Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 12, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A sta sad tebi nije jasno keve ti? Ovde oglasi i ne sluze za prodaju nego da ljudi lupetaju... strasno. Ja u mom oglasu imam pravo da napisem da zelim da prodam motor samo princu od velsa, pa ako se doticni pojavi... ili da necu da prodam motor babi bez zuba i liku iz male mostanice... moj izbor. Ne znam sta se svi toliko primate oko toga sto sam rekao da ne zelim da me ljudi sa sublerom smaraju... mozda ste vi jedni od tih pa se nadjoste prozvani... ubuduce, ko nije zainteresovan za motor neka ne komentarise a moderatore molim da obrisu ove dobronamerne komentare 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 12, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti reci odakle dokle da obrišemo, pa ako ne budeš precizan, moraćemo šublerom da odmerimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 12, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe. Svidja mi se sad. Ovaj tvoj komentar daje celom oglasu smisao. Mozes ostaviti sve... bar je zanimljivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pošto samo diskovi? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13314 Napisano Jul 12, 2016 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li diskovi pasu na TDM900, koja je zadnja cena? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I da li se uz diskove dobija i subler kao dodatna oprema? 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 12, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A besna tetka? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se diskovi izmere šublerom i imaju različitu očitanu meru, jer treba da se demontiraju i zemene mesta? I koliko dugo tako da se vozi motor (bez kočenja) pa da se situacija popravi? Srećna prodaja i da kupiš novi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 12, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slatko se ismeja Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 13, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vas tema uveseljava... bice prava steta ako se motor proda... moracu da nabacim neki fake oglas da imamo prostora za sprdnju. U svakom slucaju kada dodjete da proverite motor obavezno i Milana Tarota povedite da proveri da nisu neke neciste sile usle u viljuske i u zadnji amortizer pa da motor ko zelenko poskakuje u krivinama. Ja stvarno ne bi nekog jadnika na dusi da nosim, a Milance ce to casom da izbaja na dobrotu... sa takvim motorom posle i Timocku krajinu mozes da obidjes nista ti oni tamo magovi ne mogu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se javlja i bez "vidovnjaka" da ti je oglas stalno u vrhu strane 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako se diskovi izmere šublerom i imaju različitu očitanu meru, jer treba da se demontiraju i zemene mesta? I koliko dugo tako da se vozi motor (bez kočenja) pa da se situacija popravi? Srećna prodaja i da kupiš novi Ne, vec promenis subler. Vidis valjda da su svi delovi mustra - uzorak za izradu novih u Hondi... Kako smes da pomislis da su svojom krivicom razliciti? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 13, 2016 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vas tema uveseljava... bice prava steta ako se motor proda... moracu da nabacim neki fake oglas da imamo prostora za sprdnju. U svakom slucaju kada dodjete da proverite motor obavezno i Milana Tarota povedite da proveri da nisu neke neciste sile usle u viljuske i u zadnji amortizer pa da motor ko zelenko poskakuje u krivinama. Ja stvarno ne bi nekog jadnika na dusi da nosim, a Milance ce to casom da izbaja na dobrotu... sa takvim motorom posle i Timocku krajinu mozes da obidjes nista ti oni tamo magovi ne mogu... Opa, izgleda nisu samo diskovi vec i amortizer i zadnja viljuska.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 13, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si Ajnstajn... kako si samo skontao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ne procitah na koju stranu se treba cesljati kad dodjes da pogledas motor? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 13, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E to moram tetku da pitam. Nesto je nervozna ovih dana, dal zbog vrucine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 13, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I tako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 477 Napisano Jul 13, 2016 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan u potpunosti se slazem sa ivanom coek ima prava da okaci kakav god hoce oglas i da stavi tekst koji pozeli, kome se svidja nek gleda, kome se ne svidja nek ne gleda... ko god je od nas prodavao vozilo niko ne voli cepidlake koji traze mrlju da bi spustili cenu, ivan je to rekao na sebi svojstven nacin.... Ivane, samo napred, a da imam novaca, rado bih ga uzeo jer ne vidim nijednu manu da ima.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1037 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema manu? Utvrdjeno je da ima tanje diskove od novog. I neke sandjame u vilama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 477 Napisano Jul 13, 2016 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi admini trebali reagovati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ce oni hteti da mu drze oglas stalno na vrhu? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako plati 10e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 13, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma platio sam, nego je ovo fora da se ne provali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se čovek zeznuo sa Gs-om.. stavio ga ovde na oglas 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 14, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa razlikom sto se njegov gs i moj varadero malcice razlikuju po tome sta je radjeno a sta nije na motoru. A upravo sam na tu temu i aludirao, malo mi idu na zivce te varijante, al smo te provalili da ti je krs motor. Eto ja odmah kazem, ljudi krsina je nemojte ni da gledate. Cisto da mi se sublerasi skinu sa glave... ostali koji su sacuvali koliko toliko razuma mogu da dodju i da pogledaju motor, pa ako im se svidja mogu i da kupe, ako ne opet lepo. Svaka roba ima svog kupca, a meni hvala Bogu ne fali para za zdravlje pa da moram sutra da ga prodam. A moji zivci (koje su mi dobrano skratili raznorazni strucnjaci) ne ulaze u cenu ovog motora. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...