zlig0r 1912 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma de da zameram, svaka cast. da ja znam to sto ti znas, pa da se igram sa farbama na kompu,laksi bi mi bio zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 4, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj previše farbi gore na nabacaš na motor. Ova varianta bi možda znala biti isto interesantna ali već je na granici sa kičem. Onako malo za zajebanciju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 4, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Izaberi jednu fotku i izrazi želju oko farbe pa kad budem imao koji minut, nešto ćemo da sastavimo. Mogu da mislim koje su ti dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nazvao malo pre drugara koji se razume u PS, ojasnio mi ukratko kako da pravim Layere i kako da se igram sa farbom, pa sam se bacio sad na to....tako da kolega, ako se ne snadjem, veruj da cu ti se javiti za pomoc hvala u svakom slucaju na zelji da pomognes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 6, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan posle malo igrarije....nije to to, ne znam kako da dobijem metalik efekat ili mat, no po malo pomaze u odluci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 6, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan 1. Izaberi layer 2. Stisni zajedno CTRL + U 3. Onda izaberi opciju "Colorize" 4. igraj se sa farbama. Prvi ti je za farbu, sa drugim pojačavaš saturaciju a sa trećim svetlost. Evo ti još grafički, ako bude od pomoći: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan posle malo igrarije....nije to to, ne znam kako da dobijem metalik efekat ili mat, no po malo pomaze u odluci... Ja sam za sliku br. 2, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 7, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ćale na instrukcijama, mislim da je to to... jos da se odlucim da li plavo ili bordo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mi plava omiljena boja ali nikako se ne uklapa, ova crvena dosta lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas za crvenu, definitivno prava kombinacija. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Cevena svakako Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Odlluka je pala, ide ta kombinacija sa crvenom...bio danas do drugara farbara, poslao me da odem popodne u farbaru da izaberem tacne nijanse, i da mu dam te oznake boja, da on moze da kupi boje koliko je dovoljno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 8, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi preskocio farbanje viljuske nazad, lepse mi je da izvuce liniju motora sa istom bojom kao agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 12, 2017 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan konacno nam se juce poklopile kockice da se nas troje zabodemo u garazu i dodjemo glave mom banditu...plastike su uveliko kod farbara, tako da je red bio da rasturimo i ostatak kako bi metalne delove nosio na peskiranje i plastifikaciju u Temerin...zakazao skup u 11, i poceli... ja kao najmladji sam dobio posao da donosim pivo, seckam meze, upisujem delove i srafove... posle 7 sati opustenog posla, bez i jedne jedine problematicne situacije u vidu srafa koji odbija poslusnost ili je nedaj boze odlucio da se zalomi, bandit bese razbomban, i spakovan u kutije... sad imam motor u rinfuzi Bio sam upozoren, da racunam da cemo sigurno kad sve rasturimo naci jos neke delove koji su za zamenu. ne znam kako se ovo zove, guma preko koje klizi lanac je pojedena i napred se drzi na par mm...takodje me ubedjuju da pare koje sam sklonio za robertov auspuh iskoristim sad za kupovinu seta lancanika i lanca.... Danas cu da trknem do garaze da razvrstam delove za peskiranje, popisem sve lezajeve i vidim sta mogu da kupim ovde kod nas a sta da narucujem i da operem i obrisem sve delove.... Promenio April 15, 2018 član zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan konacno danas izbili sve lezajeve, pa sutra nosim delove na peskiranje...popisali 15 komada lezajeva, da budem iskren, nisam se tome nadao, no sad sta je tu je...nista ne ostavljam polovicno, tako da sutra odo i u Optimu pod uslovom da rade, da vidim sta od toga imaj...nadam se da nista necu morati da kupujem preko... kupljena i ova guma preko koje klize lanac, a i u potrazi sam za lancem i lancanicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikako mi se ne svidja sa ovim vizirom, izgledao je mnogo zajebanije bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7953 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pratim projekat od početka, sa uživanjem... Svaka čast na pedanteriji i posvećenosti svakom detalju, i što ništa na motoru ne radiš ofrlje i polovično. Što se estetike tiče - svi smo subjektivni, meni se npr. dopada ona siva/crvena kombinacija, s' tim da bih vile ostavio u sivoj boju, da ne bude prešareno. Možda si mogao i da, umesto sivih, naručiš crvene ručice kočnice i kvačila jer mi se čini da će ram biti slične nijanse, pa bi se slagalo. Kako god bude, ne sumnjam da će motor na kraju izgledati odlično - samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 16, 2017 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislio sam da vise niko ne prati ove moje pisanije Jutros sam u garazi odvojio delove za peskirenje, popisao i slikao... deo se samo peskira i nosi dalje na farbanje, a deo se plastificira u mat crno.... odneo felne u Agrohim (sva seca pa su radili danas) da mi skinu gume sa felni, i odneo sve majstoru u Temerin. Majstor je motoras, pogodili posao, i lepo se izdivanili se na temu motora...sutra javlja kad je gotovo...u najboljem slucaju, postoje sanse da agregat u nedelju vec bude u ramu. Optima danas ne radi, bar se niko ne javlja na telefon, tako da pohod u kupovinu ovih silnih lezajeva prebacujem za sutra Promenio April 15, 2018 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 16, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo, pratimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Prati se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 648 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da niko ne prati. Citamo i uzivamo. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 16, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пратимо, без бриге А Синиша је легенда, од њега се не можете отићи без квалитетног и дуготрајног разговора Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 18, 2017 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Odradi Sinisa danas svo peskiranje, tako da sam preuzeo deo koji ne plastificira i prebacio kod drugara farbara... Naravno, obistinili se moji strahovi u vezi sa lezajevima. svi sa kuglicama su dobavljivi, kao i konusno valjkasti, ali ostalih 6 valjkastih nema kod nas... U Astridu su mi rekli da ce za njih pokusati da vide da li iz uvoza mogu da ih rese, a Optima mi jos nije nista odgovorila...imam semu za soping u nemackoj, ali su kud i kamo jeftiniji u britaniji pa gledam kako to da realizujem...a to povlaci i vreme koje treba da prodje dok to ne dodje do mene problematicni lezajevi su: TA172425UE03 X2 BHKM2535JU X2 BKM2026JUU X1 BHKM1726JUU X1 Promenio April 15, 2018 član zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan dobio odgovor zvanicnog dilera za suzuki u srbiji...tih 6 lezajeva koje ne mogu da nadjem - mogu da mi dostave u roku od 5 do 7 dana, cena prava sitnica... 186,5e...za te pare promenim lanac i lancanike i robert mi napravi nov auspuh... maltene... No lezajevi su izbijeni, i kako god da okrenem, moram da ih menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Februar 23, 2017 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sve firme koje sam zvao za lezajeve su rekle da ce mi se javiti...nikako da neko javi... nego..stigose delovi sa plastificiranja! apsolutno sve pohvale za majstora Sinisu...toliko sam zadovoljan da sam mu rekao da cu ga preporuciti gde god budem imao priliku! tako da ako budete imali potrebu za peskiranjem, plastificiranjem, poliranjem: SB Peskiranje Temerin! Spominjao sam negde na prethodnim stranama kad sam kupio vizir, kako ne mogu da mu bolje podesim nagib jer udara u satove...ti hromirani satovi su definitivno jedan od najlepsih detalja N verzije Bandita, no kako meni em smetaju za vizir, em je vizir dole ofarban u crno pa se satovi ni ne vide, odlucio sam da skinem satove i stavim KOSO RX1N. Sat je stigao pre par dana i drzan u tajnosti, jer nisam znao kako kumu da saopstim tu vest da mora da razbomba struju da bi turili ovu spravu no, juce sam mu poslao shemu vezivanja, kaze da nije nikakva drama povezati ga, tako da sam jeftino prosao kontaktirao sam i KosoEurope za savet, fin neki svet Kazu da ne moram da postavljam senzor za brzinomer i magnetice u tocak, i da mi je laksa varijanta da kupim samo konverter koji ide na originalnu sajlu...tako da ni tu nema budzenja... Priceo sam i sa drugarom farbarom juce, sutra mi ce biti gotovo sve sto je metalik bordo, pa u subotu ubacujemo agregat u ram i koliko stignemo ostalo... Inace, sve originalne delove koje skinem da bih stavio nesto drugo sam resio da cuvam. kako bi u nekoj buducnosti ako ga budem prodavao, buduci vlasnik mogao sve da vrati u originalno stanje...shodno tome sam odneo i S maske na farbanje, koje ja ne koristim, jer mi je bilo glupo da ih ostavljam u originalnoj boji pa da u buducnosti ja ili neko drugi mora da ih naknadno farba u boju ostatka... Promenio April 15, 2018 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...