Kimi11 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi je skidao kljesta i kako je stavio tako se pakne prilepile za disk i koci prednji tocak. Sta da radim sad? Treba mi brz odgovor hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Razmakni pakne, ispusti vazduh ako ga ima. Zasto si uopste skidao klesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Mart 13, 2016 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom štrurom opisu cilindri klješta ti se ne vračaju dovoljno nazad tj. klješta ti nisu očiščena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 13, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije, treba lepo ocistiti klip u kocionim klestima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan makni pakne ponovo, i ulje iz bocice i iz crijeva, pocisti wd om klipove razradi ih rucno. sve vrati, spakuj pa vidi radi li kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 14, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan WD nikako, guma reauguje na njega, siri se.... Tako ces samo da sjebes prasinare i mozda cak gumice!!!! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Otkud tolika reakcija gumica na wd? O.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 14, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo da zameniš gumice u kočionim klještima...nema tu drugog sigurnog rešenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto je skidao kljesta i sta je radio. Ako je menjao plocice vrlo je moguce da je taj deo klipa koji je bio van zaprljan, zardjao ili sta vec i da sad glavi i ne moze da se vrati dovoljno unutra zbog debljih plocica. Dovoljno je nakapati ulja na klipove, vratiti ih stegom skroz unutra, pazljivo pritiskati kocnicu da izadju ponovo napolje ali PAZLJIVO jer ako se pretera ispasce klip, izaci ce kociono ulje itd... ponovo natopiti uljem(moze kociono, motorno, nije ni bitno jer je to mala kolicina, cisto samo da razradi malo), opet stegom vratiti, montirati sve i to bi trebalo da bude onda ok. To toliko ume da zapekne da ni stegom ne moze da se vrati lako i potrebno je dosta akrobacije, a posle razradjivanja ide lagano, oseti se odmah razlika i pre nego sto montiras kljesta. Imao te slucajeve i na automobilima i motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 15, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Meni si klipovi na Mz-u kada sam ga kupio toliko zapekli da nikako nisu mogli da izadju.Godinama je prednja bila neispravna i kada sam probao da je sredim i sipao novo ulje nije vredelo.Posle par sati zezanja odustao sam i kupio polovnu i zavrsio posao. I jedna bitna stvar a to je da se motor ne daje svakome da ga radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš Brake Cleaner u spreju, skineš i očistiš klipove i vođice kočionih klješta, podmaži vođice sa odgovarajućom mašći, klipove na mjesto, promjeni kočionu tečnost i odzrači sistem. Dok čačkaš oko klješta nemoj da budu prikopčana na kočiono crjevo, samo ćeš ga oštetit a nećeš uštedit tih 30sekundi koliko ti treba da ga skineš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Kimiju sve treba hitno i brzo, a nigde ga nema posle:-) :-) Ako se ne varam i za far je trazio savete ali mu nista nije odgovaralo. Mislim da je kimiju bas dosadno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 18, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi je skidao kljesta i kako je stavio tako se pakne prilepile za disk i koci prednji tocak. Sta da radim sad? Treba mi brz odgovor hitno Idi kod majstor Slavlka na Banjicu,zavrsice ti sve,ja nosio i sve fercera bez problema vec tri godine..Ima negde na forumu i broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan razradi klešta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...