Kesha 18 Napisano Mart 1, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Informacije potrebne za bezbijednu i ugodnu vožnju motociklom kroz Crnu Goru! Under construction... https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zNxYdw3kvtKs.kALQxF1NXcJo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2694 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i korisno za nas malo mladje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan To mi treba... Nadam se da će akcenat biti na manje poznatim destinacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan odlicna i korisna stvar,svaka cast na izumu,bice to top kad se doradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Mart 2, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan odlicna i korisna stvar,svaka cast na izumu,bice to top kad se doradi Smajli smajli za ovo "izumu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Bićemo zahvalni, mi mlađi-kao što reče D.Deda i Nemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 29, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za ovo. Od skoro sam u Podgorici na službenom radu pa će mi ovako nešto dobro doći. Predlažem da se u nekom momentu sretnemo i provozamo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vazda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Februar 13, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 3/1/2016 at 7:15 PM, Kesha said: Informacije potrebne za bezbijednu i ugodnu vožnju motociklom kroz Crnu Goru! Under construction... https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zNxYdw3kvtKs.kALQxF1NXcJo Pogledajte, pa dajte sugestije za osvježavanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nbg naked 6 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 2/13/2018 at 7:08 PM, Kesha said: Pogledajte, pa dajte sugestije za osvježavanje... Свака част за тему!!! И за целу мапу!!! Баш корисна ствар! Да допуним тј поделим са вама један пут....једно лето,пре 5 година,смо ишли од Вирпазара на Ловћен и Цетиње,овим неким локалним путем....ишли смо колима,3 крцата аута,ал све време сам замишљао каква је уживанција проћи туда мотором....Природа је врхунска,пут узан,а кривина колико хоћете... сад,кад се удубите у мапу,има ту још путева за комбиновање... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ideji,vrlo korisno i podrzavam!!!! Pozdrav, Nikola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 19, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Свака част за тему!!! И за целу мапу!!! Баш корисна ствар! Да допуним тј поделим са вама један пут....једно лето,пре 5 година,смо ишли од Вирпазара на Ловћен и Цетиње,овим неким локалним путем....ишли смо колима,3 крцата аута,ал све време сам замишљао каква је уживанција проћи туда мотором....Природа је врхунска,пут узан,а кривина колико хоћете... сад,кад се удубите у мапу,има ту још путева за комбиновање...Ovo je stari trgovački put, Rijeka Crnojevića je bila poznato trgovačka luka, a iznad se nalazi mesto Obod gde je i bila prva prijestonica ali i prva južnoslovenska štamparija. Iz Oboda je prijestonica preseljena na Cetinjsko polje kada je Djuradj Crnojević napustio Crnu Goru. Put preko Podgorice je probijen mnogo godina kasnije tako da je ovaj put dugo bio i jedini kroz central i deo CG a povezivao je Ulcinj, Skadar, Virpazar, R. Crnojevića i Cetinje.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nbg naked 6 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Xe.xe... eee to je moja djedovina... Taj kraj je prelep (nije sto je 'moj'). Na putu od Rijeke Crnojevica ka Podgorici, na recimo 4/5 km nalazi se vidikovac Pavlova strana. Verovatno jedno od najslikanijih mesta u CG... U daljini, kod ove dve 'dude' je Virpazar (vidi se na ruti koju je okacio kolega nbq naked, samo sto su oni prosli putem koji prati desnu obalu Rijeke, gledajuci moju sliku). Prosle zime je bilo bas zaraslo, sa par odlicnih vidikovaca i zaraslim krivinama. Uzak put. Sviro sve vreme. Hebeno za dva auta da se mimoidju. Ja visio na dva tocka, isterao sve iz kola da idu peske dok se ne mimoidjem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je pogled kada se iz Gornjeg Ceklina spustate ka Rijeci... mesto se zove Oćevići. Svake godine vidim veeelike grupe stranih motorista koji prolaze kroz Rijeku. A svaki drugi turista pesak nosi bazuku (veeeliki DSLR sa duuugackim objektivom ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 1, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad smo kod slikanja, da i ja okačim koji iz tih krajeva: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da,daaa.. jesi li ovu prvu slikao nekim sirokougaonim objektivom..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 2, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne, telefonom. Desno se ide ka RC a levo za Virpazar. Ovo je slikano na nekih 1-2km od RCSent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 3, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Uključićemo ovo u neki prolazak, mnogo puta htedoh ali se niije dalo. U ostalom Urbane, možeš i da me sprovedeš, hmmmm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 3, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Uključićemo ovo u neki prolazak, mnogo puta htedoh ali se niije dalo.U ostalom Urbane, možeš i da me sprovedeš, hmmmm?Naravno Komšo! Bilo bi mi zadovoljstvo. Ima tu još “skrivenih” putića. Meni je jedan od najlepših oko Rumije, s jedne strane jezero s druge more. Možda krenemo zajedno pa gde završimo!?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Mart 4, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posle voznje, voznja Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam u temu. Kada se izadje iz Podgorice je prosirenje (kod napustene kafane ) odlicno mesto za uspomena fotku. Poz. Tesha Mladenovac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/3/2018 at 0:41 PM, Urban Cruiser said: Naravno Komšo! Bilo bi mi zadovoljstvo. Ima tu još “skrivenih” putića. Meni je jedan od najlepših oko Rumije, s jedne strane jezero s druge more. Možda krenemo zajedno pa gde završimo!? za urban cruiser i komsa ako ste za ovu varijantu obavezno da vas vodi naš drug Raja . Biće to nezaboravno iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 5, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ако нас Раја води кроз скривене путеве ЦГ , завршићемо у Мароку а и ти знаш да заврлудаш! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...