daki50 15 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, za koji mjesec polazem za A1, treba mi pomoc oko kupovine kacige, nebi to bio problem da ne nosim naocale ali ovako jeste. Zanimaju vasi predlozi za kacigu do 100€ da imaju kanale za naocale ili da su pogodne za nosenje sa naocalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nosim naocare, svaku kacigu koju sam imao do sada sam morao da modifikujem, to ti moze uraditi bilo koji snajder, nema tu puno posla. Mnoge su kacige "prijateljske" prema naocarima ali mislim da nisu dovoljno prilagodjene tako da snajder ti je najjeftinije i najlakse resenje. Tu gdw idu ruckice naocara se skine unutrasnjost (bok) odsije, isece sundjer, zasije i vrati u kacigu, neprimetno i zavrsava se za 4 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja i hvala. Ako ima jos neko predloga za kacige sa kanalima ili nekih ideja neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Februar 27, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na HJC cs14 nosim stalno sunčane i to sa poširokim krilima nikad nisam imao problem da ih stavim ili skinem ,a ne daj bože da su me žuljale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ih stavljas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja stavim kacigu, podignem vizir i ubacim naocare... ne smeta mi ni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Februar 27, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja stavim kacigu, podignem vizir i ubacim naocare... ne smeta mi ni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Borisa a koju ti kacigu koristis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan shoei xr1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 28, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Da se priključim i ja Jedna kaciga mi nema sunčane naočare (lazer lz6 katana), te nosim naočare za Sunce. Metoda stavljanja ista kao što je Boriša opisao. Stavim je na glavu, dignem vizir i stavim naočare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem sa kolegama,nosim naocare i nikada nisam imao problema sa njima u kacigama,doduse najcesce koristim flip up kacige,ali mislim da ni sa full face ne bi trebalo da bude problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Inace pazario sam pre 3 nedelje Airoh "Miro" flip up kacigu,nisam je puno nosio,ali za ovo kratko vreme mi se pokazala odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je da je bolje uzeti kacigu sa ugrađenim sunčanim naočarima. Mogu se koristiti i klasične, ali treba staviti, skinuti, a ne trebaju stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kaigu koja ti odgovara, koja ti se svidja, koja se uklapa u budzet. Oko naocara za vid, nemas problem, kao sto sam ti napisao svaka uz manje modifikacije moze primiti ruckice naocara sa strane bila "glasses friendly" il jok. Sto se tice integrisanih suncanih naocara, pozeljne su, jako korisne ali povecavaju masu kacige. U svakom slucaju,tamni vizir je uvek opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Povecavaju masu a smanjuju bezbednost na tom delu gde su one spakovane. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da sam svoju poslednju kacigu kupio i posle primetio da ima kanale za ruckice i kao "prijateljska" je (ima usiveno obelezje) i kad sam pokusao da stavim naocere, neecee.. Tako da to ti ne znaci nista.. Pala modifikacija, sad sljaka ko leptir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako imate kakvih prijedloga za kacige pisite iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu moras da probas pre kupovine, nisu svi modeli, marke i proizvodjaci isti. Stavis kacigu na glavu i nosas jedno 10-tak minuta da vidis jel udobna, jel zulja itd...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu moras da probas pre kupovine, nisu svi modeli, marke i proizvodjaci isti. Stavis kacigu na glavu i nosas jedno 10-tak minuta da vidis jel udobna, jel zulja itd...... Jedini ispravan nacin. Svi proizvodjaci imaju razlicite kalupe. Samo proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Poneses ili kupis u radnji podkapu i probas nekoliko modela. Ja sam svoju nosio pola sata po luis-u, i na kraju otisao na kasu sa njom. Slatke su to muke kad trebas da se odlucis koju uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje su najpovoljnije i jel ima ko da donosi kacige iz Louisa ja bih otisao ovde da probam i odlucim koju cu i naruciti da mu neko donese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 28, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Gdje su najpovoljnije i jel ima ko da donosi kacige iz Louisa ja bih otisao ovde da probam i odlucim koju cu i naruciti da mu neko donese Robu iz Luisa ti donosi Bera i još jedan sa foruma...ne mogu se setiti imena Imaš i temu u vezi robe iz Luisa, te pitaj tamo. Što se tiče povoljnih novih kaciga, moj glas ide za MT brend kaciga, a radnja npr Yamaha Barel (šalju i kurirskim službama). Biraj reborn ili blade model, imaju 5 i 3, od 5 maksimalnih zvezdica na Sharp testu bezbednosti. Cena im na sniženju ne prelazi 10000 dinara. poyyy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je ta tema u kome podforumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 28, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je ta tema u kome podforumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50690-roba-iz-luisa/ Eto ti link ka temi. Inače kad nešto pretražuješ na netu, slobodno kucaj u googl-u, to što tražiš, plus mesto odredišta za bolju pretragu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...