Jump to content

Moto Zajednica

ZPF kacige, ili ZDf tako nesto

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Sta mislite o ovim kacigama,

http://www.swexel.co.yu/22/vozaci.htm#fullface

kakva je razlika izmedju modela DP388 (54evra) i DP801 (63 evra) i doplatio bi 12 evra za zatamljen vizir,

ili da kupim onu foliu pa sam da zatamljujem vizir, sta mislite...

Svaka je pomoc dobrodosla, moze i neka preporuka druge kacige u okviru ovih cena...

Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

A da malo pristedis pa da kupis normalnu kacigu ??? ??? Ne moze ni Bog da me ubedi da ta kaciga od 50-60e vredi necemu, izuzev da ne placas kaznu ;) Razmisli ;)

• Drug član, 1854 postova

baci pogled na MDS kacide, to je neka AGV filijala ili tako nešto. bile su u motodavoru u yubiznis centru oko 5000 dinara, bilo ih je i u markosu ali su bile skuplje. e sad što se tiče cena raspitaj se, ja sam ih gledao odavno.

Ok, pogledacu... koliko se krecu i one fulface kacige sto im se otvara prednja strana, moze i neka preporuka... (jedva se i za ovo skupilo para)

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ok, pogledacu... koliko se krecu i one fulface kacige sto im se otvara prednja strana, moze i neka preporuka... (jedva se i za ovo skupilo para)

Pretpostavljam da mislis na "flip up" modele, tu bih ti od jeftinijih preporucio AGV Longway koja je oko 12.000, a imas i Caberg Rhyno koja bi trebalo da je malo skuplja...

• Drug član, 1854 postova

e sad, vidim da gledas ove dosta jeftine kacige ali ako imas 120-130e obavezno se javi jasminku!

ove mds se rade u saradnji sa agv-om (imao sam jednu, pise agv na kopci) i prave se na istoku i zato su povoljnije.

• Svrati ponekad, 170 postova

Ma imas i AGV za 100eura i MDS, naravno ,a s'obzirom da vozis skuter sve ti je to ok, ja sam moj vozio ponekad sa slemom, obicno bez.Na sajmu si imao neke kineske 5000din ok izgledaju,mozda i mogu da ti nabavim br. pa ti vidi sta ces

Pogledacu i flipup i fulface integralnu, nosim naocare pa da vidim koja mi vise odgovara, max brzina sa kojom bi vozio je ispod 100 tako da ne verujem da je mnogo bucna, a i motor bi mi bio glavno prevozno sredstvo tako da mi treba i da bude prakticna...

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nemoj se zezati sa tim anonimus markama, ako ništa uzmi bar MDS, ja sam jedno vreme nosio model Edge, ima da ti radi posao odlično.Flip-up ti je možda još bolja solucija, možda je praktičnija ako ti je mučno da se kuvaš leti na +40 al to je malo skuplje zadovoljstvo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja