Bojan82 8657 Napisano Octobar 1, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah jeste i to sto kazete.Pukne sajla kvacila pod vodom pa mi sviraju na semaforu svi nervozni:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Octobar 1, 2017 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ti da probas da pozoves popa pa ti na motoru a on da vas zajedno osvesta,nisu ovo cista posla,i da mu nalijes svetenu vodicu u hladnjak... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Octobar 1, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E za svetu vodicu si mi dao ideju svaka cast,to cu i da uradim.Za popa ne verujem,sramota me to da ga pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeee,nasao sam kapu glave ko nova,glavu cilindra i komplet kutiju sa km satom,obrtomerom,ma celu za 30€ braco sva 3 dela.Krenulo mi u zivotuuuuu:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan E tebra, opet si za 30e lakši!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Al kapa glave ko nova,crna ko mobilni:) I komplet sat.Da zamenim ovaj koji je magarac pre mene izlepio svuda nekim montaznim lepkovima pa sijalicu vise ne mozes da zamenis.I glava kod mene naprsla i nakaradna.Drzi ona al pitanje je vremena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Octobar 2, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2017. at 16:43, Dzejev sin je napisao: Ajd sad,sidjoh dole da proverim sajlu gasa,zamenim svecicu kad ne radi obrtomer.Pukla ona sajla.Tako da nista od stelovanja.A desilo se bar nesto pozitivno.Ovaj motor ima neki veeeeliki problem sa elektrikom.Odao se:)Najzad.Radi tako kad ugasi se lampica za N,pa dam gas ona se upali.Pa nekad radi,nekad ne.Pomeranje motora fizicki,u prostoru:) izaziva promenu rada samog agregata,pomerio ga malo unapred on ubrzao ler.Ne,nisam ni drzao rukom za rucicu gasa.Tako da cuda neka koja ja sigurno necu resiti. Prvo,majstor struja,onda majstor karburator.E kad bi to sve mogao jedan covek da ne slepam motor tamo vamo.Taman preko zime da se neko zanima sa ovim ukletim honduljkom:) Usao Gremlin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.Vratio sam se...opet.Nego vi ovako kako ste? Meni motor kod majstora,radi se farbanje.Bice klot.Gde da nadjem nalepnice za belu Hondu MBX ili kako vec se snalazite za to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 2, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih jos nisi poskidao, preslikaj ih na zutu traku. Posle posaljes kome hoces da ti uradi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Poskidao davno,ali i to nema veze jer sam trazio da mi motor izgleda kao Honda MBX 80cc bela.Tu su nalepnice drugacije,svidja mi se izgled tog motora pa bi voleo tako nesto da iskombinujem. Kontaktirao sam coveka koji izradjuje komplete nalepnica al trebaju mu dimenzije pa sam tu zapeo.Jer nema tu nikakve dimenzije,to sve od plastike bez dimenzija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Udjoh na ovu temu da vidim kad sam ono bese kupio motor.Mart 2016,mart 2016 ljudi moji...vise od dve godine konstantne zajebancije.Gledao sam razne forume,citao casopis"Prakticna zena",kucao razne nebuloze na you tube da nadjem lek.U medjuvremenu sam otisao u tri pizde materine ovako van moto sveta,privatno i poslovno.Cak ni Petar Bozovic mi nije skroz pomogao,cujte sta kaze na kraju. I kad je krenula stvar da se lomi,ja kupim BICIKLO,i to crveno,na radost.Vozi ga i zena moja.Nikad lakse mi nije bilo kad zaboravim prasak za pecivo u prodavnici da se vratim i ispravim greh.:)Nije mi bas vratilo ponos i samopouzdanje,al se nisam obesioNaravno da su me zajebali i sa biciklom,moram da menjam obe gume,pocele da ispustaju,lanac spada stalno,vuce u levo ko blesav,kocnice nece da koce al nema veze,vozim se,jezdim gde hocu:)Zivi bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15323 Napisano Avgust 7, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2017. at 9:20, štampar je napisao: А теби занимљиво шта све читаш? Vidis da sam bio u pravu, bez njega na forumu prepirke, vredjanja, banovanja, nova pravila na teh. ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 7, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan šalu postrance, treba sve čitati a nema se vremena..ovaj post mi je najinteresantniji posle asocijacija, ne računam "devojku dana" jer tu nema čitanja ali.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta je more sa taštom?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Savan je napisao: Šta je more sa taštom? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro More sa tastom?Pu daleko bilo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Au crni sine, crno dete, crnjane... nisi valjda tasti nešto nažao uradio?! Pratiće te taj maler dugo dugo dok joj se ne oduzis. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 8, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne vuci ga za jezik.Ima cudne ideje u poslednje vreme:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano Avgust 8, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesil' se to ponovio, nov usisivač od 2200cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan znas kako vuce,ja kad usisavam tasti se frizura dole lepi za plafon:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acab1992 0 Napisano Avgust 8, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: uzice Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braco.. Trebala mi mala pomoc... kawasaki zx6r cuje mi se krckanje u menjacu po mom misljenju, prve i druge brzine na malim obrtajima, cim podignem obrtaje krcanje prestaje... Isto tako kad krecem nema krcanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 25, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Stize za 5 sati:))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano Avgust 25, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tri, četri... sad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 25, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu sad da pricam o tome jedva kucam ovo koliko se tresem,idem odma da popijrm nrsto da se ne slogirma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...