dule CG 236 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog linka sa opisima pass-ev : http://www.alpentourer.com/alpine_passes/ Dosta korisno i sa detaljnim opisima. Za kampove možda može poslužiti : http://www.eurocampings.co.uk/# e hvala ti, ovaj link za pasove, sam negdje davno i gledo, dobra stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 10, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste vec ukljucili Gross, onda ga predjite citavog, a povratak preko Nockalmstrasse. Steta je da se vratite sa polovine. a sad vidjoh da sam ubacio pogresnu rutu , e sad sto se tice nockalmstrasse i na njega sam razmisljao al ne znam kako da ga ubacim a da se ne vracamo ponovo istim putem pa da idem ka gross. mozda si ti pomislio da ulazimo iz italije u austriju. al obrnuto je idemo iz slovenije na gross pa ulazimo u italiju obilazimo dolomite,spustamo se na veneciju i vracamo se kuci. evo i sad nece da mi ubaci pravu rutu , vjrovatno sto sam je prepravljao rucno pa nece to da pokaze , evo ubacicu sliku Ja sam prošle godine iz ITA ušao u AUS preko Giovo pass-a i trebao sam prenoćiti u Zell am See, ali me navigacija me gadno zeznula. Išao sam po lokalnim cestama gdje su oganičenja 40-50 km/h, a Garmin je računao sa 80-100 km/h, tako da sam na pola puta po noći tražio smještaj. Ne vidm najbole rutu koju si označio, ali sam i približno probao proći tom rutom prema Grosu. Opet nas je navigacija zezala i slala nas na voz, pa sam se morao korisiti kartom. Vidim da planirate proći kroz Kranjsku Goru. Relativno je blizu prevoj Vršič i Mangart, interesantno za vidjeti. U ITA je najveći dojam na mene ostavio Gavia pass koji je bio jedan od zahtjevnijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ti si isao nesto visocije i usao dosta gore visoko u austriju , i mi smo imali isto problema sa garminom kad smo isli prije dvije godine, isto nas je vodio nekim precicama gdje je dosta bilo sporije. naravno plan nam je i da obidjemo Vršič i Mangart kad vec tuda idemo, obisao sam i ja gavia pass, i mogu ti reci da je bas bilo vrh , toliko ostre krivine da se jedna kola i motor razminjuju , a isto tako me je odusevio onaj vodopad sa desne strane . evo koju imam rutu , to bi bilo to uz neke male korekcije koje mi je doktor dao kad je u pitanju austrija . https://www.google.com/maps/dir/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD/Gro%C3%9Fglockner+Hochalpenstra%C3%9Fe/Mittersill,+%C3%96sterreich/Arbusti,+BZ,+Italia/Falzarego+Pass,+Cortina+d'Ampezzo,+Province+of+Belluno,+Italy/Paso+Giau,+San+Vito+di+Cadore,+Belluno,+Italia/Passo+Fedaia,+Rocca+Pietore,+BL,+Italia/Pordoi+Pass,+Canazei,+Province+of+Trento,+Italy/@46.8612957,12.8396516,9z/data=!4m26!4m25!1m2!1m1!1s0x477a7b8dbde311b5:0x3d9c6a2cb1c9ca0!1m2!1m1!1s0x47771428a14c4515:0x4e8ac687f588861d!1m2!1m1!1s0x4777a90265c01f0d:0xd227028a8a1b6d6!1m2!1m1!1s0x477788dba58358ff:0xae5bc1de923400fa!1m2!1m1!1s0x477837f5f673e5eb:0xe5210d91f732fe92!1m2!1m1!1s0x477849c8ddb4726f:0x6e338788d85b33c1!1m2!1m1!1s0x477846b6d91dc3f1:0x1d0709882e714e80!1m2!1m1!1s0x47784034812c38d1:0x1d0709882e83eb80!3e0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan posto planiramo da se spustimo do venecije zanima me gdje bi nabolje bilo naci smjestaj , dal negdje van grada gdje je jeftinije pa doci preko dana u obilazak grada ili kako vec, isto me zanima koje su cijene u veneciji, voznja u gondoli(obilazak grada camcem ), koje su cijene smjestaja, hrane itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Mart 11, 2016 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Venecije, smestaj trazite na obali, mesto se zove Mestre i nije problem naci smestaj, pogledaj malo na netu. Imate lokalni prevoz do Venecije, najbolje vozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo sad bas nesto gledam , u ovaj gradic ima i jeftinog smjesta a ima i kampova, tako da nece biti problem da nadjemo smjestaj , hvala doktore na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 11, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oko Venecije ima kampova i raznog smještaja. Postoji i brodski prevozi po laguni tako da nije problem doći do trga. Prevozi funkcionira kao autobus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a kako bi bilo da se ode tamo sa motorom, vidim da je u veneciji za jedan dan parking al za kola 21e, e sad najlaksa bi mi bila varijanta , obucemo se lagano, odemo do venecije tu negdje parkiramo motore kacige u kofere i lagano obidjemo grad, kad nam dosadi mozemo nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 11, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 12, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili u kampu (kompleksu) Camping Village Jolly https://www.booking.com/hotel/it/camping-village-jolly.en-gb.html?aid=304142;label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaMEBiAEBmAEuuAEGyAEM2AEB6AEB-AELqAID;sid=c1e93408ef6cfeb1546bc7f291c2ad5c;dcid=5#map_closed To je na obali... pola minuta voznje kada se sidje sa autoputa, 10-ak minuta peske do autobuske stanice i ako se dobro secam autobus br6 bozi u Veneciju svega nekoliko stanica. Na recepciji kampa mozete dobiti mapu kako do te stanice Kamp ima na stotine kucica koje su bile jako jeftine za nocenje. Kucice imaju kupatilo. A kompleks ima i kafic, restoran i veliki bazen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan e to mi treba, mnogo ti hvala guasaar, najbolje je tu nociti i onda caskom do venecije , to je vjerovatno najeftinija varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 14, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo iz prve ruke, supruga i ja smo isli prosle god u Veneciju. Prenociste u samoj Veneciji je preskupo a parking da ti ne pricam. Pogledam gde vode turisticke agencije i provalim da svi spavaju u okolini Venecije. Mi smo nasli hotel u Lido di Jesolo-u, nocenje sa doruckom i privatnim parkingom za motor...20e! Odatle ti polazi bus za luku odakle krecu svi brodovi za Veneciju, Murano i Burano. Moj savet, kupi dnevnu kartu koja kosta 24e i vazi za sve moguce vrste prevoza. Obidjes i Veneciju i ostrva za te novce. Obavezno obidji Murano i Burano jer zaista ima sta da se vidi. Motorom nikako u Veneciju jer ce ti dosaditi trazenje parkinga a onda udjes u koliko toliko sigurnu garazu a tamo cena za bajk 24e!! Gondolom se nismo vozili jer mi je bilo besmisleno da dam 120e za 40min voznje kad smo lepo razgledali i sa brodica koji idu redovno kroz Veneciju a vec imas kartu...pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan e hvala ti gorane za savjete, ovo mi je mnogo pomoglo, vidio sam i ja da ima dosta bungalova i jeftinih smjestaja u Lido di Jesolo sto je odlicno, a i ta karta za prevoz nije ni malo skupa,kad se za te pare moze sve obici . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo iz prve ruke, supruga i ja smo isli prosle god u Veneciju. Prenociste u samoj Veneciji je preskupo a parking da ti ne pricam. Pogledam gde vode turisticke agencije i provalim da svi spavaju u okolini Venecije. Mi smo nasli hotel u Lido di Jesolo-u, nocenje sa doruckom i privatnim parkingom za motor...20e! Odatle ti polazi bus za luku odakle krecu svi brodovi za Veneciju, Murano i Burano. Moj savet, kupi dnevnu kartu koja kosta 24e i vazi za sve moguce vrste prevoza. Obidjes i Veneciju i ostrva za te novce. Obavezno obidji Murano i Burano jer zaista ima sta da se vidi. Motorom nikako u Veneciju jer ce ti dosaditi trazenje parkinga a onda udjes u koliko toliko sigurnu garazu a tamo cena za bajk 24e!! Gondolom se nismo vozili jer mi je bilo besmisleno da dam 120e za 40min voznje kad smo lepo razgledali i sa brodica koji idu redovno kroz Veneciju a vec imas kartu...pozdrav! Koji hotel je bio ako se secas, jel taj privatni parking hotelski ili se dodatno placa, jel obezbedjen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...