Karaburdjanin 16 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Bojan iz Beograda 91 god trenutno bez masine nadam se uskoro nekom Banditu 400 Nemam iskustva sa motorima do sad osim raznih 50ccm i libertija 125 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 28, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, Karaburac! Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karaburdjanin 16 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 298 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...