Jump to content

Moto Zajednica

Koji supermoto / hard enduro

Recommended Posts

• U prolazu, 71 postova

Onda je to odlicno. Najveca je stavka pojedinacna zapravo premija osiguranja. Ako to ostaje za kasnije onda je to super...tablice, nalepnica i saobracajna su malo i svakako moram kad tad da ih radim s obzirom da smo razlicite opstine. To si sve radio s ovlascenjem ili ugovorom?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 4993 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Dobijas regostraciju do datuma kad je motor registrovan i sada. Znaci nista nije skuplje, i to moras platiti sada ili kad istekne reg. ( tablicu i nalepnicu)

Bolje sve zavrsi i onda imas motor koji mozes registrovati bez odlaska u policiju !

• U prolazu, 71 postova

Nazalost motor ipak nije odgovarao. Sam motor je u ok stanju i cena je ok...ali posle voznje i saveta iskusnijeg vozaca koji je bio sa mnom odustao sam od kupovine. U pitanju je bio smr 510. Jednostavno motor je odlican za stazu, ali je za grad prenervozan i tvrd cak i za mnogo iskusnijeg vozaca. Za moju voznju i za moje potrebe jednostavno ne bi odogovarao. I prodavac je bio iskren pa mi je to rekao. Izmedju ostalog zato ga i prodaje a iskusan je vozac. Za grad nikako... ipak je to trkacki motor sa svetlima. Zato gkedam dalje. Probao sam jos par motora za koje mislim da su ok, ali ih na oglasima nema puno ili su u losem stanju. Ima li neka preporuka na forumu za coveka koji uvozi motore po porudzbini?

• U prolazu, 71 postova

Husaberg bih preskocio. Narocito pre nego sto ih je kupio Ktm. Kad rade su navodno extra, ali kad rade ;). Sto se tice Honde to je pouzdan i ok motor ali ne bih ipak tako nesto. I u principu gledam od 2008 na ovamo. Ne bih nista starije....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja