Mirkic 267 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Poceo sam da sredjujem jawu cz 175 pa ako neko bude imao kakav savet (sve je dobro doslo) neka javi za pocetak krecem sa zuljanjem rezervoara i oba blatobrana,verovatno i kuciste fara jer je malo izuljano a ram je dobar pa nema potrebe Posle ce ici poliranje kormana i auspuha kao i dodavanje km/h,zmigavaca,retrovizora i promena filtera za vazduh... ovako je izgledala pre neki dan dok nije pocelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Malo zuljanja za pocetak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Februar 28, 2016 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti mi se ne hvalis da su poceli radovi ? sredjuj to pa da se vozamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Simpa masina, samo skloni to Triumph , je li ovo izvorni oblik ove masine ili je prepravljana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 29, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti mi se ne hvalis da su poceli radovi ? sredjuj to pa da se vozamo Planovi u strogoj tajnosti Samo da prodju ove kise,racunam da mi toliko i treba sve da sredim Simpa masina, samo skloni to Triumph , je li ovo izvorni oblik ove masine ili je prepravljana? Vidis da je sazuljano :) nzm cak ni zasto je bivsi vlasnik to radio,valjda mu je to delovalo oke... a izgled je prepravljan malo,originalni oblik mi se svakako ne svidja... ovako izgledaju u originalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 628 Napisano Mart 4, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Lepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od sedista 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje sredjujem 175-cu ali stariju verziju. Kazi mi gde si uzeo materijal za sediste ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Kod majstora Pitacu ga danas gde je on uzeo pa ti kuckam..negde u Novom Sadu ali tacno ti javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Radnja se zove Aleksej u Novom Sadu,Kisacka ulica-kod nadvoznjaka... kontakt telefon 063-599685 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 628 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kazi koji lepak si koristio za sediste.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U istoj radnjiu sam kupovao eko kozu za sediste od Honde, kvalitet koze je vrhunski i cena je ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ,meni se svidela i izvorna varijanta sa prve i druge slike . Bas me interesuje kakav ce konacan izgled motora biti . Samo napred ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan :) posle manje pauze ev mene opet... jbg stare dobre finansije solidno usporavaju "projekat" ... :)ev nakon sto sam poceo da zuljam,muljam i stosta,shvatio sam da ipak treba malo finiji dodir za sv....Ako hocu da ispadne kako valja morao sam da zovem u pomoc Ovako to ispadne dalje: Farbanje bi trebalo da zavrsi ovih dana a ja sam uzeo polir pastu i krpice za sredjivanje kormana,vila i auspuha... posle idem da uzmem sve nove srafove jer su ovi bili solidno izlizani i razliciti... +/ - / imbus...svega... a to mi bas i nije privlacno zbog nosenja gomile alata...bolje da sve bude priblizno ali narvno i dalje funkcionalno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene nazad Finansije su se osvezile pa samim tim i proces sredjivanja je zivnuo neg..posle podloge krenulo je farbanje Zatim malo dekorativnog farbanje gde mi je pomogla lepsa polovina :) Posle toga malo povezivanja struja/gorivo i onda to od prilike ispada ovako :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pre poslePa sad kome je sta lepse o ukusima.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6236 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo ispao. Malo kasniji modeli su bili u vrlo sličnoj, možda i istoj narandžastoj boji. Drago mi je što se još jedan "krš" spasao otpada. Slatko da se navozaš! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Jun 13, 2016 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je lepa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Al bi trebao, da iz Jawe izradiš Triumpha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 14, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Aaa Triumph je za sada jos uvek decacki san... valjda ce i to jednog dana doci...al polako presrecan sam i sa ovim sada,samo malo oblaci da se razidju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...