street fighter 19 Napisano Februar 9, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem, agregat u ekstra stanju za uljaru 750 suzuki bez papira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 9, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...kontam da je zbog godišta to skoro nemoguća misija ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ali GSX 750 F moze naci, uljara je i radio se do 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
clasik70 0 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: evropa Motocikl: honda vfr 750 f,suzuki gsxr 750, Prijavi odgovor kao problematičan pozdrv imm 2 komda jedan je sa klipovima fi 73 a drugi je sa fi 70 pa koji ti treba a imam i puno delov za njega radilice menjaci klipovi glave itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 20, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam o 600. Jeb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...