Jump to content

Moto Zajednica

K: dihtung dekle kvačila XJ600S 1995 4BR

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: Versys 650

Kupio bih ovaj artikl. Kontaktirao sam par prodavnica, nemaju. Iz jedne su mi poslali pogrešan. Kao da vozim Bugati Vejron, a ne običnu Diverziju.

https://www.louis.de/en/artikel/clutch-cover-gasket-diverse-models-fuer-yamaha-xj-600-s-n-diversion/10043200?filter_bike_id=0627&list=28859286&filter_article_number=10043237

YAMAHA XJ 600 S/N DIVERSION    4BR
Year of manufacture: 1991 to 1997
VIN:    4BR-020101 - 4BR-247778

Voleo bi da nađem ovde, jer ako čekam da mi stigne iz Louisa, propašće mi ovi lepi dani. Već mi je propao trening koji je sad za vikend.

Ako bi neko bio voljan da mi proda njegovu rezervnu, ja bi poručio novu iz Luisa i dao mu kad stigne za 10-15 dana + naravno neka čast preko toga...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Taj dihtung sam uspeo da napravim od tanjeg klingerita ko sto ti je kolega predložio. Držao dugo i tako sam i motor prodao. U medjuvremenu sam kupio na ebay taj dihtung za rezervu, ali ga nikad nisam ugradio, dao sam ga kupcu uz prodati motor, ne verujem da ga je i  on upotrebio, nemam njegov broj telefona samo mejl adresu pa pokusaj da stupis u kontakt sa njim. Dejan se zove i iz BG je: djuricdejan@yahoo.com

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja