strugo 236 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem svoje stvari-kupujem nesto drugo,pa ovo prodajem. 064/264-264-4 stavio sam sve u jednu temu,da ne pravim tri bez veze. Shoei XR-1000,u vrhunskom stanju,velicina S. pinlock ima naravno. 150 eura pojas FLM odlican 15 evradi tank torma magnetna prosiriva Harro,odlicna 30 eurica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Mart 27, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje velicine je pojas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan XL druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan tank torba ide na 2500 dinara, kaciga na 130 eura i pojas uz nju za dz... rasprodaja,rasprodaja,rasprodaja!)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14536 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate kaciga S a pojas XL. Izvini morao sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha pise xl na njemu, a ja sam 80 kg i 185cm. rastegnjiv kao zvaka,verovatno odgovara i nekom od 70 kila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1376 Napisano April 7, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Daj plz jos koju sliku tank torbe, zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan prosirivi deo je nezavisan od donjeg. tj.izmedju je pregrada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan tank torba otisla kogeli Bebanu. shoei moze da se menja za gorotex jaknu,treba mi za svakodnevno koriscenje, nova ili polovna,ali u odlicnom stanju. iznosenu vec imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...