joker-ns 76 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Lazar imao bliski susret sa autom u Novo Sadu kod Futoške pijace. po fotkama se ne vidi mnogo, on je na urgentnoj i kaže da ga sve boli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto u crnu hroniku, presece me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Hajde prebacite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Mart 31, 2016 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Prebačeno. Javljajte informacije kako pristignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 31, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Preko kolegine supruge koja radi u urgentnom (ali nije danas u smeni) sam saznao zasad da ima povredu lakta i da je bio na CT-u ali se cekaju rezultati. Kad mi jave nesto, javljam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 31, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vec vidim po facebooku komentarisu kako ponovo motociklisti divljaju, vezano za ovu vest. https://www.facebook.com/nsulice/ Malo sam ih spustio na zemlju PS, vidim da motor nije ozbiljnije ostecen, kontam da nije previse ozbiljan pad/udar 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16870 Napisano Mart 31, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem decka dobro,provereno nikada ne divlja motorom...javljajte novosti...i ja imam iste vesti...drzimo palceve svi...drzi se Grofe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stao je da propusti pesake na pesackom prelazu...genijalac u autu iza nije imao nameru da stane. Laza zvuci kao da ga je tenk zgazio al neda se on 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 31, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan juce neposredno pre toga pricali na miseluku,covek nikad nezna sta ce ga snaci,treba paziti sam pocetak sezone je najgori jer vozaci su se odvikli od motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...uh, malko mi je laknulo sad kad sam pročitao da su se neki čuli sa njim, ja sam oko pola 4 zvao i pričao sa njegom suprugom, žena je velikom šoku i nije mogla ništa da mi kaže detaljnije a naravno nisam hteo da je ispitujem...ako neko nešto sazna nek napiše, da ne zove nas milion... Drž se Grofe! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 31, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Опоравиће се брзо Гроф је то Ајде Грофе!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce kolega-imenjak biti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Mart 31, 2016 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dunđerski je to, ne da se on Lazo drži se, biće sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 31, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Slika mi je potpuno nejasna, odakle je Grof isao uopste??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan juce neposredno pre toga pricali na miseluku,covek nikad nezna sta ce ga snaci,treba paziti sam pocetak sezone je najgori jer vozaci su se odvikli od motora. Ma odvikli su se oni od razmišljanja i to poodavno, što gori vozač to više blene u telefon, mada mnogima ni telefon ne treba da bi ima auto bilo van kontrole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 31, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Slika mi je potpuno nejasna, odakle je Grof isao uopste??? https://www.facebook.com/nsulice/photos/a.1586399204960937.1073741828.1585825335018324/1679113435689513/?type=3&theater imas tu malo jasniju fotku. navodno je grof hteo da propusti pesaka a ovaj u belom pikapu nije ni gledao kuda vozi i zveknuo u motocikl od pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 609 Napisano Mart 31, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Društvo, dase javi i "vinovnik". Živ sam, mrdam (još) sve me boli i stavili su mi kragnu. Motor nije jako ubijen, stranica je malo izgrebana, auspuh ima novu krivinu i zadnji fuzater je polomljen slajder je spasao plastike za sve pare. . Ovde prisutni kreten (ja) je stao da propusti pešaka jko je krenu na pešačkom da prelazi ulicu ali lik iza mene nije delio moju nameru pa je proba da zgazi gospodju kroz mene ( kanda mu se zamerila ). Sada skupljam nalaze, vidam rane, čekam da stigne zapisnik pa popravljam mašinu. Što je najgore danas sam je registrovao. Inače išao sam od bulevara ka centru ali se motor posle udarca izgleda okrenuo u kontra smeru, inače dok nisam video slike nisam ni znao da me je pikap udario, posle udarca sam bio prezauzet odbranom od "dobronamernih" gradjana koji su silom hteli da me usprave i skidaju mi kacigu, sva sreća pa je hitna stigla u sekundi. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 31, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i Grof se javio na FB. : Lazar Dundjerski Da se i ja javim ako vinovnik-motoraš, došao sam do pešačkog (normalnom brzinom) i stao da propustim stariju gospodju pešaka i čovek me udario od nazad. Imam 39 godina "milion" km na motoru. Po gradu a i van vozim po propisima, najčešće sa ženom (svojom) nazad. JBG ako sam kriv što sam stao da propustim pešaka evo streljate me odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 31, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si dobro i da nisi kriv. Vidis kako su poceli odmah po FB da pljuju po bajkerima... Jbt kako zbog pojedinaca svi ispastamo (mislim na ove sto divljaju po ulici)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da si ti ziv I brzo da se oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Mart 31, 2016 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i debelu naplatu štete ti zelim. Nisam siguran za to propustanje pesaka koliko je korisno bar u Novom Sadu. Kad god stanem da propustim pesaka na nekom bulevaru i nekoj od traka pored mene neko drugi nema tu nameru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro kad se dobro svrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 31, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad mu top stoji kao na streetfighteru Mada meni i dalje rebus kako se preko kofera uspeo preturiti da ostane na mestu udarca a da motor ode napred ??!?! Inace sva sreca pa je auspuh primio naj jaci udarac pa nema drugih vecih ostecenja. Ne daj se Laki, brzo ce to proci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se zavrsilo kako je moglo da bude. Ja, u principu, ne propustam pesake ako nije bas krajnje neophodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze sto pre da se oporavis. Samo redom i sve nalaze da odradis, advokata sigurno imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...