AArnold 84 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan INFO - 2. MEDJUNARODNI MOTO SKUP PALIĆ '08 MOTO-BERZA [2008-03-10] INFO - 2. MEDJUNARODNI MOTO SKUP PALIĆ '08Kompanija Simex Group - Zlatibo2r Voda doo i moto club ''Devils Wheels'' iz Subotice, organizuju po drugi put veliki međunarodni moto susret na Paliću u periodu od 25. aprila do 27. aprila 2008. godine. Ovo spektakularno trodnevno dešavanje će biti organizovano na ograđenom kamp prostoru turističkog kompleksa na Paliću, a kamp poseduje kompletnu prateću infrastrukturu koju zahteva ovakva manifestacija... Očekujemo oko 700 motociklista-bajkera i preko 4000 posetilaca iz naše zemlje i inostranstva, a programski sadržaj moto susreta biće propraćen nizom interesantnih i atraktivnih dešavanja uz obilje dobre zabave i uz najpoznatije Rock` n Roll bendove sa ovih prostora. Program moto susreta je sledeci: - Petak, 25.april 2008. * 10:00h otvaranje 2. medjunarodnog moto susreta na auto kamp prostoru turistickog kompleksa Palic * termin rezervisan za promociju sponzora * 15:00h takmicenje u spretnosti voznje motora do 50 cc * 17:00h Capriolo Show (Freestyle bike) * 20:00h muzicki program (rock bandovi, show program) - Subota, 26.april 2008. * 10:00h dorucak za bajkere, (ucesnike moto susreta) * termin rezervisan za promociju sponzora * 14:00h rucak za bajkere, (ucesnike moto susreta) * 15:00h takmicenje u spretnosti voznje motora preko 50 cc * 16:00h izbor za najlepsu bajkerku i za najlepse stare i nove motore * 17:00h glavni deo programa, (defile bajkera ispred gradske kuce u Subotici, Street Fight) * 18:30h dolazak na Palic * 19:00h proglasenje svih pobednika iz oba dana * 20:00h muzicki deo programa ( dve predgrupe) * 22:00h YU Grupa * 00:00h vatromet * 00:30h DJ i Show program - Nedelja, 27.april 2008. * 10:00h dorucak za bajkere, (ucesnike moto susreta) * priprema za polazak * 11:00h zatvaranje 2. medjunarodnog moto susreta Ukoliko vidite sebe i svoj interes u ovom dogadjaju, molimo Vas da nam se javite, kontakt osobe: Milan Mirić 064 2861 900 i Nedeljko Cvetićanin 065 9 444 082 065 9 1111 21 Bilo bi nam zadovoljstvo da se odazovete i Vašom podrškom pomognete organizaciju ovog bez sumnje vrhunskog dogadjaja na severu Bačke. Ovu informaciju sam nasao na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nisam video ovo na mass ovom kalendaru,,,mislim da vredi ici ;)i bogami ici cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mozzda zato shto MC ''Devils Wheels'' nisu potpisnici MAS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da idem sigurno ce biti dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sve se lepo vidi na plakatu sem cene ulaznice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li da idem...daleko mi taj Palic a i putevi su mi nepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li da idem...daleko mi taj Palic a i putevi su mi nepoznati Ne brini ja ću da ti pokažem, samo se nadam da će biri lepo vreme i da ova baba Marta ne pređe u april Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li da idem...daleko mi taj Palic a i putevi su mi nepoznati Nebrimi se ima tu starijih vozača pa ce vec pokazati pu do tamo Mozda bi mogli pre toga da se nadjemu tu kod mene u N.Bečeju popijemo picence i pravac pelinkovac. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li da idem...daleko mi taj Palic a i putevi su mi nepoznati Nebrimi se ima tu starijih vozača pa ce vec pokazati pu do tamo Mozda bi mogli pre toga da se nadjemu tu kod mene u N.Bečeju popijemo picence i pravac pelinkovac. ;D Hmmmmmmmmmmm...popijemo pelinkovac i pravac picence, pazi kad to i nije tako losa ideja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li da idem...daleko mi taj Palic a i putevi su mi nepoznati prati samo buku mojih auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li da idem...daleko mi taj Palic a i putevi su mi nepoznati prati samo buku mojih auspuha Tu necu imati problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za grupu.Bicu dobar,obecavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan ohoho! Na pomen neke auspuf-buke prodje me nesto ladno preko ledja! Djeneral na celu sa GPS-om??? Nemoze da omane! Idem i ja! P.S Nije ni cudo sto Djeneral nezna put kad mu za GPS mjesto baterija treba TRAKTORSKI AKOMULATOR!!!!!!! NE,NEMOZE U DZEP DA STANE! Cao Daco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan idem i ja vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zezate, pa nismo se izgubili. Al da vidim i vas kad padne mrak da gledate na onakav GPS bez nekog reflektora. A i bem ti drustvo kada onaj vice vozi brze, onaj se zali kako je brzo, ona dvojca poneli samo zatamljene vizire pa nece da voze po mraku, onaj ko trabanta da vozi pa ne cujem ni svoj motor, onaj iza mene samo slika nesto, onaj kao uziva u voznji, onom prelep put...ko s curicama da sam se vozao ;D A vas dvojca se izgubili u Odzacima pa kao "otisli smo kuci"...pa leeepo priznajte da ste se izgubili, nemojte ovde ljude da varate E da...posle tog skupa na Palicu, vracamo se istim putem ali danju, cisto da vidimo gde smo mi to bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Bice nas dosta iz Kikinde, pa bismo mogli da se organizujemo da odemo zajedno... valjda se necemo izgubiti... ;) Ulaz je 350 din... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan znaci otvaranje sezone pocinje na palicu,,,,jedva cekam,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci otvaranje sezone pocinje na palicu,,,,jedva cekam,, Palimo na Palic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sredim registraciju do tada,idem sa drugarom. Javljam ocu ici pa da idemo zajedno svi Novosadjani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan znaci otvaranje sezone pocinje na palicu,,,,jedva cekam,, Palimo na Palic pa otvaranje sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem YBR-om 99% ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano April 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na godisnjem odmoru, pa bih tamo i nocio, par veceri, doslo bi nas nekoliko, ima li tamo iznajmljivanja nekih bungalova, privatnog smestaja, kolika je cena...? Ne mogu u sator :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je fino zamisljeno. Samo da vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na godisnjem odmoru, pa bih tamo i nocio, par veceri, doslo bi nas nekoliko, ima li tamo iznajmljivanja nekih bungalova, privatnog smestaja, kolika je cena...? Ne mogu u sator :o Na Paliću imas da iznajmis smestaje privatno ili u hotel,cene ne znam ali mislim da nije tako skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...