srbenda 517 Napisano Februar 29, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi 2 zmigavca od Honde Hornet prednja ili zadnja ali sa svetlijim staklima ne sa onim tamnijim........fabricki idu bas tako napred i nazad nisu iste boje stakla zmigavaca naime jedni su tamniji a drugi par je zatamnjeniji pa ZATO NAGLASAVAM TELEFON 0638129618 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1752 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako prepoznas neki ti vici,svi su od Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan malitomic,hvala za ponudu ali nije nijedan sa slike od horneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imam od horneta 900. Sutra ti slikam ,pa vidi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 2, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Imam od horneta 900. Sutra ti slikam ,pa vidi. Pozdrav. vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...