PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem letnje pantalone, velicina XXL (nosim farmerice 36-37), boja iskljucivo crna (sto manje detalja). Obisao sam sjam u BG + nekoliko prodavnica u bg i ns, i nisam nasao nista sto mi odgovara, ili nadjem pa nemaju moj broj ili su pantalone suvise zimske ili "nabudzene" a meni su potrebne neke najjednostavnije platnene (naravno da ne probija kroz njih). Uslov mi je jedino da mogu da ih vidim i probam u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako te nanese put za Bgd imaš velike brojeve u MOTOPLUS-u T.C. KONJARNIK- I SPRAT USTANIČKA 189 TEL. 011/347-0074 I CENE SU SKROZ KOREKTNE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...