 550e a BMW sam platio 370e, bio je zimski popust, a na to su mi jos malo spustili cenu ! ;D puna cena je oko 560e. Ma mislio sam da je moja Arai skuplja od tvoje. Znas ti koliko kosta da tamo neki Japanac od ovoga: napravi ovo: ili nedaj Boze ovo :o :o : pa to kosta bre covece.....to su milioni jena.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, ona tvoja kaciga izuva koliko je lepa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro ako je L velicine zaboravi je motoru kad ja prolazim ;D ;D ;D ;D extra je ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je dobra, mada bi bila bolja da ima malo duži štitnik za sunce - eventualno širi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Cope koja je to kaciga na slici izgleda extra. Navedi bar nesto od karakteristika, je li bucna,magli, zuji, kakvo je provetravanje itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cope koja je to kaciga na slici izgleda extra. Navedi bar nesto od karakteristika, je li bucna,magli, zuji, kakvo je provetravanje itd. Upravo Airoh To je za te pare, mada sam je ja pozajmio od Hitmana. Za leto je ok, lagana, lepo se diše, tiha je, odlično dihtuje vizir, dobra kopča, ne prokišnjava... Smeta mi što ne može da se zatvori ulaz vazduha zimi pa sam morao da lepim traku, ima malo veću rupu napred kod brade pa duva, magli kao i svaka druga kaciga sa jednoslojnim staklom po kiši i hladnom, i ima malo uži štitnik za sunce na konto lepog izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 41 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se pobroje koje sve enduro kacige sa vizirom postoje (marka, model) i gde mogu da se kupe kod nas. I ima li Airoh u Beogradu negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...