Sveti Atila 628 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ovaj artikl. Kontaktirao sam par prodavnica, nemaju. Iz jedne su mi poslali pogrešan. Kao da vozim Bugati Vejron, a ne običnu Diverziju. https://www.louis.de/en/artikel/clutch-cover-gasket-diverse-models-fuer-yamaha-xj-600-s-n-diversion/10043200?filter_bike_id=0627&list=28859286&filter_article_number=10043237 YAMAHA XJ 600 S/N DIVERSION 4BRYear of manufacture: 1991 to 1997VIN: 4BR-020101 - 4BR-247778 Voleo bi da nađem ovde, jer ako čekam da mi stigne iz Louisa, propašće mi ovi lepi dani. Već mi je propao trening koji je sad za vikend. Ako bi neko bio voljan da mi proda njegovu rezervnu, ja bi poručio novu iz Luisa i dao mu kad stigne za 10-15 dana + naravno neka čast preko toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 1, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas jednostavnog oblika, ali ovo moze da se napravi of komada klingerita bez ikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 1, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj dihtung sam uspeo da napravim od tanjeg klingerita ko sto ti je kolega predložio. Držao dugo i tako sam i motor prodao. U medjuvremenu sam kupio na ebay taj dihtung za rezervu, ali ga nikad nisam ugradio, dao sam ga kupcu uz prodati motor, ne verujem da ga je i on upotrebio, nemam njegov broj telefona samo mejl adresu pa pokusaj da stupis u kontakt sa njim. Dejan se zove i iz BG je: djuricdejan@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 628 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala obojici na odgovorima. Nešo, poslao sam Dejanu mail pa ću videti šta će odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...