Laganica ) 36 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi . Ispalo je super . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Znači EXTRA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju dodat poviseni vizir i kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I sada to izgleda ovako 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Sad mislim da definitivno znam u koju boju farbam mog. Bile su u opciji nebo plavs i indigo plava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Avgust 31, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da iznenađenjima nije kraj !!!! Očekujemo još po nešto !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste iznenadjenjima kraj.Posto vise nemam ideja sta bih jos mogao da sredjujem na njemu a da to posle toga ne preraste u kic verovatno cu ga prodati na kraju ove sezone i kupiti neki drugi za sredjivanje . Dilema je sta nakon Kle-a.Verovatno opet neki putni enduro.Mozda ga ponudim u zamenu za mali Strom,Versys ili Transalp700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude zainteresovan moze me ovde kontaktirati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta si daleko . Salim se nisam jos nista formirao ali evo danas cu da napravim nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam stavio oglas na polovni automobili.Cena je 2,250 sto mislim da je realna cena obzirom da ima vise od 600e dodatne opreme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se sa ljubimcem vratio sa Krfa pa evo neke slicice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bocni kofercici mu stoje kao curanu zlatan zub Za sredjivanje motora skidam kapu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 22, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Šoo, baš su šik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu bezveze ali su bili korisni za put od 1800km. Brzo idu sa motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Je l su to oni kofercici sa princeva ? Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.Obavili su svoju ulogu i ponovo su sklonjeni sa motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno sam resio da ce boja biti plava sa sivim detaljima ali samo malo. Ima li neka sifra za tu boji ili po ton karti je kupljena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, ekstra je sredjen motor, jel jos uvek na prodaju???? I jesi bio skoro u Surcinu, siguran sam da nemaju dva ovakva motora a jedan bas kroz moju ulicu prosao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 1, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast perfekcija super je odradjeno. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je otisao za Novi Sad kod decka koji ce ga isto maziti i paziti.Pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...