nesic1 266 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovim kacigama, http://www.swexel.co.yu/22/vozaci.htm#fullface kakva je razlika izmedju modela DP388 (54evra) i DP801 (63 evra) i doplatio bi 12 evra za zatamljen vizir, ili da kupim onu foliu pa sam da zatamljujem vizir, sta mislite... Svaka je pomoc dobrodosla, moze i neka preporuka druge kacige u okviru ovih cena... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da malo pristedis pa da kupis normalnu kacigu ??? ??? Ne moze ni Bog da me ubedi da ta kaciga od 50-60e vredi necemu, izuzev da ne placas kaznu Razmisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan baci pogled na MDS kacide, to je neka AGV filijala ili tako nešto. bile su u motodavoru u yubiznis centru oko 5000 dinara, bilo ih je i u markosu ali su bile skuplje. e sad što se tiče cena raspitaj se, ja sam ih gledao odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pogledacu... koliko se krecu i one fulface kacige sto im se otvara prednja strana, moze i neka preporuka... (jedva se i za ovo skupilo para) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 21, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pogledacu... koliko se krecu i one fulface kacige sto im se otvara prednja strana, moze i neka preporuka... (jedva se i za ovo skupilo para) Pretpostavljam da mislis na "flip up" modele, tu bih ti od jeftinijih preporucio AGV Longway koja je oko 12.000, a imas i Caberg Rhyno koja bi trebalo da je malo skuplja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e sad, vidim da gledas ove dosta jeftine kacige ali ako imas 120-130e obavezno se javi jasminku! ove mds se rade u saradnji sa agv-om (imao sam jednu, pise agv na kopci) i prave se na istoku i zato su povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma imas i AGV za 100eura i MDS, naravno ,a s'obzirom da vozis skuter sve ti je to ok, ja sam moj vozio ponekad sa slemom, obicno bez.Na sajmu si imao neke kineske 5000din ok izgledaju,mozda i mogu da ti nabavim br. pa ti vidi sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu i flipup i fulface integralnu, nosim naocare pa da vidim koja mi vise odgovara, max brzina sa kojom bi vozio je ispod 100 tako da ne verujem da je mnogo bucna, a i motor bi mi bio glavno prevozno sredstvo tako da mi treba i da bude prakticna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se zezati sa tim anonimus markama, ako ništa uzmi bar MDS, ja sam jedno vreme nosio model Edge, ima da ti radi posao odlično.Flip-up ti je možda još bolja solucija, možda je praktičnija ako ti je mučno da se kuvaš leti na +40 al to je malo skuplje zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...