hard_rock 7449 Napisano Jul 12, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gde je slika ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E brat idem iz ovih stopa da ga slikam leb mu razeni☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan http://i1174.photobucket.com/albums/r617/Donn_Don/20160712_201048.jpg http://i1174.photobucket.com/albums/r617/Donn_Don/20160712_201143_resized.jpg http://i1174.photobucket.com/albums/r617/Donn_Don/20160712_201305.jpg Evo,doduse nisam ga kupao jos,ima paucine iza maske zivi nesto tu.Treca slika reko malo da ga ulepsam na kvarnjaka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan čekaj sad kad ti ova završi u "devojka dana" ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Haha nema veze,to je kompliment☺ Cek dok je nagovorim za domaci guz hahha 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Jul 12, 2016 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si popravio mašinu. Sad uživaj u vožnji! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse.Sad samo laganini,uzivancija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan http://i1174.photobucket.com/albums/r617/Donn_Don/20160719_181351_resized.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,morao sam da bi dosao do te sajle.Ona se racva u karburator.Uplasih se svog majstorisanja,podseti me na ono pre generalke. Imam neki problem sa strujom,naime kad sam jednom ugasio motor nesto "caknulo" iz ili oko akumulatora.Posle toga kad dam kontakt ne pale se lampice na instrument tabli.Upale se kad kresnem po kurbli,i dok radi u leru trepere,kako zavrnem gas upale se jako.Pa sam trazio kvar:)Nije osigurac,to sam video,nije zagaravio ni malo.Da nije alternator boga mu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan http://i1174.photobucket.com/albums/r617/Donn_Don/20160719_181409_resized.jpg Moze neko da mi kaze kako se ovaj deo zove???Ima neka zelena zica koja nije povezana,samo tako bleji tu,a iz onoga snopa kablova sto su u nekom crevu,viri isto neka zelena zica,samuje nema vezu nigde.Sta je to??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Boco hvala ti na pomoci i sto mi odgovaras na pitanja stalno.Samo da nije alternator,jebo aku ima se kupi za 1800 din. Upecao me ovaj vas moto virus,pa cim je lep dan a ja imam slobodnog vremena ako se ne provozam nervozan sam ko macka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Haha ma pusti,guro sam motor 4 km do kuce,aj nije ni mnogo(ugradicu mu pedale,jebacu ga),al ispade mi kaciga u jednom trenu iz ruku,i kako sam gurao uzbrdo otkotrlja se do dole.Jao!!!Ja ne mogu da pustim motor,gledam a ona FF pa ko lopta odeeeee,nova novcijata,zamalo da je pregazi auto.Covek se krsti u kolima bog te.Mislim se sta se krstis,nisi valjda mislio da mi se glava otkotrljala,ludak. A ono cudo malo sto sam pitao gore,sad sam pitao mog majstora,nije to nista to je automat za zmigavce:) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,kad nivo ulja padne na minimum trebalo bi da se upali lampica.Posto se cvaje podmazuju uljem iz goriva bitno je da se ne koci motorom ,jer na oduzetom gasu ne dobija gorivo,pa samim tim nema ni podmazivanja Tako cu da izginem samo,ako nikad ne budem oduzimao gas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Boco hvala ti na pomoci i sto mi odgovaras na pitanja stalno.Samo da nije alternator,jebo aku ima se kupi za 1800 din. Upecao me ovaj vas moto virus,pa cim je lep dan a ja imam slobodnog vremena ako se ne provozam nervozan sam ko macka Nema na cemu bratac Nadam se da ces ga pobediti:) Ocu,lemnem 4 ladna,onda nisam nizasta,a kamoli za voznju:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 19, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,kad nivo ulja padne na minimum trebalo bi da se upali lampica.Posto se cvaje podmazuju uljem iz goriva bitno je da se ne koci motorom ,jer na oduzetom gasu ne dobija gorivo,pa samim tim nema ni podmazivanja Tako cu da izginem samo,ako nikad ne budem oduzimao gas Slobodno ti oduzimaj gas,nemoj jos i da se polomis.Inace podmazivanje uljem kroz gorivo je na Tomosu MZ-u i cvajama koje nemaju pumpu a ova Hondica ima pumpu koja ubacuje ulje direktno u usisni kanal a ne u gorivo tako da i na oduzetom gasu ubacuje ulje u zavisnosti od broja obrtaja.To i jeste velika prednost pumpe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad su pametni ti iz Honde Da ne oduzimam gas odavno bi zakitio komsijinu tarabu.Ma jurim ja...35 km/h kad se nalozim bas...i kad je suvo...bez vetra,na mlad mesec:) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 19, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno ti oduzimaj gas,nemoj jos i da se polomis.Inace podmazivanje uljem kroz gorivo je na Tomosu MZ-u i cvajama koje nemaju pumpu a ova Hondica ima pumpu koja ubacuje ulje direktno u usisni kanal a ne u gorivo tako da i na oduzetom gasu ubacuje ulje u zavisnosti od broja obrtaja.To i jeste velika prednost pumpe. i da i ne .. ona sajla gasa što se račva u dvije ... jedna ide u karburator, a druga na uljnu pumpu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 19, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Strasilo slazeem se da i otvorenost pumpe regulise protok ali i obrtaji.Sigurno si vidjao i varijanti gde pumpa nije povezana sajlom i radi samo na broj obrtaja.A i taj ko koci cvajom motorom ne znam sta da kazem .Za normalnu voznju sasvim dovoljno ulja ubacuje i ovako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam kocenje motorom je kad prebacis u nizu,recimo vidim da cu za 150m da stanem,pa saltam,4,3,2(ostaje na visim obrtajima pa ga zagusis) pa kocnica malo na kraju.Nisam imao pojma da je i samo oduzimanje gasa kocenje motorom,nisam ja vozac pojma nemam tek ucim.Mada ni ne znam kako bi vozio da ne oduzmem gas pred krivinu Drugo,nekako mi tecnija voznja izgleda kad se koci motorom.Al ako ne sme na 2t,onda meni treba neko da objasni kako se to vozi,jbg.Teoretski a ja cu se dalje lako snaci.Ispada da je dvotaktni motor samo za brzu,ostru voznju,onda sam ja promasio celu temu,kupio pogresnu stvar,jer sutra po gradskoj guzvi bas cu da vozim manijakalno kreni stani.To treba da budes Maestro da tako vozis,bas bas dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo ti vozi ... ne zamaraj se glupostima... ništa mu neće biti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,kupio ja njega nije on mene vozim kako mi godi i kraj.Al eto cisto razgovora radi a i zanimljivo mi da cujem kako se to mora voziti 2T,da bi trajao.Sta se dogadja u suprotnom itd,neka iskustva teorija,praksa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svako nagtivno ubrzanje (usporenje) je kočenje motorom, ako si u brzini sa puštenim gasom, jel...E sad, to što ti kočiš motorom par sekundi, 2-3 niže do crvenog na semaforu, nije problem. Problem bi nastao kada bi se nizbrdo spuštao u npr 3. stepenu prenosa i time kočio motorom da ne ubrzaš. I tako neko vreme (1,2,5,17... minuta).Ovako samo goni! Inače, cvajare "vole" da se vrte i ne prija im da su uvek na niskim obrtajima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan baš tako kako ti je "fiat" objasnio ... najbolje što možeš napraviti za svoju 2T kantu je koristiti kvalitetno 2T ulje ... sa castrol TTS nećeš pogriješiti ... .. skup je, ali kupit ćeš ga dva puta godišnje, pa nećeš bankrotirati .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala vam.Ja kupio onaj Silkolene polu-sintetiku,hvalili ga na forumu neki stariji clanovi pa reko ajde.Valjda se nisam zeznuo. E samo jos nesto,kaze Abarth "ako si u brzini sa pustenim gasom".Da li se misli skroz zavrnut gas,ili i samo popustanje gasa u cilju smanjenja brzine pred ulazak u kakvu krivinu?Ja samo malo smanjim po gasu(zavisi od krivine koliko) pred krivinu,ne zatvaram ga skroz pa da "klizim" do tamo.Jel sme tako da se vozi? Nizbrdo,kako da se spustam nizbrdo?Jel treba da stisnem kvacilo,da on ide sam,zadnju kocnicu po potrebi, i povremeno zavrnem gas da bi mu ubrizgao ulje ili kako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...