ŠekiKG 4332 Napisano April 24, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva meseca sam kupio motor, uplatio ono što sam ti već napisao i važi mi njegova registracija do jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to odlicno. Najveca je stavka pojedinacna zapravo premija osiguranja. Ako to ostaje za kasnije onda je to super...tablice, nalepnica i saobracajna su malo i svakako moram kad tad da ih radim s obzirom da smo razlicite opstine. To si sve radio s ovlascenjem ili ugovorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 24, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ugovor, vraćene tablice i plaćen porez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano April 25, 2016 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobijas regostraciju do datuma kad je motor registrovan i sada. Znaci nista nije skuplje, i to moras platiti sada ili kad istekne reg. ( tablicu i nalepnicu) Bolje sve zavrsi i onda imas motor koji mozes registrovati bez odlaska u policiju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost motor ipak nije odgovarao. Sam motor je u ok stanju i cena je ok...ali posle voznje i saveta iskusnijeg vozaca koji je bio sa mnom odustao sam od kupovine. U pitanju je bio smr 510. Jednostavno motor je odlican za stazu, ali je za grad prenervozan i tvrd cak i za mnogo iskusnijeg vozaca. Za moju voznju i za moje potrebe jednostavno ne bi odogovarao. I prodavac je bio iskren pa mi je to rekao. Izmedju ostalog zato ga i prodaje a iskusan je vozac. Za grad nikako... ipak je to trkacki motor sa svetlima. Zato gkedam dalje. Probao sam jos par motora za koje mislim da su ok, ali ih na oglasima nema puno ili su u losem stanju. Ima li neka preporuka na forumu za coveka koji uvozi motore po porudzbini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/husaberg-fe-400-33340215-oglas.htm?filter_id=1044 Kako ti se cini ovaj? Ne prodajem ja, samo mi se Mnogo svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2836 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje Hondu XR650 sa dva para tockova. Odlicno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Husaberg bih preskocio. Narocito pre nego sto ih je kupio Ktm. Kad rade su navodno extra, ali kad rade . Sto se tice Honde to je pouzdan i ok motor ali ne bih ipak tako nesto. I u principu gledam od 2008 na ovamo. Ne bih nista starije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...