Pablo 1851 Napisano April 21, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dkk, odlicna ideja! Bez zajebancije... I tako je Andrejeva oprema sva u KTM bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 28, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako: Sinoc je motor otisao na farbanje. Cisto da znate da ispitivanje javnog mnjenja nije bilo uzalud, motor se farba u METALIK CRNU - bas kako je i anketa za "najpozeljniju boju" pokazala. Motor ce biti zavrsen za koji dan, zatim cu da ga doteram a 1.juna odoh u Grcku gde cu kupiti nalepnice, nove retrovizore, nove tegice za korman i jos par sitnica kako bih ga doveo u "most wanted" stanje. Cim se farbanje zavrsi, sledi detaljan izvestaj pracen brdom slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 28, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na odluci! I kao sto neko rece samo je crni motor motor..... kao i crveni Meni je mat crna boja sa zlatnim felnama oduvek bio favorit.... Pogledaj zadnju sliku u mojoj galeriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano April 28, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, Andrej Jedva cekam da vidim makinu Nego, posto si se odlucio za crnu metalik, vidi da pronadjes dobre nalepnice, da diskretno otvoris motor. Bojim se da ga crna ne proguta. Ernesto, video sam onu slidzu. Super izgleda bajk Imam i ja nesto u svojoj licnoj galeriji.... Baci pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 28, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Ernesto: mali off - Ernesto jel ti parkiras TDMa u onoj malecnoj poprecnoj ulici izmedju Knez Mihajlove i Cika Ljubine? Par puta sam ovih dana vidjao tamo motor za koji bih se zakleo da je tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 28, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan @Ernesto: mali off - Ernesto jel ti parkiras TDMa u onoj malecnoj poprecnoj ulici izmedju Knez Mihajlove i Cika Ljubine? Par puta sam ovih dana vidjao tamo motor za koji bih se zakleo da je tvoj Tacno tu! Ulica je Zmaj Jovina. Tu je moja radnja i moje radno mesto. Uglavnom zenske stvari i kisobrani. Izmedju dve baste kafica. Svrati slobodno kada si u prolazu. Trazi Urosa ako me vec ne vidis a lako ces me prepoznati - jedino musko u firmi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 30, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doterao sam motor sa farbanja. Bajk je ispao fenomenalno. U sredu sam opet na poslu gde imam super-brzi internet, tako da mozete da ocekujete detaljan foto+text izvestaj. Bez obzira, zelim da se zahvalim Brki (i Brki senioru) koji su farbanje zavrsili izvanredno, i bili potpuni lafovi kao ljudi. Dakle, u sredu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...