joska 63 Napisano Mart 23, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada 18500km,i jos imaju dobre sare,ali moram da ih menjam,jer su mi se pojavile ozbiljne pukotine na zadnjoj gumi Montirao sam ih pre godinu dana. Vracam se na dunlop trailmax... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ako nosiš Armanijeve ili Prada cipele ti uzmi Michelin Aneke, ako tražiš gumu za normalnu upotrebu uzmi Continental. Prosek je majka mudrosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Do sada 18500km,i jos imaju dobre sare,ali moram da ih menjam,jer su mi se pojavile ozbiljne pukotine na zadnjoj gumi Montirao sam ih pre godinu dana. Vracam se na dunlop trailmax... Kakve su to pukotine, imas li neku sliku ili bar opisi? Hvala Joska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 23, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kad zavrsim sa poslom za danas,negde sutra(iza ponoci ) ,postavicu i sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam zimus ovu gumu,ali samo prednju,jer zadnje nije bilo tada,pa cu je ovih dana pazariti a iz iskustva od par hiljada km jedino mogu reci da sam za sada zadovoljan,dosta dobro drzi i na hladnom a i ovih par dana na oko +15-20C.Jedino sta sam primetio je da u krivinama proizvodi malo vecu buku( tj.sustanje)a i ovo je mozda subjektivno,prethodna guma nije pravila takvu buku. Vec sam par puta cuo za ovakve pukotine,na Continental gumi a video sam kod drugara koji je vozi na Vespi(normalno da nije isti model gume).Polja izmedju sara su se bukvalno odvojila od platna i potklobucila.Presao je sa njom nekoliko h km,a kad je primetio(desilo se bukvalno u nekoliko km) vec je izasla garancija tako da nije uspeo da je zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 24, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jesam zadovoljan sa gumama,vozio sam sa njima po svakakvim terenima,nikada proklizale nisu. Po dubini sara mogle bi jos koju hiljadu da predju,ali ovako ispucale jedino su za zamenu. Nasao sam trailmax za 20 eura vise para od contija,a to sam imao i pre,pa se i vracam na iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 24, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da menjam prednju gumu nakon 16000 km, zadnja je ok al prednja mi je brrr moj motor ima 210 kg plus ja i teret. S obzirom da sam se s offroadom oprostio nakon teškog loma noge (ne pada mi napamet da idem u pesčaru) Na motoru su trenutno fabričke Bridgestone. Jel može neki savet iskusnijih ? Anakee 2 ? Conti escape ? Po meni Anakee... Pogledajte link https://www.mopedreifen.de/shop/show_mrtyp.php?SID=64345dcb4bd7f112f3fc6845b25b57e3&rstyp=bymrad&mhersteller=BMW&mmodell=1000127 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 26, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec neces ici na off nikakav, onda uzmi neku bas putnu gumu, ne treba ti ni Escape ni Anakee... bolje neki Conti Road Attack ili nesto iz te klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 26, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Conti Trail Attack... stavio pre nekih mesec dana... prezadovoljan... fenomenalna guma za asfalt.. Pre ovih sam promenio 2 seta Tourance-a, ali Conti me je odusevio... u krivini drzi savrseno, na belim linijama takodje, po vlaznom solidna, u offroadu kao da nemas gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde u BG da se kupe kontinental moto gume nemoram valjda da idem u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 30, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras u NS, ovi iz motoboxa salju brzom postom a svakako i ovi iz Bg-a uzimaju od njih tako daa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras u NS, ovi iz motoboxa salju brzom postom a svakako i ovi iz Bg-a uzimaju od njih tako daa... Hvala na odgovoru a jel znas gde ima u Beogradu ,jos kad bi i montirali bilo bi idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 2, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras u NS, ovi iz motoboxa salju brzom postom a svakako i ovi iz Bg-a uzimaju od njih tako daa... Hvala na odgovoru a jel znas gde ima u Beogradu ,jos kad bi i montirali bilo bi idealno. Pa ne preporucujem ti da ides u Bg-u na montazu, odrace te ako ti oni budu skidali tockove a i ne znam bas kako ce uraditi posao, ako hoces to u Bg da obavis, to ti je negde oko dve, tri "crvene". Procackaj to forumu ima dosta tema o tome gde mogu da se uzmu gume... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=6129.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras u NS, ovi iz motoboxa salju brzom postom a svakako i ovi iz Bg-a uzimaju od njih tako daa... Hvala na odgovoru a jel znas gde ima u Beogradu ,jos kad bi i montirali bilo bi idealno. Mislim da nema nigde povoljnije od Centra S u Bolecu, ~700 din. po tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...