lalajko 2003 Napisano Februar 29, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema za clana koji jos uvek nema 100 postova: Pozdrav drugovi , potrebna mi je mala pomoc , naisao sam na oglas i deluje mi interesantno cuo sam se sa covekom deluje mi sve ok. Motor kaze da je kupio od nekog bajkera , pa ukoliko neko nesto zna o ovom motoru molim vas da mi kaze evo link oglasa: http://www.polovniau...9/suzuki-bandit Takodje ukoliko je neko u mogucnosti i zivi u uzem delu Beograda da ode i pogleda motor , spasio bi me 300km puta. Takodje ukoliko treba neka naknada za to spreman sam da platim. moj br telefona je 062-8-965-529 ili ovde na Pm : LiNUX Unapred Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan koliko se ja razumem u bandita, ovo ne moze da bude 2000to godishte. ram je od verzije koja se pravila zakljuchno sa 1999, dok je maska repa jeste sa verzije posle 1999te..u svakom nisam vidjao ovakav spoj u fabrichkom izdanju...neka me neko ispravi ako greshim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Februar 29, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vrlo čudno sklepan Bandit Plastika repa nije od novijeg modela, nego od modela do '99 (farbano je) ali je stop svetlo vrlo čudno - nije fabričko... Inače godište proizvodnje sigurno nije 2000, možda je tada prvi put registrovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan rep do 2000te ima dva rukohvata sa strana za suvozacha, dok od 2000te pa nadalje ima samo jedan rukohvat iza suvozacha kao na slikama...zbog toga i drugachijeg shtopa nego na mom banditu sam i kontao da mora biti sa novijeg modela...u svakom sluchaju je rep budzen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Februar 29, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, s tim što donji deo te plastike (od polovine sedišta pa do rezervoara, ovo što je crno ofarbano) odgovara modelima od pre 2000 :D Ali ovaj zadnji deo mi je potpuna enigma... Ima jedan rukohvat umesto 2 ali opet nije oblika kao na novijem Banditu... To je od neke dve plastike spajano, ali mi je zadnja stopaljaka i dalje enigma, od čega je to nabudženo Neko je bio kreativan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan isekao zadnju plastiku i spojio sa postojecom, tada je dobio umesto dva rukohvata jedan, isto je produzio zadnju plastiku da pokrije stop svetlo, mozda ga je uzeo od rf-a?, na rukohvatu ima ona dva srafa ili sta su vec (nosac za kofer), a na drugoj strani ta dva srafa za nosac kofera nema, znaci nosac kofera ne mozes da namontiras vec trebas da ga budzis, nisam skidao nikad plastike sa starijeg ali ne verujem da se gadjaju srafovi, tako da je moguce da je bio udaran od pozadi pa su budzili rep, a posto je stavljen od novijeg i menjan rukohvat moguce da je varen taj deo gde se srafi, neka se javi neko ko bolje poznaje materiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na Suzuki Bandit GSF600N, Godina proizvodnje 1996 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja stopaljka mi izgleda kao sa CBR 600 F4, samo pod drugim uglom stavljena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio mk1,pa fazera,a sada bandzu mk2...od 2000-og godista je krenuo mk2,a ovo sto je gore nema nikakve veze sa prvim modelom...od rama,rezervoara,preko svega ostalog...ja bih zaobisao.Kolega koji je zainteresovan za bandita,nek pogleda ovaj koji cu ostaviti u linku...moj jako dobar prijatelj ga vozi,i mogu da garantujem za sve navedeno..i pritom cena moze dole.. http://www.polovniautomobili.com/motori/7724452/suzuki-gsf-600s-bandit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa.. Lepota! I boja za decake i kofer, sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jes vala. Sve mi dodje da pitam Tomaeps da pita drugara da li bi prodao nosach i kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Februar 29, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan To je neki frankestajn. Nije taj video u fabrici 2000 godinu sigurno.A pitanje je i 99god. cim ga je neko budzio ne verujem da ga je buzio da sakrije godinu dana starosti. Stop svetlo i jeste verovatno od novijeg bandita ,a rep je neko od gita modelovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 29, 2016 drrmrr, 760 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda uvezen iz engleske, pre jedno 3-4g? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj zadnji far je sa Bandita 650 N/S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...